529

Анонимен

преди 6 години

АМТРОЛОВЕ са в амок! Знаем как да хванем САЩ посланик ! Изходите от бомбоубежище на САЩ посолство излизат в Южния парк!

528

ХА, ХА, ХА

преди 6 години

НАТО ОБЯВИ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ МЕСИ В ЕВЕНТУАЛЕН СПОР МЕЖДУ ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ, А СИ ПРЕДСТАВЕТЕ КАКВА ЗАЩИТА ЩЕ ОЧАКВАМЕ ОТ ГОСПОДАРИТЕ НА МОНИТО Е/СПАСИ??? АКО НЕДАЙ СИ НИ НАПАДНАТ ВЯРВАМ, ЧЕ ЩЕ СЕ ОПРАВИМ КАКТО СИ МОЖЕМ И С КАКВОТО ИМАМЕ, ЗАЩОТО Г/З ЗНАЕ 2 и 200, и 2000. НЕ СЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ, НЕ СМЕ ГЛУПЕНДЕРИТЕ НА СВЕТА!

527

Анонимен

преди 6 години

Форумът се насели спримати...

526

Анонимен

преди 6 години

До Страхувай се ти 603,607 Руснаците затварят в буркани свои съграждани,които убиват и разфасоват за консерви,за да имат какво да ядат.С железни коронки,дъвчат по-лесно.В останалите случаи ядат трева.За кой народ говориш,кой е измъчван,кой бит,така и не се разбра.Имаш прроблем,оправи го,в психиятрията,или...

525

Анонимен

преди 6 години

А депутатите които са под 55 ще ги вземат ли запас?

524

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен607 От жалки руски *** не се страхувам.ОйТи адресът ти е известен на надлежните органи и по новите закони на ЕС,ти ще изгърмиш по-скоро.

523

681

преди 6 години

Има изход! Пишем се от третия пол!

522

Анонимен

преди 6 години

Да си го знаят Боко, Цецо, Шкембето и останалите блюдолизци около тях, ние срещу Русия нема да се бием. Може да се намерят стотина ненормалника. По време на ВСВ е имало записване на българи, готови да отидат да се бият срещу СССР. Записали са се 74 човека само. Ако НАТО и ЕС искат наше участие, защо оставиха Сикаджията и сие да ни докарат до тази разруха? Защо никой не им търси сметка за политиката, която отслаби и дезорганизира държавата? Защо мълчат за бедността и корупцията, знаят и нищо????

521

Страхувай се ти 603

преди 6 години

До АнонименГарго 603, не плаши! Страхувай се ти и господарите ти кръвопийци. Страхувайте се повече, отколкото се страхувате и сега в мишите си дупки по 800 квардрата. Заврете се под земята. Милост за вас няма да има от този народ, към когото не проявихте капчиза милост, а го измъчвахте, нижавахте и изтбивахте до сега систематично.

520

ДО 605 ГЕРГИ ЖЕКОВ

преди 6 години

СПРИ СЕ БЕ !ДЕЛИ !ОМРЪЗНА МИ ДА ТИ ЧЕТА ФАШИСТКИТЕ ПРОПАГАНДИ!

519

Анонимен

преди 6 години

До До неплатената жрица602 Гейовете в Русия са повече ,отколкото в целия ЕС,но за тях не се говори,бият ги и държавата не им осигурява лечение от срамни болести.След тях са алкохолиците,с които се"слави"империята на злото-Русия.

518

Анонимен

преди 6 години

Защо не попитате военните, как по точно мислят да реализират подобно нещо?Преди време знаеха кой къде живее и можеха да пращат повиквателни, имаше и инструктаж за сборен пункт и задължителна регистрация.Сега най-вероятно ще е новина по тур..ката бТВ ако още работи

517

Анонимен

преди 6 години

До Juls600 Ще загинеш много бързо-"млад иглупав".

516

НАЙ ИНТЕРЕСНО

преди 6 години

БЪЛГАРИТЕ ТАКА ОБИЧАТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ СИ ЧЕ ПРИ РАЗДАВАНЕ НА МУНИЦИИ И ОРЪЖИЕ ЩЕ ИЗТРЕПЯТ ПРЕКИТЕ СИ НАЧАЛНИЦИ И БАТАЛЬОНИТЕ КОМАНДИРИ А СЛЕД ТОВА ПО РЕДИЦАТА ....ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЕФРЕЙТОРИ МЛ.СЕРЖАНТИ СЕРЖАНТИ И СТАРШИНИ БИТИ КАРТИ СТЕ ПАЛЯЧОВЦИ ПРЕДАДОХТЕ ИДЕИТЕ И ЦЕНОСТИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ НЯМА С КАКВО ДА ГИ ПОВЕДЕТЕ .

515

Juls

преди 6 години

Това което се готви е война на Европа с Русия, театрото което ни разиграват, инсценировките като "Скрипал", обгазяването в град Дума и др. ще стават все повече, кукловодите ще стават все по-нагли и все повече ще подценяват интелекта ни. Определени кръгове за които най големия кошмар е симбиозата между европейската индустрия и руските ресурси просто няма да мирясат докато не ни вкарат в кървава война.Знам само едно! Получа ли оръжие за да воювам с Русия, цевта ми ще се обърне в обратната посока !

514

Checkpoint Charlie

преди 6 години

до къде ни докараха за 30 години преход към неолиберален джендъpизъм. на стари години трябва да газим в калта на окопите в името на няколко еврейски фамилии.

513

До 592

преди 6 години

Сляп ли си та не виждаш какви става в РОдината ни? Или хлебиш от някоя Герберска схема. Каква Русия бе главчо безмозъчен. Тук става дума за ограбени и лъгани българи, за продажна политика която ни направи най-бедни и умиращи в ЕС.

512

СатаНАТО

преди 6 години

До FallschirmspringerБългарската народна армия е имала далекобойни ракети.-----------------Това е хубаво, но какво щеше да ги правиш сега? Щеше да започнеш война с Турция? Или да обстреляш базата на "краварите" Бондстийл? Или да гърмиш по Девеселу в Румъния, където е базата на ПРО? Интересно ми е - за какво щеше да ги подържаш и лъскаш в продължение на 30 години след падането на комунизма?

511

ДО 582

преди 6 години

НАТОВСКАТА ЖРИЦА НА ЛЮБОВТА ОТ КОЙ ЪГАЛ НА КОЧИНКАТА СИ ПИШЕШ ?ЩЕ БЪДЕШ КАТО БОЛНИТЕ УКРАИНСКИ ФАШИСТИ ПУШЕЧНО МЕСО ЗА ГРУЗ 200 СИ ПОДГОТВЕН!!!!!

510

Ели

преди 6 години

В случай на война взимам най-елементарен Калашников и пред НС търся, скодоумците ,които ни натресоха в НАТО.Международният ангажимент да си го изпълнява Соломончо с прашка и.Какъв международен ангажимент е сключвала БГ с НАТО?Някой проведе ли РЕФЕРЕНДУМ, някой пита ли ни искаме ли окупационни войски на НАТО в БГ?Не на НАТО, вън НАТО от БГ.Мога да защитя БГ, но не и мераците на САЩ срещу православните народи.Ще избягам първа ако БГ нападне Русия.Кръвта си за САЩ, БРитания и НАТО НЕ ДАВАМ