54

Калеко Алеко

преди 6 години

Тролската маса с бенбена окраска пак се активира във форума .... Сгащиха един пладнешки хайдук, *** на Кадиев и червените *** пак съзряха пъклена злонамерена конспирация на Герб, Западния капитализъм и загниващия хамерикански империализъм ... Драскачите на другаря Кутев, пак заскрибуцаха по форумите за да дадат твърд отпор на Класовия Враг и да защитят невинната заподозряна с белязаната ръчичика посегнала към кацата с меда ... !!!

53

Анонимен

преди 6 години

Трябва да си сляп или герберастки *** за да не разбираш, че парите са подхвърлени в колата, докато е била паркирана пред СО на Московска-5.Може дори лично послушницата Фандъкова да ги е сложила вътре по нареждане на Шефа й с наднорменото тегло.

52

Анонимен

преди 6 години

Който й е сложил белезниците, е сложил и следите от мастилото по ръцете. После доказвай, че нямаш сестра.

51

Пич

преди 6 години

Хелзиски синдром, жертвите съчувстват...Всичко е записвано седмици по рано, телефони са записвани, има снимки, свидетели,описани и хим обработени пари...Ако не е е играта,с едни пари в багажника не става.Човешко е да поискаш по добър живот...многото пари полудяват хората, дори и да са били скромни

50

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Видяхте ли къде бил само част от суджукът - в БСП-то, защото Иванчева е в слугинаж на структурата на БСП-то. Ето затова драгите ми Матросовци се хвърлят тъй яростно на амбразурата в подкрепа на Иванчева!

49

Анонимен

преди 6 години

Тримата Шишковци, които управляват Българя няма да се спрат пред една невзрачна женица и да я оставят да провали бизнеса им за милиони.

48

Анонимен

преди 6 години

Постановка отвсякъде.

47

Анонимен

преди 6 години

Като са подхвърлени в колата защо има следи от прах по ръцете, с който са били белязани?

46

мургав ром

преди 6 години

До български девизДоживях да видя един българин да си признае ,че не ние ,а самите те са виновни за упадъка на държавата ! Щом един българин си призна значи има светлина в тунела ,значи има шанс да се оправите ! След тебе ще се появят и други българи ,които ще си признаят вината и така ще работите за да си оправите морала , а щом си оправите морала и икономиката ще се оправи и престъпленията ще се намалят ! Надявам се в близките 200 г. поне 30 % от българите да мислят като тебе !

45

ГЕРБ Пикчърс

преди 6 години

Боци и Цоци филмово студио представя:Цел: административен служител, жена 1.60см, 50кгСцена: Централно кръстовище в СофияЗадържащ екип:25 полицаи от МВР София звено Кобра15 полицаи от Трафик звено Газела45 тежко въоръжени, маскирани агенти на ДАНС/БОБ/КНОПИ, БОКУ, ЦЕЦУ, ГЕРБУ и други агенции5 бронирани автомобила тип Хипо1 хеликоптер кръжащ над кръстовището1 самолет Спартан1 фрегата "Дръзкийй" поставена в бойна готовностОтразяващ екип:МВР пиктчърс, екипи на приятелски телевизии

44

Анонимен

преди 6 години

Аз пък не можах да разбера защо не са я задържали като е ходила към колата си с торбата с пари. Разстоянието не е малко. Нали така са задържали посредника.Щеше да е много по-убедително да я хванат с парите в ръце.Не се ли страхуваха че по пътя към колата може да ги предаде на някой, скрие или да се разделят със заместничката?Май парите са я чакали в колата а дръжките на вратите удобно са имали маркираща боица!!!

43

Анонимен

преди 6 години

малко я държаха кметицата вън на тротоара, малко само 4-5 часа. а трябваше - до края на юни, да гледат европредседателите и да се убеждават колко не понасяме корупцията

42

Професор

преди 6 години

Това се прави и се е правило във всички общи открай време , но тази е искала всичко за себе си и е пропаднала от лакомия ?!

41

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Сега в панделата като я облагородят ще видим дал и на кого вече ще взема рекет! Все от някъде трябва да се почне!

40

Анонимен

преди 6 години

Късно снощи стана ясно, че тайнственият инвеститор е Кирил Домузчиев, близък до управляващите от ГЕРБ и личен приятел на Бойко Борисов.Та с две думи - наистина ли си мислите, че тоя изпечен мошеник Киро Гела, който купи без пари БМФ и го наряза за скрап ще се остави да бъде изнудван от една фризьорка, по случайност станала кмет.Не, той просто е съучастник в схемата на приятеля си Бойко, с която целят да отстранят опърничавата женица, която им пречи да застроят целия Младост.

39

Анонимен

преди 6 години

МИ ,ЧЕ ТО ВАРНЕНСКИЯТ ПОРТНИХ ЩЕ ТРЯБВА ДА ГО АРЕСТУВАТ С ИЗПОЛЗУВАНЕ НА САМОЛЕТОНОСАЧИ И ИЗТРЕБИТЕЛИ...

38

Анонимен

преди 6 години

За всеки нормален човек, с непромит от герберастките медии мозък е ясно ЧЕ ПАРИТЕ СА ПОДХВЪРЛЕНИ В КОЛАТА.Защо двете жени не са арестувани, когато са носили парите.Ами много просто - защото парите не са били у тях, а са ги ЧАКАЛИ В КОЛАТА.Както и всички екипи на КНОПИ, МНОПИ и герберастките телевизии в бойна готовност.И защо беше нужно да правят 5-часово задръстване на бул.Васил Левски.Ами за да ги видят ЕВРОПРЕДцЕДАТЕЛИТЕ как борят корупцията.ФАРС.

37

Анонимен

преди 6 години

Не знам за китката, ама далаверите й светнаха като коледна елха - ха, ха, ха!

36

Анонимен

преди 6 години

Дайте да съберем пари за хонорара на адвукат, да отърве корумпираната чавка.За две години на тази позиция не можа ли да събере пари за хонорар, или предимно ги е усвоявала за друто.

35

Анонимен

преди 6 години

ВЪПРОСЗащо не са ги арестували, когато са носили парите и са се придвижвали пеша към колата, която е била парикарана на ул."6-ти септември".ОТГВОРЗащото парите не са били у тях, а са били поставени по-рано в колата, докато тя е била паркирана пред Столична община на ул."Московска".