293

Петърчо

преди 6 години

Според коментиращите ще излезе че в България само Бойко и ГЕРБ са корумпирани. БПЦ да канонизира Иванчева веднага! Тя е поредната която не разбира че тук ако искаш да оцелееш в политиката или трябва да си светец или трябва да знаеш как да крадеш и да излизаш сух от водата. Иначе тя за един подкуп ще потъне пък други за същото и много повече ще останат да си играят на държава. В политиката е като в покера или си "All In" и печелиш или ще те направят за пример на всички останали как не се играе.

292

Василев

преди 6 години

Бизнесмени идват и искат да инвестират стотици милиони в строежи и работни места, а някаква софийска лезла се прави на принципна и следва нездравата логика на егоистичните софийски селяни, които не искат да делят въздух и територия с други селяни!!!Много ясно , че ще я сготвят и ще я неутрализират!!!Агент Нейтън Венсъл!ЦРУ!!!

291

Съвет

преди 6 години

Изнудвания предпремач е теглил заем за Иванчева с уговорката тя да го изплаща.Така е русофили.Поддържайте тази теза и я спасявате.Адвоката и също.Нооо, къшмера остава за винаги.

290

Анонимен

преди 6 години

Ако ще ставаш кмет извън герберастите, вземаш съответните мерки: като паркираш, викаш две поемни лица, които да подпишат протокол, че нямаш пари, оръжие, наркотици и презервативи в колата си. като се върнеш в колата, викаш поемни лица, та да подпишат, че нищо не е привнесено от гореописаното, или нещо друго инкриминиращо. същото правиш, ако отидеш до Столична община и те накарат да оставиш връхната си дреха. идеш ли на театър и си оставиш дрехата на гардероб, пак същата процедура, като е желателно поемните лица да са различни, за да не ги обвинят в кошаревско свидетелство.

289

Анонимен

преди 6 години

До Т 288Ако знаеше какви ПОДКУПИ взема Тиквата от Банкя щеше да определиштези 500 хил евро като "пари за семки".Ама нали сте смотани провинциалисти които се инфеормирате от "ИднЪ жИнЪ на пазарЯ казЪ".

288

Анонимен

преди 6 години

Фризьорката изгУря.Който е тръгнал в политиката да си знае, или "целуваш ръка" (а и друго може...) или .................ГОРИШ!Който иска, да заповяда.Аз НЕ пуша, благодаря.

287

сминдух енд чесън

преди 6 години

От тук пишещите май само аз нямам спряна преписка в Младост.

286

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова също е в схемата. Да не се прави на светата вода ненапита.Разрешенията ги издава лично тя, след консултация с шефа й в Банкя.Опасявам се обаче, че в ареста ще самоубият Иванчева,защото ако се разприказва ще пламне държавата.

285

апостол

преди 6 години

Ай стига бе , тази полуграмотна жена я изкараха голям финансов гений, за година и половина кметуване израстна като квалифициран престъпник.

284

мъгла

преди 6 години

И що като има толкова обществен дебат, този намазан прокурор не разпореди всички доказателства да станат публични и хората да видят нещо черно на бяло, а не само приказки.Ние като граждани нямаме ли право на някаква публична информация, какво се случва в държавата или имаме право само да гледаме БТВ и купени ***.

283

Анонимен

преди 6 години

Защо има следи от маркираните банктноти само по китките -да не ги е броила с китките или защото някой полицай пипал банктноти я е хванал за китката -това е държава на постановките -докога ще ги търпиме

282

Анонимен

преди 6 години

Съмнявам се че кмет на една година така ще се изхвърли и толкова ще се обиграе да иска такава сума .Това показва само че нашата държава е една репресивна държава която мачка всичко и всички които не са послушни .Тук няма демокрация и няма да има докато ни управляват селските тарикати -това е държавата на Килипира на това да прекараш другия -това е държава без ред и правила -дори в джунглата има създадени такива -това е държава в която една малка част от хора внясят осигуровки а др щракат с пръст

281

Ицо

преди 6 години

Нали кмета можеше да одобрява ниско строителство до към 5 етажа, другите минават през главния архитект. Та чудя се колко е голям тоя строеж 250 хил евро или милион са за небостъргач. И не можаха ли да я хванат в момента на предаването на парите, нещо работата смърди.

280

Ташунка Витко

преди 6 години

Другарете м,рзилки ревът като убодени мечки и пламенно защитават далавераджийката,щото властта се е справила и е арестувала една корумпирана кумица!Но сега се почва витиевато да се сучеме и да се гуцаме!Ама тя пипала ли е х,я с ръце или само го е лапала.а как са разбрали прокурорите,че и е влязъл до гърлото,ама тя наистина ли го е налапала или само се е отъркала,ама що я държат права и с белезници,а не са и предложили канапе и водка с черен хайвер?Все такива интересни и отговорни въпроси!

279

Щерев

преди 6 години

Отново сме първенци може би в целия свят.За да ти вземат натривки от ръцете трябва да си с белезници пет часа.Какви ли щяха да са резултатите,ако бяха взети след задържането?Смешни обяснения от уж сериозни хора.

278

Анонимен

преди 6 години

До ПитамДо Анонимен 264 А този дето е изнудван с 500 000 евро няма ли човешки права? А и вие русофилите нали бъхте против корупцията , що я защитавате?.В момента ни управлява БКП.Абе я провери,че това са хора от БКП,ако е вярно,че това е Домусчиев както пишат долу,той представлява турските интереси в България.А кметицата на Младост е независима.

277

Анонимен

преди 6 години

Народа умира от глад, а те играят с милиони... Нямат страх от бога..

276

Т

преди 6 години

Нарочена или не, постановка или не ... Факт е че е взела огромен подкуп... И това е престъпление в нормалните държави.. Разбира се ако управляваха БСП нямаше изобщо да се проверява а щеше да се разпредели според заслуги...

275

Анонимен

преди 6 години

Ако можете гледайте Кошлуков или го пуснете на запис след десетата минута Е НЕ,Е НЕ,НЕМА ТАКИВА НАГЛИ БОЛШЕВИКИ КАТО ЕКОТАЛИБАНИТЕ,сега тоя пр..дльо Кърджилов като нищо ще си отнесе едно съдене от Каролев!АБСОЛЮТНИ НАГЛИ ***..ЛИ СА ТОВА ЕКОТАЛИБАНИТЕ!

274

Анонимен

преди 6 години

С тая нагла мутра госпожата е само за панделата.