12

Dev

преди 6 години

Аха, да...съвсем случайно, точно човекът, който е спря (или поне намали) презастрояването в района го хващат с подкуп, с показна акция. Да, бе. Сега и тя ли ще се самоубие?!Ходете, вижте при предците и какви строежи се вдигаха, не остана стрък трева в Младост 1. Ама, нали те са наши хора, няма как да не са честни и почтени...

11

Анонимен

преди 6 години

Щото се опъна на герберите. Въпрос на време беше да и "скроят шапка"Сега - колко тамън е тая шапка ще видим. И крояча какъв е бил.

10

Анонимен

преди 6 години

Толкова нагласено, че просто бие на очи. Явно са търсили начин как да я разкарат от кметското място, а като знаем, че ГЕРБ имат хора навсякъде, просто е много лесно да се организира подобна постановка. Че и телевизии са поканени услужливо да опетнят жената. Отврат! Не си спомням при други акции да са викали ТВ, но сега залогът е голям. И след време ще се окаже, че Иванчева няма вина, но дотогава ГЕРБ ще си наместят техен кмет в Младост.

9

Христо

преди 6 години

Плюят Андрешко, но в България 99% от богаташите са си живи мошеници и престъпници, я-я!

8

Анонимен

преди 6 години

Този "посредник при преговорите" знае нещо. Ако искаме истината да излезе наяве, трябва да се насочим към него. На Иванчева песента е ясна.

7

НЕВИННА Е

преди 6 години

Невинна е. Преди време така по тв показаха ареста на съдия С., а после беше оневинен, истината се оказа друга, и съдниците му днес са подсъдими. ТоЧно това шоу с видеозапис, и показване с белезници, с цел създаване на предварително мнение на публиката показва лъжата и манипулацията. Спокойно-истината ще излезе, и задкулисието- ще плати и обезщетение накрая. Не ви съветвам за прибързани изводи, а мислете с главите си, а не както ви се казва. прекалено много несъответствия има.

6

Анонимен

преди 6 години

Клоунска държава

5

Ха-ха

преди 6 години

Протестърите са опасни хора :)

4

House M.D.

преди 6 години

А срещу колко нейната любовница, съдийката, ще я пусне с "подписка"?

3

Svetlanaspasova

преди 6 години

Hello Dali Ivan chevalier email bilateral zaplashaneIli print denatured?

2

ха сега

преди 6 години

Не случайно се отказаха от нея. И е имало за какво

1

д-р Исня

преди 6 години

Така е, когато не споделяш плячката с Бащицата! Никой не може да скатае дяла на тиквун.