66

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗа какво да отговаря на жалката смешна атака на краварите Владимир,бе? За 20 ракети разбили се в пясъка?Те го чакаха да си задейства С-ките и да му разберат как действа системата, ама йок- пълно затъмнение. Сега ще чакат нова "химическа атака" ,вероятно в Иблиб като Асад ги подпука там.

65

Анонимен

преди 6 години

След като са те наебали и унижили поне си трай

64

маилс

преди 6 години

Имало хуманитарна катастрофа,милион и половина долара струва една умна играчка за убиство,100 броики от тия дето изсипаха като страхливци в късна доба са 150 милиона долара-колко милиона долара дадоха за да нахранят гладните,колко милиона дадоха за лекарства,колко лекари пратиха в бедстващата сирияЙезуити скапани

63

Osman

преди 6 години

Това джудже само мрънка. Какво се жалваш на Ердо. Не знаеш ли, че Ердо иска да разкара Бешар. Различни секти са. И ти си един. Свалихме ти самолета, посланика убихме, ти пак се натискаш. Аман, ще ти дадем доматите, добре!

62

Анонимен

преди 6 години

до 36 За какво да отговаря на жалката смешна атака на краварите Владимир,бе? За 20 ракети разбили се в пясъка? ***!

61

Анонимен

преди 6 години

Щатите продължават да наострят света срещу себе си.

60

Анонимен

преди 6 години

Има само едно решение на проблема, разтуряне на ООН и НАТО или Путин да врътне газта на евро меките и да даде на Сирия и Иран и Северна Корея по няколко супер модерни ядрени ракети също и на Сърбия.

59

Боби

преди 6 години

До СТРАНДЖАТА 75ХИРОШИМА И НАГАСАКИСтранджа знаем защо наистина са бомбардирани двата града - единия е чисто равнинен а другия е в заобиколен от планини - Проверка на разчетите на ядрените бомби.Защо е НЕ ХУМАНЕН АКТ:Защото в двата града няма военно производствоЗащото ОСНОВНАТА БАЗА НА ЯПОНСКИЯ ФЛОТ НЕ Е БОМБАРДИРАНА или другаЗащото СТОЛИЦАТА ТОКИО НЕ Е БОМБАРДИРАНАЗащото ОСНОВНИ ПРОМИШЛЕНИ ОБЕКТИ НЕ СА БОМБАРДИРАНИАко не разбираш това не мисля че може да се наричаш ЧОВЕК

58

Анго

преди 6 години

Добре де, ами ако все пак се окаже, че НЕ е имало химическа атака от Асад? Тогава какво правим с подкрепата си ?

57

Анонимен

преди 6 години

Путине, Путине... Да беше отговорил на атаката, а не сега да хленчиш по телефона и в ООН-то. В тоя лош свят не си ли покажеш зъбите, никой не се съобразява с тебе. Ердоган много добре го разбира това и между другото, ако не знаете, Ердоган още вчера подкрепи ударите на американците срещу Асад.

56

маилс

преди 6 години

Аз не съм Шърли всяко едно нещастие сполетяло споменатите 3 държави е напълно заслужено,не можеш да отидеш в чуждия дом,да изнасилиш и убиеш домакинята,децата на стопанина ,да вземеш всичко ценно коетопритежава и когато тои озверял от гняв да ти насипе ,да се жалваш.Всичко което им се случва от арабите е 100%заслужено възмездие

55

Аз

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАБъдете абсолютно сигурни, че Путин страшно съжалява за Крим.Аз съм сигурен в това. Но съжалява, че оня пияница Елцин се е бил напил толкова, че му е било все едно какво остава на урките.И да те светна - навремето Хрушчов е дал Крим на УССР да администратира областта с цел по-лесно управление в единната съветска държава.

54

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Оставам с впечатлението, че любовната връзка между двамата влюбени Ердоган ефенди и шушана жужана не се крепи на равноправна основа и може би трябва да се сезира Истанбулската конвенция... - спомнете си колко жесток беше жениха с неговата възлюлена, като и сваляше ойните самолети, убиваше пилотите и посланиците и, но въпреки всичко тя го дари с богата зестра - южен поток, ядрена централа... - какви чудеса върши любовта...

53

Анонимен

преди 6 години

Русофилите са тези, които пак ще спасяват България от разрухата, хаоса и безверието!В момента България под диктовката на ЕС, САЩ и НПО-та на Сорос прави такива реформи и политика, която захранва и подхранва единствено западните плантации с работна ръка!Гастарбайтерите бачкат по 10- 12 часа, а им заплащат, колкото за 4 часа работа на европейците и гостите им араби пазени от Сорос или без да работят изобщо- 900/ 1 100 евро!Пълна икономическа дискриминация е ЕС!

52

Боби

преди 6 години

До СТРАНДЖАТА 71Путин НЕ СЪЖАЛЯВА ЗА КРИМСлед Крим, който тамън по два различни казуса може и получи независимост и след сливането на двете държави по казуса Германия им наложиха санкции. Тези санкции РАЗВЪРЗАХА РЪЦЕТЕ НА ПУТИН НЕЗАКОННО ПО ПРИНЦИП ДА ФИНАНСИРА ДЪРЖАВНО ИКОНОМИКАТА - Керченския Мост е Незаконно финансиране на Металургичната и металообработващата промишленост - Няма нито един чуждестранен доставчикПП никой на запад не казва КРИМ Е НЕЗАВИСИМ НЕЗАКОННО - Анексията е незаконна??

51

Ха ха

преди 6 години

До АнонименНормално ударът е срещу Асад. Утре ако Путин използва химическо оръжие няма да заобиколят базите а ще ги унищожатВ Дума сирийската армия намери химическа лаборатория на демократичната въоръжена опозиция. Обади с на Чичо Сам,и зМей да гои почват в Иблиб, че избягаха там.

50

Анонимен

преди 6 години

Хайде да изритаме всички руснаци в Русия да си пият Бояришник там.

49

Анонимен

преди 6 години

до 75 Странджанке, Япония вече беше със свалени *** 45-та преди бомбите,бе църрвул маллоумен. Нападнаха Пърл Харбър за цяла война и това беше.

48

Анонимен

преди 6 години

Русофилите са вид еничари, които имат неустоимо желание да унищожат България.

47

Анонимен

преди 6 години

САЩ и НАТО осъществиха военна агресия срещу Сърбия, за да отцепят Косово и да го превърнат в военна база и протекторат на НАТО, нарушавайки всички международни договори, без резолюция на ООН!Така САЩ могат да решат да отцепят и Странджанско с мотив, че има етническо население! САЩ се опитват с подкрепа на терористи да отцепят области в Турция, Сирия, Ирак и Иран, за да създадат кюрдски протекторат!САЩ са окупирали незаконно Ирак и Афганиста над 14 години!САЩ са военния агресор в света!