13

Анонимен

преди 6 години

Империята на злото от север пак надига пипала ...Да пуска смръдливаа идеология, която даже те не ползват вече. Успех на съюзниците в последната борба !

12

ру.муле с очила

преди 6 години

зелени човечета в Крим-постановка, убийството на Немцов,Политковская Литвиненко, Скрипал и 100-ици от опозицията-постановка, нападането на Украйна от руските терористи-постановка,свалянето на пътнически самолети-постановка, руски тероризъм в Европа и САЩ-постановка .....все постановка Русия е невинна

11

8===о

преди 6 години

Всеки път! Всеки път като русия настъпи мотиката е постановка,изсценировка,опит за злепоставяне.Днес повече доказателства изтекоха по британските медии по случая Скрипал и остават все по-малко съмнения ,че е русия.И да не са виновни вече никой не вярва на лаврата.

10

Анонимен

преди 6 години

Американската империя се управлява от дявола! А дявола е измамник и лъжец.Затова е сигурно че ще загубят последната война.

9

Няма БОВ в Сирия

преди 6 години

Направили клип " белите каксковци на шорош как пръскат с маркучи" и айде химическа атака в Сирия!Много ясно, че е постановка по клипа си личи! Такъв клип всеки терорист в Сирия може да направи- като разляе 5 бутилки " Белина" в стая 20 кв., като вкара вътре 10 деца за 5 минути, после и сълзи ще им текат, ще има да се държат за устата и лицето, да гледат замаяно, а терористите да ги поливат с маркучи, докато някой снима цялата сцена!И айде имаме новина- Асад използвал химическо оръжие!

8

сара

преди 6 години

Колкото и богати да са САЩ, каквото и да имат имат в изобилие и комплекси и те са , че Европа е далеч по-цивилизована и не Европа тях, а те нея не могат да достигнат. Не всичко е пари и САЩ го доказват.Комплексари с ракети.

7

Мюмюн

преди 6 години

Я хвърлете едно око на това:https://youtube/watch?v=V_xxoINyPvE

6

Анонимен

преди 6 години

И народния съд в България беше постановка нали :)) И нападението над Полша беше постановка :) И влизането ви в Украйна беше постановка :))) И попа ви и той е постановка.

5

Анонимен

преди 6 години

В Гута са заловени британски спец части. Британците се опитали да преговарят с Катарски посредници, но Русия е заявила че Сирийската армия ги е задържала и трябва британците да преговарят с Асад.

4

Анонимен

преди 6 години

Смешковци. Това е все едно убиец да разследва себе си и да докаже че е невинен за убийството което е извършил.

3

Анонимен

преди 6 години

Абслолютна инсценировка е , може би най-явната , досега...

2

Анонимен

преди 6 години

Кога мазахте дръжката на Скрипалови ни ривахте....

1

Анонимен

преди 6 години

Хахахахахаха :))) *** :)