174

Анонимен

преди 6 години

И мен ме гложди мисълта относно делото Магнитски. Стори ми се прекалено. Радвам се, че и други мислят като мен.

173

Анонимен

преди 6 години

Ако е назначен и в американската фирма и е подписвал като заместник директор по продажбите, вече работата е дебела....

172

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЧовекът каза, че е работил в кол център. Не той е сключвал сделките___________________човекът може да каже всичко, ама в края на крайщата доказателствата важат в съда, ти наистина ли мислиш че щатските съдии са толкова наивни че немогат да разграничат отговорноста на обикновенния бачкатор и отговорния мениджър, тоя номер с трудовия договор може да мине в български съд, в щатите едва ли, щото със сигурност там имат цялата кореспонденция и телефонни раговори, от които всичко се вижда

171

ex

преди 6 години

Ама чакайте бе!Някои пишат подписвал бил..Ама да не е спечелил милиони?!!Работил е на заплата ,дали са му фирми и се е трудил човека.Разбирам да е бил в час и да се е облажил,а той мравка и се труди за заплата.В БГ такива взимат по около 1200лв. ине всички!!Кой ще си сложи главата в торбата за такива пари?!САЩ просто са хванали будали да им работят за жълти стотинки и да горят като бушони!

170

друг случай

преди 6 години

Българинът Цветан Кънев е обвинен в контрабанда на ядрена електроника(чипове) за военни цели от Колорадо за Русия на стойност почти $400 000.САЩ искат екстрадиция и да го съдят за 50 години затвор и глоба от 1 милион долара!

169

Анонимен

преди 6 години

То е ясно, че в България никой не признава Законите.Затова сега има толкова изненадани, когато разбират, че има други Държави, в които законите се спазват.И няма компромиси, задкулисие, размяна на пачки под масата и потупване по рамото в тоалетната в Банкя.

168

123

преди 6 години

А военния министър тогава сигурно нищо не е знаел. Герберите ще си измият ръцете с тези хора.

167

до 170

преди 6 години

Не е важно човекът какво е казал, нито една жена на село.Важното е, че има документи под които стои подписът на Желяз Андреев, завестник директор на отдел Продажби във въпросната фирма.Та така ...

166

Анонимен

преди 6 години

Ами да е мислил като е постъпвал на работа във въпросната фирма.Ама га ги яде кифтетата не рева. 3 500 лв заплата в България не се дават току-така.В това влиза и ОПИРАНЕТО НА ПЕШКИРА като се стигне дотам.

165

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 161От къде изкочи, това че се бил подписвал. Човекът каза, че е работил в кол център. Не той е сключвал сделките

164

Анонимен

преди 6 години

А бе отново ни взимат за "боядисани врабчета". Цялата тази олелия не е случайна. България не е известна с това, че защитава пламенно гражданите си и техните права...В случая може би се цели да има претекст да не се изпълни някаква следваща съдебна поръчка. Така цацаратурата ще има претекст да спасява може би някой " честен български бизнесмен ".

163

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 161Само дето фирмата не е американска. А е регистрирана в България по българския търговски закон.

162

Анонимен

преди 6 години

Разбирам за престъпления извършени на тяхна територия и някой избягал или скрил се в България да го екстрадират, ама при положение че той нито е бил там,нито е работил за американска компания директно( назначен е на договор към българска фирма), какво общо има с тяхното законодателство. По нашето законодателство не е имало ембарго, и дефакто това не е престъпление.

161

Анонимен

преди 6 години

то имаше и един руснак дето обираше кредитни карти на американци от Русия и си мислеше че ще му се размине, ама накрая си седна на Д-то :)

160

Анонимен

преди 6 години

Нашият човек се е ПОДПИСВАЛ под документите за сделка с ембаргови стоки.Следователно носи отговорност. Или викате вече в България и подписът не значи нищо.

159

Анонимен

преди 6 години

Те затуй са го наели за да го изпързалят, кой взема човек на 20год във международна фирма. Eто как краварите са продавали оръжия и части на тоя и оня през офшорни техни фирми и сега Желяз виновен.

158

Анонимен

преди 6 години

А между другото в обвинителния акт са описани имената на собствениците на фирмата - всичките са араби. Да коментирам ли повече?

157

Анонимен

преди 6 години

Няма суверенна държава, която доброволно екстрадира собствените си граждани - суверенна! Прочетете какво е суверенитет, конституция и държава - как те се определят/дефинират! Ама го четете не на български! Продавачи на хора! Първо се гледа дали в България е наказуемо и ако не, не се екстрадира! Обиждането на майката на афганистанския министър е там престъпление, ще екстрадираме ли?

156

Анонимен

преди 6 години

Само който работи в американска компания знае какви са правилата и че носи отговорност за действията си по американското законодателство.

155

Анонимен

преди 6 години

Момчето си говори лъжи. Обвинителния акт може всеки да го прочете на страницата на м-во на правосъдието на сащ. 45 страници е документа и описва всичко каквото са правили не само желяз, а и ненова, христова, сергиев и георгиев - другите българи които са обвинени. на ненова например прокурорът иска 40 г затвор.