80

Фашисти

преди 6 години

Това си е обикновен фашизъм,да атакуваш армията която се бие за своята държава с терористите..

79

Боби

преди 6 години

До СТРАНДЖАТА 120СтранджаРакетите къде удариха? От къде минаха?Ракетите удариха Т-4 Авиобазата по средата на СирияОт къде минаха ракетите - между Ливан и Израел това е извън зоната на отговорност на С-300/400 на РФ и извън зоната на Сирийската ПВО защитаваща ДамаскЗа твое сведение няма нито една страна в света която има ПВО покриваща цялата площ на страната - особенно ако става дума за Крилати ракети. Защитават се отделни обекти.

78

СВЕТОВНАТА БАНКА

преди 6 години

ОЩЕ 3-4 ДЪРЖАВИЧКИ ЩЕ УНИЩОЖИМ И ЩЕ ИМА И МВФ И СВЕТОВНА БАНКА ЗЛАТОТО ЩЕ ГО СЪХРАНЯВАМЕ В ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ ДЕМОКРАЦИЯ ЩЕ НАЛОЖИМ ПОСЛЕ АМЕРИКАНСКИ БАЗИ И НАВСЯКЪДЕ МИР И РАДОСТ И ХУБАВА ДЕМОКРАТИЧНА БЕДНОСТ КАТО В БЪЛГАРИЯ УКРАЙНА .....

77

Анонимен

преди 6 години

А сега в освободените от правителствената армия територии те вече се връщат обратно....Къде ги видя тези завръщащи се бежанци? Виждал ли си какво представляват "освободените" от асадистите територии? Купчини камъни и бетон.

76

мачкай говедарите

преди 6 години

"...и е свалила осем ракети..." - нормално! Краварските бездарници са добри само на кино!

75

Анонимен

преди 6 години

Където е била Русия виждаме кво остава - Украйна най-бедната в Европа . Източния блок 50 години след Европа. Куба карат още москвича. Сирия режим който не търпи протести и искания и т.н.Асад махай се и остави земята на законните им притежатели - Народа на Сирия.

74

ДО 119

преди 6 години

А КАКВО ПРАВЯТ АМЕРИКАНСКИТЕ ОКУПАЦИОННИ ВОЙСКИ В СИРИЯ НОСЯТ МИР????РУСИЯ Е ПО ПРИЗИВ НА СИРИЙСКИЯ НАРОД В СИРИЯ А САЩ КАКВО ПРАВЯТ ТАМ ДЕМОКРАДЧЕ?????

73

Анонимен

преди 6 години

Даже ги е страх да си признаят, че са стреляли ;)))

72

дт

преди 6 години

бе, наивници, пентагона ако удари няма да остане кой да брои ракетите и убитите!

71

Анонимен

преди 6 години

До един от североистока: Какви кримски войни извади тук и какво общо имат с темата. И си оправи правописа, та да не се излагаш. Изток се пише със "З".До "Аман от такъв закон": Ислямска държава прогони сирийците. А сега в освободените от правителствената армия територии те вече се връщат обратно. Ако не беше подкрепата на Русия и досега джихадистите щяха да дерибействат там. Дори западните медии го признават.

70

повече трябва!

преди 6 години

Който и да го е направил този обстрел по кpaтyнaтa на Асад, добра работа е свършил!

69

Анонимен

преди 6 години

След Руските валенки трева не никне.

68

Анонимен

преди 6 години

Като се удрят САЩ и Русия печели....Ердоган.

67

сащ=тероризъм

преди 6 години

А сега ще има ли международно разследване срещу терористите от САЩ???Или Владимир да натисне червеното копче и да избави света от терорист номер1 - сащ!

66

Боби

преди 6 години

До ognyanzКюрдите са нежелани като независим субект и в Сирия и в Турция и в Ирак и в ИранСори

65

Анонимен

преди 6 години

Погледнете снимката! Много ми хареса думата "лобут". Само че лобутът ще го ядем всички ние, а няколко човека ще прибират 2/3 от световното богатство. Пак погледнете снимката!Да виждате повод за радост?

64

един от североистока

преди 6 години

За мен тази война в Сирия е като машина на времето.Сега виждаме как Русия ни е "освобождавала".Особено североисточна България още пази спомените от Кримските войни, а и после ...Когато вместо турските махали е обстрелвала българските.

63

Анонимен

преди 6 години

Ударили са дедовия ,ако имаше наистина такова нещо краварите щяха да въртят кадри 24 часа по зомбикутиятя.

62

ognyanz

преди 6 години

Сирия и без това вече са я разделили между Асад, Турция и кюрдите със САЩ, поне да мирясват вече и сирийците да се връщат по домовете си (или това, което е останало от тях). За нас, както и въобще за ЕС това е важно. Да спре емигрантската вълна.

61

Аман от такъв закон!

преди 6 години

Тази "законна" власт вече прокуди четри милиона свои граждани.