69

Анонимен

преди 6 години

До моля моляАйде, стига с това учене! НИЩО не значи образованието. Гледа се на кого си човек.Всички престижни позиции са заети от връзкари.

68

Гробикопач

преди 6 години

До ХотелиерХотелиерче, можеш да ми казваш, че сме партньори в "общ бизнес проект", само, когато ми дадеш 30% от бизнеса си;))) или сме с дялово участие, примерно фифти/фифти, т.е., когато не съм на заплата при теб! В демокрацията изпуснахте само един дребен, но много щекотлив детайл. При нея, всички искат да бъдат бизнесмени, и никой не иска да бъде пролетариат, хахахахахахахахахахахахаха.

67

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 71Турци работят сезонно, защото никой не ги взема на работа. Избират се работници не само по възраст, но и по името. Турци висшисти са принудени да работят като продавачи, шивачки, в производството или да емигрират, защото в Бг не допускат турци да работят по специалността си, ако тя е за добра позиция.

66

Анонимен

преди 6 години

Който не може да прави бизнес и да плаща заплати трябва да фалира..Но от друга страна А какво ще прави лошия материал и запад да бега и на САЩ да иде , пак си е лош материал , пак ще бъде роб..

65

анон

преди 6 години

Напусни като не ти харесва. Съгласявате се, подписвате, а после мрън мрън.

64

Анонимен

преди 6 години

Това е унизителна работа , да паднеш толкова , че да чистиш косми от бръснат триъгълник във ваната.. Милост за такива не трябва има .. такива трябва да се редуцират с мизерия..Турците уж са бабаити , големи мъже , а в цялото Черноморие камериерките са туркини..

63

моля моля

преди 6 години

Ааа моля моля. Никой на сила не те кара да работиш. Значи не си робиня. Да си учила.

62

смях до 58

преди 6 години

Като е работа за 2 минути, що не я прави синът или щерката на шефа. Дори самият шеф. Тва са 2 минути работа. После може да продължи да си върши мениджърските задачи. ___

61

Анонимен

преди 6 години

Само инженерите , физиците , математици и програмисти не са лош материал.. Айде лекарите от мен да мине.. Учителите са лош материал ..икономистите са лош материал престъпници и измамници..Доколко българина е добър материал от всички студенти само 0,3% са по природни науки и само 0,1% по математика.. С такава младеж ще станем роби на и черната раса най-некачествената с най-малкия мозък.

60

putyu

преди 6 години

абе, мушмурок, 1200 лв. с осигуровки и спане. Ама сезона е 2,5 месеца бе.

59

Анонимен

преди 6 години

То пък едни хотели...

58

морски

преди 6 години

Разберете - заплатата е малка за работата която ги карат да вършат.Някои палавници заработват парички нощем, но това е друга тема.

57

Анонимен

преди 6 години

На слънчака камериерки са туркини от Айтос,, спира автобуса в слънчака свалят забрадката и почват пердашлъка.

56

Анонимен

преди 6 години

Нали трябва да има пари за сандали от крокодил, ежеседмични разходки до Дубай и т.н. Ефективност, качество на обслужването и т.н.кой ги бръсне? Като нещо им намалеят парите, Рагин и следващите го ще помолят правителството да им плати рекламата с наши пари, че няма да си продават самолетите, хеликоптерите, бентлитата и да си развалят хатъра.

55

8===о

преди 6 години

Надявам се българските хотелиери да останат без нито един работник.Който работи за българските бай-*** сам си е виновен. С отворен трудов пазар всеки може да работи навсякъде в Европа. Който има акъл трябва да бяга от България.

54

Анонимен

преди 6 години

Вие не искате да учите математика , физика , програмиране , инженерни науки.. Искате да сте лош материал и отгоре на това големи пари да взимате..

53

карай ве

преди 6 години

яжте демокрация!българинът заслужава да бъде експлоатиран под всякакви формиагент Джери Мърфи!

52

Анонимен

преди 6 години

Няма , Гърция няма Холяндия навсякъде камериерките са робини.. Да не се съгласяват на тази работа.. Лошия материал е лош навсякъде по света..

51

АНТИ

преди 6 години

Как ще отиват да работят на мутри ?!Ами то и ромите се опъват вече.

50

Анонимен

преди 6 години

Това е най-лошата работа да чистиш презерввативи да отпушваш ваната от косми..