159

63

преди 6 години

Свобода за Пелов, героя от Ботевград.

158

Фендер Фендеров Халк

преди 6 години

Тия надзиратели са пълни палячовци. А пък и повишение на заплатите искат. За какво ли ?

157

СмЕх

преди 6 години

МВР-шефът: Знаехме от 1 г., че Пелов иска да бяга!Просто до сега уреждахме финансовите параметри : )))

156

Анонимен

преди 6 години

Браво на меверето 2 милиарда годишно не им стигат

155

Анонимен

преди 6 години

Как така аверите, вършели заедно престъпления им продължават да дружат в затвора, а може би са в една килия? Не просто оставки, а съд трябва да има за отговорните!

154

Анонимен

преди 6 години

"Цирк БорисУФ" продължава да забавлява плебса а плебса продължава да си избира "Цирк БорисУФ"Не разбирам за какво се пенявите???Вие си ги избрахте !!!

153

Владислав

преди 6 години

Цецке, те надзирателите са видяли пистолет и нож и са казали от нас да мине, тва не е в списъка, но може да го внесеш в затвора...

152

Анонимен

преди 6 години

Само да кажа, че МВР няма общо с тоя случай. Проблема е на "Съдебна охрана". А ако министъра и някои високопоставени некадърници са знаели за подготвено бягство и това не е докладвано в министерство на правосъдието, а са гледали и чакали ония да избягат та да ги хванат после и да си напишат голяма червена точка, е тогава са затвора всичките. Едните спали а другите мълчали. И не затвори ни трябват а каторги, здраво бач на ползу дроду, до откат и смъртно наказание за някои индивиди.

151

Анонимен

преди 6 години

Цецка,Радев,началникът на затвора са просто парашутисти.Какви анализи и заключения очаквате от тях? Охраната на затворите е демотивирана и върти контрабанда със затворниците,като ги снабдява дори с пищови.Честно казано ми се ще да я запалим тая държава от четирите края и да почнем начисто.Защо живеем така,та ние лъжем себе си и това ни убива отвътре!

150

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Това вече е комедия !Дано не стане трагедия ...

149

Край

преди 6 години

Наистина ли вярвате че българите можем да управляваме безопасно АЕЦ? Или се надявате? Демокрацията в българския вариант е опасна за съществуването на българския народ.

148

Анонимен

преди 6 години

Прочетох, че единият е успял веднъж да избяга от затвора, но са го заловили. Втори път едва ли ще успеят. И престъпниците се учат от грешките си

147

Анонимен

преди 6 години

Като гледате какви ги върши леля ви Цецка като правосъден министър, смятайте какъв цирк щеше да й е президенството.

146

Анонимен

преди 6 години

"МВР-шефът: Знаехме от 1 г., че Пелов иска да бяга! За жалост - избягаПричините за бягството - човешки грешки и технически пропуски, каза Цачева"Две калинки като балеринки,две калинки като балеринки,под дъжда вървели, песнички си пели.

145

Анонимен

преди 6 години

Знаех че този Радев е голям мозък,но този път дори и мен успя да ме втрещи.Това е изказването на годината!

144

Анонимен

преди 6 години

България не е цивилизована държава, още по-малко пък демократична при развиващата се цензура ! Ако това се бе случило в цивилизована държава, до сега оставките на Министъра на МВР, на Министъра на Правосъдието и на шефът на затвора да бяха разписани, а у нас те още дори не са подадени нито пък имат такова намерение тези ид'иоти ! Герберастка му работа - беззаконие, корупция и мизерия !

143

СРАМ ... СРАМ

преди 6 години

ИЗГУБИХТЕ СИ СРАМА ВЕЧЕ , Г-ДА УПРАВНИЦИ ....ОСТАВКИ ТРЯБВА ДА ИМА , И НАКАЗАНИЯ , А НЕ ВДИГАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ .....ДЪРЖАВНИТЕ ХРАНТУТНИЦИ ПАК СА ЗАРАБОТИЛИ ИЗВЪНРЕДНИ ВЕЛИКДЕНСКИ ДОБАВКИ

142

Анонимен

преди 6 години

Две калинйки се обяснява ЕнтЕлегентно, ко се е по накала.

141

Анонимен

преди 6 години

"МВР-шефът: Знаехме от 1 г., че Пелов иска да бяга! За жалост - избягаПричините за бягството - човешки грешки и технически пропуски, каза Цачева"Ами значи подавате си оставките и двамата.

140

Анонимен

преди 6 години

Който не работи - не трябва да яде!