118

Толкова е влиятелен

преди 6 години

Че ходи н а посещения в Турция и СуданПулен *** е

117

Хи хи

преди 6 години

*** е толкова влиятелен, че му разкараха шпионите от цяла Европа´)

116

Анонимен

преди 6 години

За Анонимен 139Ето, либертащината показва до къде бившо човешко същество може да достигне, като няма контрол. До късо съединение и потенциална опасност да направи голяма беля!Мисля, че службите, натоварени със задачата да паззят обществото, незабавно трябва да се намесят, локализират индивида и го изолират по-добре от онези двамцата, които вчера им изчезнаха.

115

Анонимен

преди 6 години

Най-влиятелния човек на света е Доналд Тръмп, и това побърква Блатото и медиите им.Те знаят, че дните им са преброени и не се спират пред нищо. Готови са да съсипят САЩ , да предизвикат гражданска война, да насъскват междурасова омраза, жени срещу мъже, хомосексуални срещу хетеросексуални , да величаят дори Путин, за да се помисли за велик и да се опъне на Тръмп, да величаят Кимчо за да се опъне на Тръмп...стига да се отърват от Тръмп и спасят кожите,

114

Анонимен

преди 6 години

До138 Реално ти си говириш с извънземни,защото нямаДНК за всеки народ,това писания на шарлатани!Според такива ,,достоверни"изследвания македонците се изкарват роднини на хората от севрена Гърция, южна Италия и Сърбия с българите-tataри почти нямали нищо общо!В южна Италия е имало епархия към Охридската архепископия и македата твърдят ,че там имало македонци!Всичко е политика с тези ДНК изследвания!

113

Анонимен

преди 6 години

""Ню Йорк таймс": Владимир Путин - най-влиятелният човек в света!"Ха-ха! И как няма NYT да изтърси тая глупост. Те са готови да лижат г... на Путин и му помпат самочувствието, за да не клекне пред Тръмп. Знаейки че Тръмп ще предложи на Путин морков , но и държи здрава тояга зад гърба си и ще иска споразумения в интерес на САЩ и Света. Кръв пик... либераааасссстите че Путин може да клекне и да се съгласи. А това ще край за цялото разпасано левичарство по Света. Победа на Тръмп смърт за тях

112

Трак

преди 6 години

Дали си даваме сметка , че нищо чудно половината от хулещите се тука , може да сме пили и яли на една маса , но тука се заканваме и хулиме като каруцари ;)

111

Анонимен

преди 6 години

До 116 стига лъжи И аз така казвам стига сте лъгали ,но за русофобите това е навик! Не е вярно ,че украйнците са пред руснаците в туризма ни!По данни на мин.на туризма украйнците са били 305 х.,руснаците 557хил.Реално пред руските туристи са немските 870х.,защото едвали черноморието ни е посетено от гърци -1.157млн.,румънци-1.139млн.,турци-640хил.,това са погранични посещения и на изселници!

110

До 136

преди 6 години

И аз си мислех , че сме съвкупност от раси , но има днк изследвания които показват , че доминиращата раса е тракийска.Но няма да забравя думите на един даскал по литература-гледам класа и не виждам един с друг да си приличат.

109

До 131

преди 6 години

Тази буква ли ти създаде мнението.

108

Трак до 130

преди 6 години

А как точно изглеждат днешните гърци-къдрави и ***.Тракийците са били светли по кожа и тъмни по коса.

107

Анонимен

преди 6 години

до 128 ДанАци ли плащаш, бе ***?300 000 лева всяка година?Ти чекиитте откога ги имаш за данъци?

106

Трак до 118

преди 6 години

Аз всяка година внасям около 300хил. лева данаци в тази държава(без ДДС) и плащам заплати на 21 човека.Ти ли ще ми казваш как да живея и работя.От 25 години се боря тук и за България , а можех отдавна да си живея живота в Германия(майка ми е Хилдебранд от Берлин-ако си чел ще разбереш)но реших , че кръвта на дедите ми е по скъпа от уюта и парите.Аз се гордея , че съм българин и мразя всеки друг фил.

105

СатаНАТО

преди 6 години

На хората се гледа точно така, както ги е определил Макиавели - неблагодарни и лъжливи, боязливи пред опасността и жадни за печалба.-Разбрахте ли как гледа на вас Путин?Идете сега пад да му целувате Г3.

104

Анонимен

преди 6 години

до 121 Ккава печлба те гони от ЕС, бе крретеееееенннннн???Знаеш ли колко милиарда долара имаме да изплащаме за 8 годишното управление на Бойко Методиев Борисов на ЕС? 27 милиарда лева дълг. За справка бай Тошо за 40 години управление имаше само 15 милиарда лева дълг. Честито, креттен!

103

Анонимен

преди 6 години

До 109 Руснаците ,ако са в средновековието лесно могат ,да се преселят на запад и никой ,да не остане в Русия!Обаче си стоят в родината и масовите преселения стават през летните месеци по западните курорти,но добре,че е България,та и ,,бедняците" на Русия,да почиват и да могат да си купят втори дом!

102

До 114

преди 6 години

Май обърка фобите с филите.Колко пари печелиме от Русия и колко от ЕС.Простата сметка сочи-2млр. загуби от Русия и 3млр. печалба от ЕС.Но ти се кефи на крадците

101

Анонимен

преди 6 години

до 117 А вие лизаччите на Запада какви сте, бе? Не сте ли готови да се наггъзите на Тръмп и Ердоган веднага? М? Кажи, бе ***?

100

Анонимен

преди 6 години

"Спри да *** мухи.Сорос няма бизнес в България от десет години.Щом си толкова знаещ , кажи защо Лукойл не е плащал и лев данък печалба за последните десет години."Хахаха хааа Сорос нямал дейност в България от 10 години, това беше добър виц. И между другото Лукоил е най-големият данъкоплатец в България и това е официално.

99

Анонимен до Трак

преди 6 години

Нормалния човек приема тази новина нормално, в теб виждам злоба и превъзбуденост.Трак е.и им майката на НПО и Козяк и се върни към нормалния начин на живот.Трак каузата е загубена както и със смръдливото "отравяне" на Скрипал.Трак на България и трябват психически устойчиви хора които да върнат вярата че България ще тръгне напред.Трак излез от лявата полоса и влез в правилната посока, Трак не бъди ***, гей, травестит, и хомо.Бъди нормален да оправим България.