17

до 15

преди 6 години

я ми спомни коя държава е с най-голяма територия... И десетилетия беше колонизирала половин Европа и Азия, е не се сещам.. И пак се опитва да го направи...

16

истината не боли

преди 6 години

Най големия кошмар на САЩ е мирни,търговски,човешки отношения между запада и Русия и както виждаме те и техните слуги правят всичко това да не стане,не Русия е врагът.

15

ей

преди 6 години

мен ме цензурираш, а ислямиоста -не ! Пращам на ДАНС!

14

Анонимен

преди 6 години

По - големи окупатори и колонизатори от Англия и САЩ няма по света и то векове наред го практикуват... От тяхната алчност, намеса и стремеж за господство са продиктувани многото нещастия.

13

Анонимен

преди 6 години

постове като 9 са насочени срещу нас и евроатлантическите ни партньори! Това може да доведе до правни последствия... Трий, че *** ти...

12

Без страх

преди 6 години

И аз мисля, че войните са локомотивите на историята, а и населението се пречиства някак си.

11

алоу, 9

преди 6 години

директна пропаганда за ислямистите *** от Турция и Иран! Мислиш, че ти минава номерът! Тези държави ли са ти метата? Заминавай в турция или Иран, да си отживееш!

10

Русия в изолация

преди 6 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже.

9

Анонимен

преди 6 години

Русия, Турция, Иран с общо население от 350 милиона души военен и икономически съюз това ще е адекватния отговор срещу западния империализъм разрушаващ държави и народи

8

Анонимен

преди 6 години

Като гледам как живеят на запад, с големи заплати и пенсии, отпуски и почивки по топлите страни, а руснаците от друга страна са доволни щом могат да се напият, ми става ясно кой пръв ще подвие опашката като опре ножа на кокъл. Дипломати, дрън дрън, ама стане ли напечено всички палячовци ще почнат да се умилкват на Путин. Нашият Боко е от първите с тарикатски инстинкт.

7

Анонимен

преди 6 години

30 000 български фирми ще внасят работници-това е новината, стига ни занимавахте с вашите руски проблеми!

6

гледайте

преди 6 години

Русия пусна на ютуб,клипа- здравейте аз съм Руски окупатор....

5

Анонимен

преди 6 години

Нема да е лошо да стане една патаклама. На нас и сега ни е дошло до гуша.

4

Анонимен

преди 6 години

Сложна обстановка - икономическа, политическа, военна, социална...! Дано само мирът се запази!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Западът има напечатани пари,които с всеки изминал ден все повече нищо не значат.Русия има несметни природни ресурси,без които нито едн съвременна държава не може да съществува.Така че си правете сами изводите кой без кого може и кой без кого не може.Путин можеше да вдигне стнандарта на руснаците,но това щеше да е за сметка на отбранителната способност на тази огромна страна.Нещо,което щеше да доведе до бленувания руски разпад.Сега сигурността е обезпечена и следва вдигането на доходите на хората

2

дедо гоше

преди 6 години

не вярвам да стане нищо повече от поредното перчене и мерене на еди какво си...водещите страни са прекалено зависими една от друга финансово...така са се оплели че не могат една без друга така че споко!

1

Осман

преди 6 години

Ингилизите си убиха двойния агент и целия "демократичен" свят и "независими" медии ореваха орталъка. В Израел стрелят на месо по протестиращи палестинци. Убити с бойни патрони са 17 души сред които и възрастна жена. САЩ са блокирали резолюция на ООН но всички "демократи" мълчат като един орган между долните бузи.