30

За каквото се бориш

преди 6 години

За каквото се бориш, на това и ще се напориш - борихме се да паднат визите и половината население емигрира; борихме се за европейските ценности и получихме ***; борихме се за европейски жизнен стандарт, а получихме мега корупция, кражби на всички еврофондове, най-долно качество храна от европейските ни партньори, шутове в главата на наши работници по морето и абсолютно никакво правосъдие.

29

Жо

преди 6 години

ПОПРАВЯМ СЕ- България.

28

Анонимен

преди 6 години

Построихме успешно демократизма, жалко че ще измрем и няма да можем да му се радваме.

27

Жо

преди 6 години

ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 30 години стотици хиляди млади хора напуснаха страната и живеят в чужбина. По времето на СОЦА раждаемостта сред българите също беше проблемна- спомнете си "Тезисите на Тато" за раждемостта и премиите за трето дете, които не доведоха до "бейби бум". Ако в онези години границите бяха отворени, ситуацията с броя на българите щеше да бъде същата- младите щяха да отиват в държави с по-висок стандарт на живот. Проблемът с раждаемостта е от това, че в българия останаха предимно възрастни

26

БГ

преди 6 години

Не е само до пари хората имат и др интереси а не като животните всяка година развъждане.Повечето двойки предпочитат едно дете но да не е лишено от нищо и добре образовано от колкото 5-6 които ги лишават от нормални неща и необразовани

25

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Червен картон за Тиквата,който се...вихри последните 9 години въфф власта и увеличи и затвърди тенденцията на демографския срив,а и сега действащото му правителство няма никаква...визия за промяна.

24

НРБ

преди 6 години

Демокрацията не ни отне много, ами ни отне всичко.....

23

Исти

преди 6 години

Демографския срив на Българския народ започна още по времето на комунизма и няма да е лесно да бъде спряна набраната от него "инерция",но дълг на нашите управници е незабавно да предприемат СПЕШНИ МЕРКИ за оцеляването на нашия народ,който е един от най-древните народи на света!

22

Анонимен

преди 6 години

Ние имахме два космонавта, СССР можеше да унищожи света, ама като майка ми се разболя, нямаше елементарни лекарства, за да ѝ се помогне. За лечение в чужбина и дума не можеше да става. Едва оздравя.Предпочитам да не сме космическа сила, но да имам избор къде да живея и да се лекувам. Стига с тая соцносталгия, само комини и ракети са ви в главите.

21

АНТИ

преди 6 години

Българи, ще го търсите байтошовото време !

20

726263

преди 6 години

Както и да го мисля съм сигурен я едно - не е от мизерия и от безпаричие. Младите хора не са решителни, умрели са от страх или искат да живеят.

19

Исти

преди 6 години

Това зависи единствено от овластените управници- те могат да ни спасят,могат и да ни унищожат- от тяхното желание зависи!

18

Анонимен

преди 6 години

Толкова ли е важно това? Първо трябва да изгоним руските дипломати и нови санкции за Путин. Трябва да сме солидарни с нашите господари, ако ще и да измрем!

17

Анонимен

преди 6 години

Че какво му е на ин витрото, две семейства познавам такива и даже имат близнаци и двете.

16

Е пъ

преди 6 години

Българските индийци не могат ли да се напънят малко и да увеличат раждаемостта?

15

Анонимен

преди 6 години

Мъка,мъка. С жената съм женен повече от 4-5 години,и за жалост,ние нямаме собствени деца. Никаква радост,никакъв детски смях у дома- двамата сме заедно ,но и самотни. Ако жена ми не може и тази година да забременее по естествен път,ще си помислим двамата за осиновяване на някое детенце,или пък да се примирим с тъжното ни положение на бездетно семейство. Не желаем и сме против ин витрото ,сурогатството и всякакви извращения. Добре,че поне станах чичо,и че някои моите сродници продължиха родата.

14

Анонимен

преди 6 години

видими резултати.

13

Анонимен

преди 6 години

Не ще намалеем а изчезнем!! Останалите 75% ще са предимно от малцинствата! Не приехме безарбските българи и славянски братя така че ни очакват бурки!

12

Ф.С.В.

преди 6 години

-МС - съобщават че УМИРАМЕ !! Това ли е политиката на БГ политиците ?? Това ли е борбата с ДЕмографската катастрофа- Това к ли е БГ ??-след 30 г ДЕМОКРАЦИЯ_ АМИ ние не може да спасим 100 коня - лъвът Асен ,,,- а сме почнали да мислим за народа -- Боже опази - ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ СМЕ !!! ЖАЛКА НАЦИЯ И ЖАЛКА ДЪРЖАВА - а НАВРЕМЕТО ИМАХМЕ 2 КОСМОНАВТА,,,,, И НЕ МИСЛЕХМЕ ЗА ХРАНА !!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Има начин рязко да се обърне тенденцията - прибираме си бесарабските българи, даваме условия да се приберат българите от чужбина (това общо са сигурно към 2 млн. души)Но това с недоучили и крадливи политикани няма как да стане, забравете.