44

Анонимен

преди 6 години

Ще ги дадат на лафките на Преевски за билетчета хохохох

43

Георги

преди 6 години

Господин Борисов 40,лв много пара как щеги хар4им дайте нашите пари които полу4ават инвалидни пенсии и то работоспособни имали прово работоспособен да полу4ава инвалидна пенсия нека тия пари да взимат истинските пенсионери а не фалшивите пенсионери с инвалидни пенсии

42

Пенсионер

преди 6 години

До АнонименБСП дават повече бонуси, но и теглят по-големи държавни заеми за сметка на това, които после всички ще изплащат, докато ГЕРБ гледа да не тегли заеми заради такива глупости, а да дава бонуси с парите, които разполага държавата. ЗАТОВА САМО ГЕРБ!

41

стига глупости,бе

преди 6 години

Не може 1,200,000 човека да не са се осигурявали нормално!Просто не може!Това са комунистически пенсии,заработени преди 10.11!Тогава и да искаш,и не,държавата те осигурява!Сегашните пенсии са много по-високи!За всичко това трябва да благодарим на Иван Костов,дето ги претупа на две на три,но не забрави да си лапне комисионите от приватизациите!Само в Италия в една-единствена банка този мушмурок има над 600 млн евро!И това го има в пресата!А българина с неговата глупава и жестока алчност е феномен

40

Анонимен

преди 6 години

Правилно! БСП даваха на калпак на всички повече и така и не станаха хубави! Герб много правилно се прицелват в необходимия електорален ефект! Дръж кучето гладно на къс повод да те гледа в очите, да върти опашка и да чака да му подхвърлиш.Хрантутиш ли го, ще се пльосне да спи и утре ще те предаде!

39

Анонимен

преди 6 години

А на българските пенсионери защо не даде по едно сукалче и по няколко лаврака????

38

Анонимен

преди 6 години

Вместо бонуси, трябва справедлива система за определяне на размерите на пенсиите, в която да няма по-ниски пенсии заради други пенсии, както е сега. В момента пенсиите на хората с трета категория труд са по-ниски заради тези от първа и втора категирия труд. По-ниски са и повечето пенсии, заради така наречената минимална пенсия. По-ниски са и заради прибавянето към пенсиите, на социални плащания. Може би има и друго, което не знам.

37

Анонимен

преди 6 години

Пак за индийците дето нямат и един трудов час в живота си и един лев платен данък или каквото и да било!Цял живот едене,пиене,евене ,кечеци и накрая безброй помощи и пенсии!

36

50-то процента питат

преди 6 години

Ами 322 лева пенсия ...вече не е бедност???? Така ли?!

35

Пенсионер

преди 6 години

Само Бойко, само ГЕРБ! БСП и ДПС не дават пари, а само теглят заеми и крадат държавата, като в същото време я разпродават и разграждат. ГЕРБ дава бонуси, прави ограда по българо-турската граница, гони бежанци и ги убива, опитва се да засилва икономиката, повишава минималната заплата, стои инфраструктура, създава условия на младите хора да учат и да имат семейство, докато БСП унищожава всичко и не дава пари за нищо, а само тегли огромни дългове, които ги изяжда наведнъж. САМО ГЕРБ !!!

34

Анонимен

преди 6 години

До ТиневНе, друже, 56.5% ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ! А освен тях под прага на бедността има много други - безработни, работещи в сивата икономика, отхвърлени, нищи!

33

Анонимен

преди 6 години

Бе в някое предприятие дали дават празничен бонус само на тези с по малки заплати!

32

Елена

преди 6 години

Сърдечни благодарности от безработните български кандидат-пенсионери!Те ще внесат тия пари за здравните си осигуровки ,а на Великденската трапеза ще сложат моркови и коприва!Да е жив и здрав Борисов и час по-скоро да ни довърши,че след две години може да се наложи и пенсии да ни даде когато навършим възраст.Жалко ,че само трудов стаж имаме-не можем да го сложим на масата за храна!!!

31

БГ- пенционер

преди 6 години

Извинете, днес къде ще се целува ръка на бате ви Бойку???

30

Анонимен

преди 6 години

"По думите му това са над 1 227 000 възрастни хора". Красноречиво и не подлежи на коментар.1/6 от населението под прага!

29

Анонимен

преди 6 години

Ако е великденски бонус би трябвало да го получат всички пенсионери. Другото е социална помощ

28

Не е справедливо

преди 6 години

До 24Ами нали аз точно това казвам. Написал си един от вариантите на казаното от мен, но има и други подобни.

27

Анонимен

преди 6 години

До НРБЗатова ти няма да станеш пенсионер - глупостта и злобата ще е уморят преди да вземеш пенсия. Сигурно така ще постъпи Съдбата и с Лилито с голямата задница и още по-голямо самочувствие.

26

лаком г.з

преди 6 години

До Не е справедливоТи за тия жалки 40 лв си готов да пренапишеш Библията,бе!

25

Анонимен

преди 6 години

щедро щедроооооо..! Българските "пенсии" най ухажвани от правителството