10

Анонимен

преди 6 години

PRAVETE SI IZVODITE SAMI ZAEBI NOVITE DJENDYRSKI FILOSOFIII NA USA U NAS

9

Анонимен

преди 6 години

TOVA NEE INTERESNO VECHE CHAKAM SLEDVASCTATA IDIODTIQ KYM RUSIQ

8

Беше по добре

преди 6 години

При комунизма, пак се чуваше глас тук там. Сега при Запада е тотална диктатура. Квото диктуват от Вашингтон, това се изпълнява директно. И лъжите на Вашингтон биват повтаряни докато ни втръснат.

7

Васали

преди 6 години

Запада са васали на Вашингтон. Няма никакво обединение, а сляпо подчинение. Дали ако притиснат Русия, някой ще оцелее от радиацията.

6

7230

преди 6 години

Англия,Америка,Франция,Белгия,Германия,унищожиха Сирия,Ирак,Либия и за 1Сергей може дори да направят 3-та СВЕТОВНА ВОЙНА .

5

Анонимен

преди 6 години

Русия не е отровила Скрипал. Всичко е нагласено от Запада да се провалят и омаловажат изборите.Да не е луд Путин точно преди тях да го "трови". Ако е искал да го убие е имал цели 5 години докато Скрипал беше в затвора. Никой нямаше и да разбере за него. Нещо като разправия между затворници. Стават тези работи. Чудат се как да уязвят Путин, защото не позволи да бъде разграбвана и предавана Русия както при Горбачов и Елцин. И за децата е ясно, че няма никакви доказателства и всичко е измислица.

4

Анонимен

преди 6 години

Лилипутин е изтрепал бая народ, двама души не моат го съборат.....

3

Mikert

преди 6 години

Големи скапаняци са тези "западни" хора, те са ***!!!! Някой им приглася и лелеее зловонна песен : "в Русия са убийците!!!" и останалите балами чули-недочули.... Много слугинаж на този свят, много!!!! да не казвам по точните думи....

2

Българин

преди 6 години

Поредният платен разбирач...

1

Анонимен

преди 6 години

Къф е тоя клоун Даниел Стойков и от кое нпо го изкопахте???