9

така е

преди 6 години

До Да знаетеИ на всичкото отгоре неплатен!

8

Анонимен

преди 6 години

Време е Запада да му направи едно демократично бомбандиране, за да му покажат как трябва да станат нещата. И той го раздава Кадафи 2 и консултанти проценти вземат от отпуснатите пари за проблема, но да видим до кога.

7

До Ердоган

преди 6 години

А като определи в изказваниято българските турци като подтиснати, имаш ли видеоматериали за това? Защото тези "подтиснати" наши съграждани живеят свободно, изповядват религията си свободно и пътуват в цяла Европа и в много други страни само с лична карта! Неподтиснатите ти избиратели могат ли да пътуват в Европа само с лична карта?

6

Ф.С.В.

преди 6 години

САЩ клатят мира-Те не искат Русия да прави нов газов тръбопровод за Европа-за да спре доставките на Украйна (Тимошенко стана милиардерка от кражбите на газ) Гърция трябва да разреши на Турция за вторият тръбопровод посока Европа-Турция изтребва кюрди и американски наемници в Сирия- Русия мълчи (Путин и Ердоган в братски съюз) Ердоган иска напускане на НАТО (превратът в Турция с помоща на САЩ и НАТО) Европа не иска да плаща за емигранти и иска нова Студена Война с Русия- Нещата са много объркани

5

ДА ПОВИКАМЕ ЕРДОГАН

преди 6 години

и нашия квартал, та дано се сетят Кметицата и Тиквов да запълнят дупките и да почистят мръсотията

4

Анонимен

преди 6 години

света НЕ ГИ ИСКА!Светът може да не ги иска, ама фабриките ги искат. В Германия наскоро си биха рекорда, имат 50 млн. работни места и недостиг от 3 млн. работници. Цяла Европа застарява, а работа има колкото щеш, щото икономиката дърпа яко. То даже у нас няма хора, ако построиш фабрика. Кой да работи тогава?

3

ТУСК

преди 6 години

го видяхме, че не поздрави ПУТИН, защото..... НЕ БИЛ в НАСТРОЕНИЕ. Ще ли е в настроение да поиска от ЕРДОГАН да спазва човешките права и да не избива хора в СИРИЯ

2

РАЗНАСЯЩИЯ КАФЕТА

преди 6 години

Борисов дали ще му бие пак шпинги по главата развеселения ЮНКЕР.

1

въй

преди 6 години

Тоя па-кой иска да го поучава и да си губи времето с него? Запада е крайно време да се оправи много лесно с талибаните. Много по евтино на ЕС ще им излезе да си ги натоварят на ТИР-овете така както са дошли- по 500 в ТИР и да ги върнат обратно ! И после-една малка армийка по границата-а някой тръгне- огън! Със сигурност решението на проблема няма да струва 3 милиарда ,нито постоянни помощи. И да си стоят в Турция-нали са от една религия,да си помагат там един на друг, света НЕ ГИ ИСКА!