37

Анонимен

преди 6 години

Айде честито!Поредният начин да ви бръкнат в джоба.То не бяха винетки, билети, тоци, води, данъци и всьо и вся.А вие си трайте и кротко изпълнявайте.Случиха на народ.

36

Анонимен

преди 6 години

ХАКЕРЪТ ОТ 12 ГОДИШЕН ЗАЩО УПОТРЕБЯВА КОДИРАНИ ДУМИ, КОИТО САМО ТОЙ ВЕРОЯТНО МОЖЕ ДА ДЕКОДИРА.А ИНАЧЕ, КАРТИТЕ СИ ИМАТ ВСИЧКО, ТРЯБВА ДА ГИ ОЦВЕТЯТ РАЗЛИЧНО В ТРИ ЦВЯТА СПОРЕД ПОЛА.

35

Анонимен

преди 6 години

И колко ще струва тая екстра???

34

Тайни от кухнята

преди 6 години

За да добиете предства колко са напреднали технологиите само ще кажа че например чипа които приема входящ сигнал и изпраща изходящ (без батерия) е със размери 1мм /1.5мм и дебелина 0.6мм. Самата антена представлява микроскопична бобина със дължина 3мм. Цялото устройство е по малко от оризово зърно.Тези устройства ще започнат да ги вграждат навсякъде. Във дрехи. Във опаковки, и задължително във всички електроуреди. Всеки един предмет ще може да комуникира със другите предмети.

33

Анонимен

преди 6 години

Като ида да си сменя книжката изкам безплатна кабелна и интернет трябва да има стимул баце *** то така и трябва земете поумнеите бре да си чистя ушите ли

32

Анонимен

преди 6 години

Нови документи добре,а нови политици и управляващи с нов чип за честност и лоялност към народ и държава ,кога !?

31

Анонимен

преди 6 години

И безплатна телевизия затова ли ми е антената аи на някого да доиде акъла

30

Тайни от кухнята

преди 6 години

Плана е тази система да се интегрира със бъдещата 5G мрежа. Спецификата на 5G позволява вграждането на микро чипове и предаватели НАВСЯКЪДЕ. Като при това тези предватели не се нуждаят от зареждане или собствена батерия! Казано на *** език захранвето им идва от самите радио вълни. Тоест достатъчно е да носите личната си карта в джоба и да се намира в обсега на 5G предавател и така полицията ще знае къде се намирате по всяко време. Може да се вгради и дори и микрофон който да записва 24/7

29

Анонимен

преди 6 години

Защо срокът ще е намален на 5 години? Че те задграничните са с по толкоз.

28

ХАХАХА

преди 6 години

БЕ ТООЙ БОКО ДО ВТОРНИК ВЕЧЕ ЩЕ Е ОТПЪТУВАЛ, ТЕ ЗА ДОГОДИНА ПЛАНОВЕ ПРАВЯТ!

27

Анонимен

преди 6 години

когато тр да се вземат кинти , много сме технологини. Последна дума на техниката!

26

Анонимен

преди 6 години

национален център за издаване на лични документи Разбрахме. Още работа за софиянци и безработни в страната. И как ще се транспортират тези документи из страната, колко ще струва и кои ще го правят? И ако има виелици дали бързата поръчка за издаване на паспорт например няма да стане бавна. Ако се заинтересувате ще узнаете за батака с окрупняването изследванията на кръвта. Кръвта за преливане от Русе, Разград и доста др. градове се носи до Плевен и се връща от там за преливане. Излиза скъпо.

25

Анонимен

преди 6 години

Пак тарикатеят. Електронния идентификатор (подпис) по желание. Демк - никой не желае. Следователно - никакво електронно гласуване. Мафия. Време е за гражданска война. Да изметем тея мутри и на бесилото пред Народното Събрание. До един.

24

Анонимен

преди 6 години

Оруел беше прав!

23

Анонимен

преди 6 години

Пуснем телевизора - Бойко Борисов. Цъкнем лампата - Бойко Борисов. Сменим си личната карта - Бойко Борисов.

22

Анонимен

преди 6 години

Коцето Костадинов (от МВРО) нема ли да "протестира"?

21

анон

преди 6 години

тва хюлет - пакард ли си просят пак? очевидно имиджа на умните и красивите си носи своите режийни разходи, пък и разноските по хотелско настаняване в различни щатски заведения, марково наричани "университети" са едно перо и нашето желание е да видим, че оценявате нашите усилия, докато ви гледаме децата

20

бай ПЕТКО

преди 6 години

А на нашите пише "безсрочен" Даже да е безплатно сменянето пак безцелно ходене по институциите Да не би аз да съм го писал? Май..та им !

19

The Big Щепсел

преди 6 години

`Секи българин с "милиционер" в джоба!

18

Манолски

преди 6 години

Тонжив народ не остана в България, на лого ще му вършат табота тези модерни документи, не знам