57

Наблюдател

преди 6 години

Дано не е забравил да го поздрави за златния медал от зимната олимпиада.

56

наблюдател

преди 6 години

Телефона сигурно е на Радев.

55

Предложение

преди 6 години

Може ли реакторите да се използват за нещо?Може, разбира се!Може да се построи Музей на предателството и алчността! Може да се сложат там реакторите, да се поставят снимки на Първанов, на румените Петков и Овчаров. Може да се добавят стаи за троловете, за Съдебната система... Може да стане много хубав музей!Децата ще идват, ще гледат, ще се чудят неразбиращи... Огромен капитал!За децата ще е безплатно, но родителите им ще си плащат билетчето. Ще има и дарения... Пари ще влизат в бюджета...

54

Анонимен

преди 6 години

Информацията е, че са си говорили, а не че са се договорили за каквото и да било. Най-вероятно Бойко е търсил Путин и е бръщолевил своите безумици, а Путин търпеливо е чакал да свърши и от време на време е отронвал нещо от рода, че по принцип не възразява. Между истинското съдържание на разговора и пропагандните внушения разликата вероятно е от земята до небето.

53

Волен мекия

преди 6 години

Русия - пенсионна възраст 65г., продължителност на живота 66г. Евала на Путин за пенсионната система :)))))))))))))))))))) Средна пенсия 13000 рубли - 330 лв. България средна пенсия 350 лв.

52

стискам палци

преди 6 години

Путин се правеше на важен, но тръбата от Швеция настъпва към Полша.Полша подава газ на Украйна 36 милиона население и Русия загуби доста пазар.Северен поток 2 няма да го има и въобще . . . сега е въпроса Бойко да договори изгодни условия за България.

51

Анонимен

преди 6 години

Бойко е национален предател, който заради американските интереси нанесе на България огромни и дълготрайни щети, лишавайки я от транзитиране на газ и евтин ток от АЕЦ Белене. Путин не го бръсне и за слива, но тиквата си пуска такива статии за да се прави пред избирателите на велик приятел на всички. Такава ...

50

Хуйло

преди 6 години

Хората извеждат ядрени мощностти, ние тук атомен допотопен чайник тепърва ще градиме, за да може *** и техните ДС лакеи тука да делят комисионни от безкрайни процедури, чиято цел е да има проект за АЕЦ, но той никога да не бъде завършен, за да цоцат доживот! Айде нема нужда, Спосибо и Мерси - яжмикуро симитли!

49

БРАВО

преди 6 години

Евала Баце , Дръж България за Русия и Путин . Иначе нали виждаш - тези от ЕС и НАТО след 5 години ще са ни Оглозгали напълно - ще се уригнат и ще изхвърлят кокалите на кучетата .

48

Анонимен

преди 6 години

Борисов си говори с емира на Катар и къде са катарските инвестиции, говори си с премиера на Азърбейджан и къде е азерския петрол и газ, къде му е газовия хъб. От говоренето на Бойко остава само говоренето.

47

Анонимен

преди 6 години

Мен ми направи впечатление че Путин като президент си говори с Бойко.Нашия президент нещо не се пласира.

46

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Отговорността си го чака. Като падне от власт ще се види какво ще му се случи. Има много смъртни грехове. А, иначе, нека да си разговаря, но нищо няма да излезе. Борисов няма успешно осъществена инициатива. А и за "Белене" го чух по телевизията, че преди малко му е дошло в главата това предложение. Много се изложи. Вместо да подаде икономически обосновки той се излага здраво. Нищо не става от Борисов, и международен дипломат не става.

45

Анонимен

преди 6 години

С какъвто се събереш такъв ставаш. Никой, никога, никъде не е видял файда от руснаците - или ще те окупират или ще те оберат, а най-вероятно и двете ..и то с най-приятелски чувства. Някой да ми даде пример за тяхна сателитна страна която да не тъне в мизерия, корупция и несвобода.

44

конопида

преди 6 години

Суджука е Тиква.

43

Анонимен

преди 6 години

Червен е *** на другарката Вера К.А.

42

Анонимен

преди 6 години

Хаха, Червен телефон!Червен е, ама само от едната страна :)

41

Анонимен

преди 6 години

Това са просто приказки... празни приказки. Когато имаше договори и поръчки и строителството беше стартирано Бойко направи всичко за да съсипе строителството на Белене и Южен поток. От това България загуби милиарди, а виновната мут.ра не понесе никаква отговорност. Сега каквото и да говори ще получава учтиви отговори от Путин и нищо повече, а учтивите отговори ще представя пред обществеността като огромен успех.

40

toto

преди 6 години

abe balgari zasto varbate na tozi lagec pomislete kolko lagi izre4e za edna sedmica

39

КОМУНИСТ

преди 6 години

Този е премиер на балканите. На турция на всяка друга страна но не и български. Белене го подарява на балканите. Турско, румънско, албанско македонска атомна централа в България. До стенааааата ! Зареееееди ......... един *** по малко

38

Анонимен

преди 6 години

Турция и Русия винаги са готови да воюват за Балканите до последния българин!