54

Анонимен

преди 6 години

Не приемат промени по съответните закони, тъй като знаят, че голям процент от гражданите ще си купят лично оръжие за самозащита и при тази огромна битова престъпност, хората ще въздават справедливост в секундата, в която се посегне на живота или собствеността им.

53

Анонимен

преди 6 години

Дупката от куршума е в гърба, което означава че го е застрелял докато е бягал, което автоматично изключва версията за самоотбрана.Не може да се отбраняваш от човек, който бяга пред теб.

52

Бонго

преди 6 години

Добре че го е отстрелял тоя вредител! Ако разглеждаме различни хипотетични бъдещи развой- да, сега може и да го лежи, обаче ако не го бе утрепал, сега можеше и той самият и семейството му да са мъртви! Напълно подкрепям идеята всеки да има право да притежава лично оръжие, което обаче да трябва да не излиза от къщата! Изнесе ли го със себе си навън, самият той става престъпник! Междувпрочем и в момента има два режима на притежаване на лично оръжие- право да носиши правото да го притежаваш у дома.

51

Анонимен

преди 6 години

Сега ще ни занимават с това да забравим Гинка и накрая няма да променят нищо, че тъй няма да могат да ти пращат мутри, ако не си послушен.

50

Анонимен

преди 6 години

Джамбазки да млъкне, понеже е *** на управляващите и НИЩО НЕ НАПРАВИ заедно с останалите Опитомени патриоти, откакто дойде на власт, да спре ромската престъпност и терор над българите!Що се отнася до съда обаче, който по традиция толерира ромската престъпност, нека да внимават как съдят и какво съдят, че народа да не вземе правосъдието в свои ръце!

49

MaйMyнaтa

преди 6 години

Оръжия трябва да се спрат в целиот свет.А не да се разпространяват и битово, но като гледам няма да е лесно.

48

милена

преди 6 години

До там се стигна, след като им предоставихме толкова права на м****лите. Къде остана времето , когато те не смееха престъпление да извършат?!Затова всеки с оръжие, за да защити семейството си

47

ВЪПРОС

преди 6 години

ГОСПОДИНЕ,ВИЕ СТЕ НА ВЛАСТ ЗАЕДНО С ГЕРБАВИТЕ--ПРОМЕНЕТЕ ЗАКОНА--ВСЕКИ БЪЛГАРИН С ЛИЧНО ОРЪЖИЕ ЗА САМОЗАЩИТА--КАТО В АМЕРИКА--ОТИВАШ В МАГАЗИНА С ЛИЧНА КАРТА-ПРАВЯТ ТИ ПРОВЕРКА ДАЛИ СИ КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН И РЕГИСТРИРАН,ДАЛИ СЕ ВОДИШ НА ОТЧЕТ В ПСИХИАТРИЯТА И АКО ВСИЧКО Е ОК--КУПУВАШ ПИЩОВА И ДВА ПЪЛНИТЕЛЯ--НЕ ГОВОРЯ ЗА ДЪЛГО ОРЪЖИЕ--ТО ДА СИ ОСТАНЕ НА СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ..

46

Щерю

преди 6 години

Егаси - един плъх да не може да убие човек!

45

Анонимен

преди 6 години

Имайте предвид, че т.нар. Плъх е и рецидивист!

44

Заличителят

преди 6 години

Докторе, обади се - ще ударя едно рамо!

43

до 45

преди 6 години

Пуцат американците вярно е.Затова всеки ден някой пси-хо-пат с пушка избива по 14-17 дечица в училище в някой си щат.

42

От кухнята

преди 6 години

Нападат те с нож - всеки има правото да се защити с вилица!

41

Анонимен

преди 6 години

Плюйте по американците, ама те пуцат по всеки единвлязъл в къчите им, и след това ги пускат. И така трябва да е. Никой няма право да влезе в дома ти ако ке си го поканил. Това е един от малкото случаи, в които не може да става въпрос за грешка!

40

Представете си,

преди 6 години

че по невнимание с автомобила си блъснете пиян ци га няга на пътя и тъй като и родата му има пушки, какво пуцене ще падне по вашата рода и деца!

39

шматка

преди 6 години

До 34Доктора го е гръмнал в гаража.Там има и следи от рикоширали куршуми.Прострелял го е и ония е хукнал навън.Силите са му стигнали за няколко метра.Кое те съмнява

38

Анонимен

преди 6 години

Правилно!Напада те, защитаваш се и после го излежаваш.Това е пътя в правовата държава. И когато излезеш, вече опитен, подхващаш всички които са си затваряли очите, и са използвали мишките, и са ги пазели, делейки си с тях дохода от награбено. И после и тях излежаваш.И така, докато това стане мисия на всеки достоен Българин, на който съдбата му прати сблъсък с нечестивите.

37

Право на самоотбрана

преди 6 години

ДА !!!

36

Анонимен

преди 6 години

Я стига наивност, за дребен инцидент на пътя сега се вадят щанги , тогава какво ще стане бе умници?

35

Анонимен

преди 6 години

Само в България можеш да минаваш така по перваза и в съда да минават някакви *** оправдания, "ама аз влезнах в колата щото валеше" и други такива тъпизми, от самолет се вижда в случая кой крив и кой прав, СВОБОДА И МЕДАЛ ЗА ДОКТОРА !!!