98

Анонимен

преди 6 години

Радев е духовната връзка на Путин който иска да направи арабска пролет в България.

97

Анонимен

преди 6 години

Богати сме. Всеки месец подаряваме на Русия милиони от Лукойл.

96

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 93Нали са ни приятели. Защо да не им даваме при положение, че сме най-богати и стабилни в ЕС?

95

Анонимен

преди 6 години

Ще ви споделя едно нещо:имах среща с различни хора,някои от които българомразци. Хора,които мразят България,БПЦ,българския език и българското ,от цялата си душа и сърце.Хора,които мразят България,но пък нямат нищо против това да живеят в тази страна и да ползват нейните блага. Хора,които смятат,че когато българите,гърците и сърбите са били под османско иго-значи са живеели прекрасно,а Освобождението ни от турците, е мерзък грях. Хора,които мразят кирилицата и Създателите на кирилицата.

94

Анонимен

преди 6 години

Духовни, духовни - колко да са духовни... Азбуката, нашата, не била съвсем наша, евреите ги спасила тяхната армия, даже православието, и то не било дошло от тука на там, ами някак си другояче. А освен духовните връзки, какво да кажем за материалните. Газът - скъп, та прескъп, нефта - и той. За нас какво остана - духовните връзки с рускините по Черноморието, това ли?

93

Анонимен

преди 6 години

А откраднатото ни злато от Русия кога ще ни бъде върнато? За един Решетников питам.

92

Анонимен

преди 6 години

Богати сме. Всяка година подаряваме 350 милиона на американските ТЕЦове.

91

над 100 г. внушения

преди 6 години

Постоянно са ни внушавали ,че вечно трябва да бъдем благодарни на руснаците ,дори трябва да сме им по-благодарни отколкото заслужават ! Затова сега живеем с промити мозъци и не търпим никакви критики относно братушките ! Освободиха ни ,ама чак след 500 г. робство когато видяха ,че османската империя се разпада и ние сами можем да се освободим ! Освободиха ни за да ни поробят ! Такива са били и думите на Левски - който ни освободи ,той ще ни пороби ! За тези думи дякона увисна на въжето !

90

Православен

преди 6 години

България духовно, исторически и политически принадлежи на Русия. Нищо не може да ни отдели от нашите по-висши покровители. Тази българска земя трябва реално да стане част от Великата Руска Империя. Ние сме длъжни и морално и исторически да служим вовеки веков на нашите освободители, без които днес нямаше да живеем в собствена държава, а да робуваме на разни ***, немци и кравари.

89

Анонимен

преди 6 години

Духовно с руският народ - да! Но с кремълските престъпници какво общо имаме? С джуджето-милиардер и убиец какво общо имаме? Дори роднини нямам там!

88

Анонимен

преди 6 години

Само Русия може да гарантира националната ни сигурност. НАТО няма да си мръдне пръста за България.

87

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

Руменчо ,бил изпаднал в откровение.Само да не ревне.Абе,къде е Деса !?Искам да видя с каква рокля е.Дали пак я е рентвала,или вече са натаманили пари ,да си я купи.

86

Анонимен

преди 6 години

ДНЕС РУСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ВЛАДИМИР ПУТИН ПРЕД РУСКИТЕ ДЕПУТАТИ И ДЕЛЕГАТИ ОБЯВИ,ЧЕ ПРЕВЪОРЪЖАВАНЕТО НА РУСИЯ Е ЗАВЪРШЕНО.НА ВЪОРЪЖЕНИЕ СА ПОСТЪПИЛИ НАЙ НОВИТЕ МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНИ РАКЕТО САРМАТ НЕУЛОВИМИ ЗА КАКВОТО И ДА Е ПВО .НА ВВЪОРЪБЕНИЕ СА ВЕЧЕ И НАЙ НОВИТЕ ХИПЕРЗВУКОВИ РАКЕТИ ОТ КОМПЛЕКСА КИНЖАЛ НЕУЛОВИМИ ЗА ПВО.НА ВЪОРЪЖЕНИЕ ВЕЧЕ СА И НАЙ НОВИТЕ БЕЗПИЛОТНИ СУПЕРДЪЛБОКОВОДНИ ПОДВОДНИЦИ,БЕЗШУМНИ И МНОГО БЪРЗИ ВЪОРЪЖЕНИ А ЯДРЕНИ КРИЛАТИ РАКЕТИ. С ЕДНА ДУМА ДОШЛО Е ВРЕМЕ ЗАКРАЯ НА ЦИОН

85

Анонимен

преди 6 години

Фатмакк, кога ще повдигнеш въпроса пред джуджето за откраднатите ни архиви???? Кога ще потърсиш от Русия обезщетение за България, за комунистическите престъпления, за избитите хора? Кога предательо?

84

Анонимен

преди 6 години

Когато бяхме с Русия при Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на Запад а сега навсякъде има тоалетна хартия и банани и бегаме свободно на Запад.

83

Анонимен

преди 6 години

Браво на г-н Радев! България и Русия са близки страни и трябва да се запазят добрите отношения помежду им. Българите сме миролюбив и кротък народ,уважаваме съседите ни,имаме добро отношение към Русия; и въпреки нашето търпение като на раби,това не означава,че сме народ без достойнство. ЕС постоянно ни се кара и се опитва да внуши,че ние трябва да търпим до омръзване някакви кафяви етноси и техните безчинства. Писна ни да търпим ***,турците,ге.йовете и всякакви ***.

82

Анонимен

преди 6 години

Крим е руски. Въпросът е затворен.

81

Анонимен

преди 6 години

Обясняват ти колко полезно било да се пие самогон, а самите жулят виски.Вервали били в комунизЪма, ама имат милиони в швейцарски банки.

80

Анонимен

преди 6 години

Иванова, *** да те смачка междуселския рейс, да не цапаш ефира. Направи това добро на роднините си. Освободи им стаята, която вмирисваш!

79

Анонимен

преди 6 години

Е кажи си най-после мнението и за анексията на Крим бе !Кво мълчиш като п... ?!