71

Анонимен

преди 6 години

Никой няма да Ви спре тока и да Ви дига цените. Има си държавен регулатор. *** пак плашат гаргите. Вземете и се образовайте, ако искате първо се образувайте хаха

70

Ивчо

преди 6 години

абе хора, тук ишмари ставст вие нинива ква била дебела и не знам си кво, до там ли я докарахте че Герб фекалии на филия да ви поднесат ,течен шоколад ще кажете че е.... с една банка ви одрусаха сега и енергото.... наивен и дребнав народец

69

ognyanz

преди 6 години

До 57, 62 и т.н.: Хайде стига писате г'лупости. Какво общо има приватизацията на Техноимпекс по времето на Иван Костов с това, което сега става с дяла на ЧЕЗ в електроразпределението. Някой чака ли ток от Техноимпекс? Но не е нормално държавата да е заложник на Гинка от Пазарджик.

68

Andreshko

преди 6 години

Корнелио, иституциите няма да решат проблема,а вдигай народа време е всички опозиционни партии,профсъюзите,неправителствени организации и всички,които доброволно искат да се борят срещу установяващата се еднолична тоталитарна власт. Успех и не спете защото стават все по-нагли.

67

Боко Тиквата

преди 6 години

Към другарката Нинова имам само една забелжка, нещо много се е запуснала, не вижда ли че годинките и личат веч? Малко повечко процедури, а защо не и операцийка за подмладяане ще и се отразят положително. А и не е като да не може да си ги позволи.

66

месара

преди 6 години

другарката лъжа нинова все повече затъва, чуди се горката как да привлече внимание.

65

:):)

преди 6 години

тя Нинова пита но куде са другите демокрсти сините, тъмни светли, не виждат ли пак че се прави голямата далавера на гърба на българите. Търцуте и те дремят, явно никой не бърка в чужда паничка, Днес сте вие утре ние....

64

Анонимен

преди 6 години

До Василев 62Другаря червена дървена глава наричащ себе си агент на КГБ-ДС става за пациент на психиатрията, за нищо друго.

63

Анонимен

преди 6 години

Боко толкова го е страх от кака му Корнелия, че около нея се промъква на прибежки като партизанин.

62

Анонимен

преди 6 години

Нинова говори за сделка, ами твоята приватизация как ще обясниш . Крадеца вика дръжте крадеца. Такава клюкарка в БСП не познават, а в парламента се държи като , че ли я обливат топли вълни. СмЕх.

61

Шопов

преди 6 години

Тоз народ заслужава съдбата си щом в старите крадци вижда новите месии. Това че тиквата е за смяна не значи че трябва върнем виещите от глад за държавната софра бесепе.

60

ЛЪВЧЕ

преди 6 години

Комунизмът и демокрацията са най-голямата отрова за една държава.1. Комунистът е интернационалист, безродник и безбожник.2. Демократът е либеарст, капиталист (частник, експлоататор, мислещ само за джоба си, не и за държавата си) също безродник.

59

.

преди 6 години

Притиснат ЧЕЗ финансира продажбата си чрез чешка банка на правилните хора. Задава се казус нефтохим 2. България нямало отношение към частна сделка. Добре а Турска фирма примерно защо не може да я купи

58

Анонимен

преди 6 години

"БСП ще поиска и изслушване на премиера Бойко Борисов в парламента."Абе, какво ще изслушвате, бе! 'Ми он не мо'е да говори, бе!

57

Курнелия лицемерка

преди 6 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Гуцанов, Мерджанов, Миков,,Янаки Стоилов,В.Лечева, Красимир Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

56

Анонимен

преди 6 години

нищо чудно Буда да е новият собственик на ЧЕЗ, толкова пари окраде с обръчи от фирми, че трябва тази пара някъде да се изпере, много хитро го е измислил, да му ръкопляскаме ли или #ОСТАВКА?!?

55

бай ПЕТКО

преди 6 години

Тая ще МУ стъжни живота. Поредната пресконференция на б.б. да не е вече на някоя табуретка. Колко ли МУ е кръвното и ще се престраши ли да дойде в Парламента на "разпит" ?

54

Либералист

преди 6 години

Където има мръсотия - там търси Росия : Шаренкова и Къснеделчева не успяха да придобият и тази част на икономиката ни и да я направят зависима от кремълските фашисти .... чехите са интелигентни хора, а не ... роби на азиатските сатрапи!

53

Анонимен

преди 6 години

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ !НА ВСИЧКИ СТРАТЕГИЧЕСКИ ЗА ИКОНОМИКАТА И СИГУРНОСТТА НА СТРАНАТА НИ ДЕЙНОСТИ И ОБЕКТИ, ЕНЕРГЕТИКА, ТОПЛОФИКАЦИЯ, МАШИНОСТРОЕНЕ, ВНОС И ИЗНОС НА ВСЯКАКВИ СТОКИ, СУРОВИНИ, МАТЕРИАЛИ, ЛЕКАРСТВА, ОРЪЖИЯ!ВСИЧКИ МАФИОТИ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!МЯСТОТО ИМ Е В ЗАТВОРА!БРАВО НИНОВА!

52

коя ли ще да е

преди 6 години

ДАЛИ ПЪК ТОГАВА НЕ Е "БЪЛГАРО - АМЕРИКАНСКАТА" - МАЙ ТАКА СЕ КАЗВАШЕ, ДЕТО ЦВЕТЕЛИНКА МАЙ Я КУПИ? ТО ИНАЧЕ ЗАЩО ДА ГИ КУПУВАТ, АКО НЕ ЗА ПОДОБНИ СЛУЧАИ, НЕ ЛИ? ПО-СТРАННО е, ЗАЩО КУРНИТО НЕ СПОМЕНУВА ТАЗ БАНКА, КАТО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ? ТЕАТРО ЛИ РАЗИГРАВАТ ПАК, ЩОТО АКО НАИСТИНА ИСКАТ СПРАВЕДЛИВОСТ СТИГА ДА НАПУСНЕ ГРУПАТА НА БСП ПАРЛАМЕНТА,А?