19

Анонимен

преди 6 години

Сделката щеше да е ок, ако печалбата от чешките пенсионни фондове отиваше в българските. Само че това няма как да стане. КОЙ знае къде ще отиде :)

18

Анонимен

преди 6 години

За 10 години тази група от компании е натрупала активи за 100 милиона лева. Това някак си е останало незабелязано и до този момент компаниите не присъствали активно в публичното пространство. Това няма как да е вярно.

17

Петров

преди 6 години

Интервюто е общи приказки типични за Боковските жени - пионки. Кой знае колко пари са взели да и го напишат на Гинка.

16

Анонимен

преди 6 години

Миличката Гинка, какви приказки е наприказвала, да се почувстваш в Рая. Колко е загрижена за плебса, как ще развива енергетиката, как ще живеем в хармония и благоденствие. Има ли поне един да и вярва? Мисля, че не.Въпроса е, как с капитал от 50К, ще закупи бизнес за 370 милиона лева?Коя е тази банка която ще и гласува доверие с огромен кредит?Няма такава. Значи Батко Буби ще извади от гепените милиярди и ще даде.Гинка ще е фасадата, зад нея други.Ако сме народ, да сме пред МС и да сме го запалил

15

хаха-1

преди 6 години

бас ловя ,че тязи не може да прочете гладко написаното..а камо ли да го мисливсичо е просто / почвайки от...бб/ - даадоха Банско на ***- сега *** ще им даде кредит / след като вече я бе спасявана с неограничен кеш от централната банка.И някак си от нищото..Гинка видите ли от Пз...-гениална!!! А какво стана с купувачите на дипломатическият клуб ?А онзи *** на 23 г дето купо Кремиковци?-спасението според ББ-е да мине давност и всичко да се забрави..- срамота

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Гарантира с това, че ще може да дои народа с цената на тока.

13

Анонимен

преди 6 години

Ейййй,как пък все големите сделки ги прилапват близки до ГЕРБ хора.То не бяха обществени поръчки за стотици милиони,то не бха магистрали,то не беше саниране за милиарди за родата на Делян Добрев,сега и това.Разпределиха си еврофондовете.разпределиха си заемите от 25 милиарда/с лихвите/,станаха милионери и милиардери,а народа л.а.п.а мухи и гледа сеир.Само че той,народа накрая ще плати сметката.

12

Анонимен

преди 6 години

Името на фирмата ми звучи като съкращение на интернационален комунизъм.

11

the Ghost

преди 6 години

Все съм виждал крадливи политици от 1989, но като сега - НЯМА

10

Анонимен

преди 6 години

Ще ни дерат кожите да си плащат лихвите на международната банка.

9

sante_dog

преди 6 години

Вината е във всички нас... Ако сега бяхме пред министерски съвет с по едно паве в ръка нямаше да правят интервю с Гинка, а с вътрешният министър за да обяснява колко полиция паци Боко!Време е ГЕРБ да изЧЕЗват!

8

Анонимен

преди 6 години

Ще ви светна,за да не се чудите от къде са парите на Гинка.Това са парите от първичното ограбване на КТБ,а ЧЕЗ ще бъде закупена от двете прасета,които ограбиха банката,с мъчаливото съгласие и мълчание на третото.След като ограбиха КТБ първично,внесоха доклад срещу вторичното ограбване.Да се смееш ли,да плачеш ли или да вземеш сопата най накрая.

7

сони

преди 6 години

Кажи КОЙ прилапа ЧЕЗ ***, кифло.....

6

Amul

преди 6 години

Benebe mafia...uuuu!

5

Активист на БКП

преди 6 години

Мутрата от ГЕРБ е собственик ! Няма какво да се лъжем...

4

фостатанаварг

преди 6 години

Това е СКАНДАЛ, свързан с НАЦИОНАЛНАТА ни сигурност. Тази мнима фирма нито има капацитет нито капитал, за да управлява активи, свързани с националната сигурност на страната. КОЙ стои зад Гинка? Отговорът е СИК

3

Срам

преди 6 години

Обръщам се към т.нар. ПиАри или по-точно към този, който написа тази "трогателна" реч, уж казана от Гинка. Знаем, че е за пари, за хубави пари пишете тези слова за някой, но имайте малко морал и собствено достойнство, за да осмислите живота си, вашият и на тези след вас. Как не ви е гнус от себе си да сте съучастници в този фарс....?

2

Е

преди 6 години

това вече е дъното, надявам се. По-лошо едва ли може да стане. Присвоявания за милиони без капка срам. Ако и сега на заблудените, гласували за тази банда не им просветне, явно сме обречени

1

Анонимен

преди 6 години

Международната банка на нашия пазар ли оперира и активите на фирмата достатъчни ли са банката да си гарантира вземанията?