71

Анонимен

преди 6 години

За управляваща партия е нормално да има спад при тази бедност, но щом и на опозицията пада, значи тази опозиция е умряла работа.

70

....

преди 6 години

НЯМА СМИСАЛ ОТ НОВИ ИЗБОРИ ПАК ЩЕ Е СЪЩИЯ РЕЗУЛТАТ....

69

Гробокопач

преди 6 години

До Знаещ до ГробокопачАз не съм я чел, тъй като не си падам по подобни групи. А и това не е анархизъм, а стратегия за отслабване силите на политическата олигархия. Мисля, кое е най-доброто, при наличната ситуация, нагласи и сили и това е най-доброто. Иначе, още един мандат на Борисов и ние сме към приключване.

68

Анонимен

преди 6 години

ГЕРП и ОП и ДПС и БСП вън от НС

67

Анонимен

преди 6 години

Пак ли като в предишното изследване на барометър питахте 958 човека от които от тях определяте процентите все едно сте питали цяла България. Ей тия агенции за манипулация на общественото мнение ейййй

66

гербист-патриот

преди 6 години

Мачкай Бойко, мачкай Цецо, мачкай Валери и Красен, ние трябва да управляваме още поне 10 мандата за да се оправи тази страна.

65

Анонимен

преди 6 години

за Обезумели Патриоти си е логично, особено като не изпълняват обещанията си и играят в комбина с ДПС

64

АНТИ

преди 6 години

Едно е шлангмайстор да гаси пожари,друго е да отговаряза цялата България.Само СИЛНИ политициправят политика,но какво очаквашот нашта Тиква ?!

63

Знаещ до Гробокопач

преди 6 години

Сигурно си прав, но това е идея на анархистите от поне 40 години ! Изкефи ме мнението на 67 ! Защо си анонимен ?!?

62

Анонимен

преди 6 години

Ако Рапона-физкултурник влезе на топло, където отдавна му е мястото, цялата шпиц команда ще рухне.

61

Гробокопач

преди 6 години

Проблемът на Аполитичните е, че нямат никаква реална власт. Властта, обикновено отива в едно малцинство, от 26%+ Патерици, които след това продължават упражненията си в Геноцид. Затова идеята ми да бъдат сблъсквани двете крила на управляващата върхушка, в един непрекъснат стремеж към конфронтация, за да се докопат до управлението е най-доброто решение за момента. Аполитичният към този етап е Лузър. Тотален Лузър. Трябва да се заеме позиция и то такава, че да бъде стопиран Геноцида. Промяна, след

60

АНТИ

преди 6 години

Сила 1 тук е ДС-маФията.Но *** вярва в идеи и светло бъдеще.Докога бре ?!

59

Анонимен

преди 6 години

Реално ГЕРБ нямат и 5% подкрепа."Печелят"благодарение на корпоративния вот,купените роми и фалшификациите на Цветанов.Просто Президентът Радев при следващото служебно првителство,което скоро ще реди,трябва да назначи един сериозен и безкомпромисен премиер и кабинет от хора с чест и твърда ръка,които да смачкат в ъгъла фалшификаторите Цветанов и Борисов и да сменят продажната ЦИК.Такива хора виждам в лицето н Ренета Инджова и Николай Марков.Тогава ще видите истинския резултат на ГЕРБ.

58

Анонимен

преди 6 години

Ако Рапона-физкултурник влезе на топло, където отдавна физкултурник, цялата шпиц команда ще рухне.

57

Анонимен

преди 6 години

мафията си има премиер и затова всики разумен човек се ориентира навън тук няма бъдеще освен ако не стане тотална промяна ама не вярвам

56

Анонимен

преди 6 години

от където мине комунист трева не никне ! така викаше баба ми , вдовица ...сетете се защо е вдовица ...коз - от Габрово съм...

55

ангел

преди 6 години

Афис - собственост на члена на изпълнителното бюро на БСП Юрий Асланов , до тук с верността на данните , завишени за БСП-то и занижени за герб !!!!

54

Анонимен

преди 6 години

екстра! Само да не чуя че някой е недоволен и мрънкя! Герб е перфектната партия за тоя народ! Избрайте си ги още 50 000 години и 6 месеца!

53

Анонимен

преди 6 години

Демокрация братче ! Едно време беше 99,9 сега е окол 17 % от всички .

52

Анонимен

преди 6 години

няма как да сме добре когато комунистите са на всякъде ...как да сме добре когато получовешки-мразещи-всичко-живо безгръбначни полусъщества управляват ! Не може човек който мрази всичко живо да е добър управник , няма как да искаш да убиеш собственото си дете и да си готов с гордо вдигната глава да го направиш , да управляваш добре ..ти си просто един из.ве.рг готов на всичко за господаря си !