44

Да има

преди 6 години

След като бият децата ни щи ги "шпионираме". Аз като отида в магазин пазарувам под видео наблюдение нали?? Това, значи ли че непряко ме обвиняват в кражба?? Всичко е за сигурност и спокойствие, ама те май не са много спокойни като гледам!!!

43

SS

преди 6 години

да де, ама ако ги няма доказателствата, тиа отпадъци ще продължават да са нагли, безотговорни, лишени от образователна логика. След доказателствата трябва да има и служебни наказания и яки глоби, а защо не и съд (граждански дела) срещу провинилите се "възпитатели" и даскали. Като бръкнат хубавичко в джоба на няколко от тях за назидание, да видим другите дали няма да се озаптят...Ако няма адекватни мерки за защита на деца и родители от агресията на учители, може да се стигне до екцеси и линч.

42

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам учителите да излязат на контрапротест и да изискат полагането на камери в домовете на учениците. Във всички стаи.За да имат аргументи как се възпитават подопечните им ученици и да се знае от всички как се възпитават сополанковците у дома.Така де, щом родителите искат да снимат учителите, съвсем логично е да се съгласят и те да бъдат снимани. Все пак за благото на децата става въпрос, не за повсеместна полицейщина.

41

Реалист

преди 6 години

Истината е по средата , има "даскали " простаци но и родители такива! И децата щом видят лош пример те го следват , защото е лесно да си лош , *** и брутален !!! А да си добър е трудно и иска много усилия и те мислят за *** за щото помагаш и неси равно-душен ! И ако , правиш всичко без пари , за нищо не ставаш

40

шматка

преди 6 години

До МенТова за отбиването на номера го знам отдавна.Мисля че има и други начини за контрол.Интересно ще ми бъде да науча колко от желаещите камери в училищата работят под камера.Хора половината ни живот минава на раб.място.Колкото и да не е позволено това място е станало част от личното ни пространство.Никой не иска да му показват живота публично.Ако аз съм учител и ми сложат камера в кабинета ще напусна моментално

39

Владислав

преди 6 години

Камери, ще има дебели, нагли и злобни остатъци от соца.Защо не ревахте преди 5-10-15-20 години а? Защото ви беше добре нали?! Гледам, слушам в репортажи,че тези провинилите се лелки все с по 30-40 години стаж,все уж много добри, все професионалисти.Сами си правете изводите, то така си е свикнало при тато, и сега не му отърва.КАМЕРИ ЩЕ ИМА,аз съм 5 дена в седмицата по 8 часа под видео наблюдение, отделно съм се занимавал с това няколко години.Ще кажа само, че който има какво да крие той не иска

38

Анонимен

преди 6 години

Не ги разбирам учителите - от какво ги е стах? Скочиха срещу психотестовете - било унизително, сега скачат срещу камерите, и това за тях е унизително. А защо не се приема така от много други хора които ходят на 6 месеца на психо и са по постоянно надблюдение (полицаите и лекарите). Да го погледнат от друга страна - като дойде родителя да се разправя, хоп вадим записа и показваме ***. Но тях май ги е стах от обратното, че когато детето се плаче няма как да кажеш Той лъже! или Измисля си!

37

Баба Яга

преди 6 години

До Анонимен До3 Че попадат случайни хора в даскалото - така си е ,на къде ли няма такива.Но...че учениците с полираните мозъци са по интелиги ентни...е,приятелю, тук разби ***! Днештните ученици в огромната си част са разлигавени лекенца, жалко за народа ни!

36

Мен

преди 6 години

До шматкаКато сложат камери ще видят какво става наистина по училищата и колко струва даскала, питайте което искате дете от 4-5клас нагоре да ви разкаже как преминават часовете в училище и със сигурност ще разберете че има поне няколко учителя, които не само са за уволнение но са си директно и за затвора....

35

шматка

преди 6 години

До 34Като се хванеш за палците и ме извикаш да ти помогнаМарийооооо

34

шматка

преди 6 години

Сами се вкарваме в кофти филм.Камери на улиците магазините ресторанти банки....Кой си присвои правото да ме следи и наблюдава без мое разрешение.Вземат ни свободата малко по малко.Защо няма камери в мин.кабинети.Искайте си оковите.Ваше право е

33

(-_-)

преди 6 години

Притесняват се от камери, защото ще излязат наяве някой порочни практики. Не само камери, ами и аудио запис трябва. Който си върши съвестно работата - няма от какво да се притеснява, нали?

32

Анонимен

преди 6 години

ИНТЕРЕСНО С КАКВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ОСТАВАШ ОТ ОСОБА ИЗБРАЛА ПСЕВДОНИМ"ШМАТКА",КАК ДА МУ ПОМОГНЕШ?

31

Men

преди 6 години

До ПипилотаЗаписваш го на друга градина, където е вероятно лелките да го бият.

30

Мен

преди 6 години

До УчителНа някои места дават и повече, само че там освен камерите има и доста по високи изисквания, които ти очевидно няма как да оправдаеш. И на тези места учителите имат авторитет и са уважавани от децата и родителите им!

29

Пипилота

преди 6 години

До Men Ами аз ако не искам детето ми де е наблюдавано от чужди хора? нит Нито пък аз да гледам техните? Да си ги държат вкъщи и да ги гледат през крив макарон, ако щат!

28

шматка

преди 6 години

До МарияНатебеикамеранямадатипомогне

27

Анонимен

преди 6 години

До Тъ.пи даскали"Браво учительо!"Tочно ти, който си написал нещо толкова неграмотно, си тръгнал да говориш за грамотност ли?

26

Анонимен

преди 6 години

Само камери и психотестове на шест месеца, за тези изтрещели даскаля.

25

Анонимен

преди 6 години

Истанбулската конвенция в действие...ама това май няма да го разберете!!!