33

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Ердоган е импулсивен, а не рационален! Въпреки всичките му приказки за бежанците, той и Турция имат нужда от тях, защото в източните части на стената им, повечето райони са обезлюдени и това е начин за тяхното заселване. Иначе Ердоган да ги беше "шътнал" до сега.

32

Държанието му,

преди 6 години

принципите на религиозното образование, което налага в Турция не съответстват на тенденциите в ЕС.Освен това той заплашва, въобще не се съобразява, че ще бъде ЧЛЕН от този съюз, а не ТОЙ да определя.Много грозна роля си определя; да плаши! И да става онова, което той ИСКА в християнския съюз. На него не може да се разчита.

31

Булгар

преди 6 години

Реално, членство в ЕУ е възможно около 2050, тогава в повечето страни мюсулманите ще са повече от нас , тъй като раждаемоста им е огромна и нямат толкова джендари. Сега всяка западна страна има около 10% мюсулмани, Белгия около 15.

30

до 32

преди 6 години

Не ти говоря за дрехи,а за машини и инструменти.Няма свестни турски такива!Здравите машини се правят от добри стомани и от добри инженери.В днешно време за да са по леки се използва и специализиран софтуер за това.Такива Турция няма и няма и да има никога.Добрите инструменти се произвеждат в Европа ,САЩ,Япония,Русия дори,но не и в Турция!

29

Анонимен

преди 6 години

Е като толкова иска, защо прави всичко възможно, за да не може да стане това?

28

Комшу аркадаш

преди 6 години

Уважавам го Ердоан, ама спи на течение върху мокри вестници. Клъвнал го е петеля вече...

27

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 11 (българин) "Украинец може да произведе нещо свестно,но турчин никога!Турски инструменти и машини не бих си купил никога!"Напротив в Турция има много филиали на западни фирми. Пример "Зара" има завод в Турция и по качество по нищо не отстъпва на западните фирми. За продуктовата гама на дрехите са със сравнително добри цени, за качеството което предлагат.

26

Анонимен

преди 6 години

1.Това не го е казал Ердоган а лъжливата преса !2. В съюза се приемат послушковци които си закриват фабриките !3.ЕС може да си мечтае Турция да е в съюза но ще я види през крив макорон !

25

Анонимен

преди 6 години

В Турция жените живеят в страх да се покажат на улицата с пола, грим и без забрадка защото някой правоверен пещерняк може да ги набие. Турция няма нищо общо с либералната демокрация и с нашите ценности. Да си прави съюз със Саудитска Арабия и Пакистан.Кой въобще е предложил Турция за кандидат член на ЕС!? За щастие, с последните си изяви, потъпкване на медии, хвърляне на опозицията по затворите, репресии, из0иване на кюрди... Турция и след 5 века няма да влезе в ЕС!

24

Анонимен

преди 6 години

С тази политика на ислямизация ще гледат ЕС през крив макарон

23

Факт

преди 6 години

От 1962 година Турция води преговори за членство в ЕС.Вече две поколения турски чиновници са се пенсионирали докато са водели преговорите!

22

Анонимен

преди 6 години

Може да се присъединят ако се разцепат и европеиската част приеме христянството

21

Експертно становище

преди 6 години

Турция не и трябва на ЕС , по-добре Ердоган да си прави там ИД с Арабския Полуостров,Пакистан и Бангладеш!

20

PD

преди 6 години

Ще става все по интересно. На Ердо, след последните политически финтове, думата ще тежи все по малко, а това са игри които Европа, не приема, дори за традиционно централно европейски държави. Европейските членки, са доста обезличени като самостоятелни политически решения, в името на съюза и общата далавера. Ердо, може би, си се представя като султан на ЕС ? Това са празни приказки на болен мозък. Да е доволен, че Европа си затваря очите за дивотиите му. За сега.

19

до 13

преди 6 години

Преди години в ООН Германия беше предложила нейни войски да бъдат изпратени в Близкият Изток като омиротворителни.И точно Израел бил против.И аз това се чудя какво не са харесали израелците на дисциплинираните и съвестни немски войници?Не знам.

18

Анонимен

преди 6 години

Загубена държава.Миналата година се излъгах да ида на екскурзия там.Тъпотия....храната е супер,ок,вежливи са много,алкохола скъп(но качествен),уж бива!Ама точно бях на кеф и като заквича някакво минаре през две преки,като и персонала се гипсира..отиде ми настроението

17

Факт

преди 6 години

Пълен абсурд ще бъде Турция да бъде приета в ЕС.Първо,не отговаря на изискванията,а действията и в последните години говорят,че тя ще е едновременно таралеж в гащите и змия в пазвата!Западните държави вече започват да го осъзнават.Обаче....Турция може моментално да бъде приета,ако САЩ го наредят!Американската политика е такава-с чужда пита помен.Турция е изключително важна за САЩ и те ще гледат да я съблазнят по някакъв начин.Членство в ЕС е чудесна примамка,хем няма да им струва нищо.

16

АТАКИСТ

преди 6 години

Мангасаринът си остава *** до гроб! Искал в ЕС , но да не е партньор?Няма такава наглост!

15

до Сандо

преди 6 години

В Кауфланд бяха пуснали едни малки ъглошлаифи по 20 лева турски.След две седмици излизайки от магазина видях как един човек връща два такива!И си купих малък немски Kress.Много издържлива машинка се оказа!Турция произвежда вафли,локум и евтини дънки!Машини и инструменти-НЕ!За праховете за пране обаче си прав ,че за България западните страни ни внасят некачествени такива-само пяна правят в пералните,а не перат.Разликата с купените оттам е огромна!

14

Ердоган

преди 6 години

Йюдейския съюз е пълна *** !Западната преса всеки ден присъединява Турция в ЕС пълен смях :)