21

Анонимен

преди 6 години

Бягай *** ! Пуууу......аман от това изч***дие!

20

Анонимен

преди 6 години

Ще се борим за приемането и.

19

червена бабичка

преди 6 години

*** е в менопауза. Затова е толкова злобна..ха.ха.ха За напред ще язди само кон....или магаре..ха.ха

18

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Най - после някой ще се погрижи за безполовите травездиди като мен. Хвала на таквизи конвензии.

17

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Абе таварисшч Решетникав, таварисшч генерал... - оставете я най-после тая женсшчина на мира, дайте и миг спокойствие... - това вече надминава всякаква форма на домашно насилие...

16

Анонимен

преди 6 години

Тлъстият *** паша пт село Банкя е пуснал СМСи до слугите, да се ратифицира. Сврян като мишок, уж бил зает с "Държавни дела и важни срещи", като плъх се сврял в къщата си и пуска ли пуска СМСи. Обаче нещо работите се сговнясват, масово не се одобрява тази конвенция. И като какъв изпраща тези депеши, като *** мъж или *** жена, или без пол но с брада и мустаци, но без топки? Този чичка съвсем се замая, да слугува на всеки който го натисне.Пътник си Чичка, заминаваш заедно с крадците си!

15

Бау

преди 6 години

Натискат от Европа за това няма мърдане. Ако искаме парички, трябва да спрем да се правим на Северна Корея. Света се променя. Щем нещем няма значение. Умните хора са го приели, глупаците се опъват все едно травеститите ще ги нападнат и насилят. И на мен не ми е приятно да общувам с хоря, които се къпят само в неделя, но търпя ...

14

Анонимен

преди 6 години

Ще се оплача. Отидох с розов женски пуловер на училище и целия клас ми се подиграва. Тази конвенция ще ги накаже ли ако я приемат?

13

Анонимен

преди 6 години

До КОРНИ НЕ ИСКА... 4Амчи като не защитава идентичноста ни, традициите и културата ни ...ЗА КАКЪВ....НИ Е ес-чето??????????????????????????????????????????????????????????? По-добре излизате от този зверилник, в който не знаеш нито какво си, нито какъв пол си, нито каква религия и какви морални устои!!!! Аре разкарайте се джендърчета, шо.ро.шо.идите все още не успяват да ни разсърдят толкова, но вие ще ни изкарате извън себе си! И ТОГАВА ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИТЕ! И НИКОЙ НЯМА ДА ВИ Е ВИНОВЕН!!!!

12

Е сега вече

преди 6 години

Боко ще изяде суджука. Дано само да не е късно и да ни е загробил окончателно.

11

Анонимен

преди 6 години

Аман от тая конвенция!Очевидно е, че няма да мине пред никой съд, та тя ограничава основни човешки свободи! Някой си отвънка да забранява на хоратада бият собствените си жени в собствените си домове! Егати наглостта!

10

Анонимен

преди 6 години

Естетсвено че са пратени. В България така нареченото НС не е нищо повече от Машинка за гласуване, изпълняваща мераците на една проста необразована, но арогантна и самовлюбена в овчата си физиономия Мутра.

9

Анонимен

преди 6 години

Като няма за какво да се хване рови за абсурдно незначителни и неприоритетни " проблеми " !Разрови къде бъркат в икономически аспект,предложи формули и реалистични действия,помогни с МАТЕМАТИКА да се преборим с бедността ! Давай примери ,факти и обосновани мнения за ПРОБЛЕМ 1 -БЕДНОСТТА И СЛАБАТА ИКОНОМИКА ! А като ще правиш циркове,поне опитай да докажеш за злоупотреби и консумиране на властта !Защо не дълбаеш там ? Защото сте още по-крадливи бо,клуци и умишлено спазвате конфедеративно мълчане

8

Анонимен

преди 6 години

Жените и мъжете имат равни права.

7

КОРНИ Е ПЪТНИЧКА...

преди 6 години

КОЙТО КОМУНИСТ, НЕ ПОДПИШЕ "ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ"---ИЗЛИТА ОТ "ПЕС"!!!!/Съргей , им го каза.../КОРНИ ИСКА ДА ПОВЛЕЧЕ И БЪЛГАРИЯ В ЯМАТА ....СЪС СЕБЕ СИ!!

6

Анонимен

преди 6 години

Ще приемем конвенцията защото това е волята на народа.

5

Анонимен

преди 6 години

*** Борисов са го хванали на каишка и няма мърдане! Пуснал е депеша до "нотариата" и следва поредното унижение!

4

КОРНИ НЕ ИСКА...

преди 6 години

.....САМА ДА БЪДЕ ИЗРИТАНА ОТ "ПЕС"...ХА,ХА,ХАААААААААА....ИСКА И БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ИЗГОНЕНА ОТ ЕС...ЗАРАДИ "ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ"!!!!!ТАКАВА Е ПОВЕЛЯТА НА МОСКВА!!!!!!!!!!

3

българина

преди 6 години

Бойко е служител на цру и козяк, тпй не е българин, това е сигурно. Дпс и марешки ще прокарат идиотщината, след което парламента и ндк ще бъдат запалени... Щом ни натискат толкова значи е меко казано отровна!

2

Анонимен

преди 6 години

Ясно е кой го е поставил - този който му го е поставил - Сорос илюмината.