108

Анонимен

преди 6 години

Време е да се разрешат хомо браковете. Само се изглагаме пред Европа.

107

Анонимен

преди 6 години

До КратунВ Рашка тази конвенция няма да я подпишат. Даже направиха още една крачка в обратната посока - да биеш жена си е административно нарушение. Декриминализираха домашното насилие. Така е в азиатската ***.

106

Анонимен

преди 6 години

В Българската църква е истината. Благодарение на нея сме се съхранили като народ по време на 500 годишното турско робство. Дано пак ни помогне да изберем правилния път.....

105

Slavo

преди 6 години

Sichkite sa s falshivi imena...falshivi bg pasporti...pf ....zlovesto....

104

Анонимен

преди 6 години

Демек сте за това да се млатят жените и децата, за обрязването, за насилствените аборти.... това третира конвенцията и всеки, който е против нея, одобрява тези уродливи явления

103

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 106Я цитирай къде се говори за друго ?

102

Кратун

преди 6 години

Навсякъде чета за конвенцията, но никъде не пише кой я е съставил? Чия е тази конвенция? Кой стои зад нея? Така ще стане ясно чия идеология е заложена в нея. Защо е този натиск да я подпишем? Само за да сме модерни ли? Защо да вървим със стадото, ако не го искаме?

101

до 96

преди 6 години

Ти изглежда или си т-ъ-п ако си чел конвенцията и не си я разбрал или си чел само заглавието. И в двата случая си много зле

100

Анонимен

преди 6 години

Те поповете ако има 1 бидон вино 4 дена ще се молят докато не го изпият

99

Анонимен

преди 6 години

"Говори се единствено за равни права между жени и мъже и за защита от насилие, основано на пола."Отивай да баламосваш децата в градината.

98

Анонимен

преди 6 години

Не сме в средновековието че църквата да ни казва какво да подкрепяме.Истанбулската конвенция защитава хората а през средновековието църквите са изгаряли на клада хората.

97

Анонимен

преди 6 години

Че кво и има на конвенцията, много е готина. Кръщаваш жена си че е *** МЪЖ и си я биеш на воля. Кво че няма пaтka? Конвенцията дава.

96

Анонимен

преди 6 години

Я първо прочети малко пък после пак се гушни при дедо си Шо рош!.Абе ти излезе от компа пък ще ти кажа аз къде да се гушнеш, нищо, че конвенцията те пази.

95

Анонимен

преди 6 години

Изглежда църквата е твърдо ЗА домашното насилие. Колко жалко ....

94

Анонимен

преди 6 години

Синода защо се занимава с глупости защо не открият кухни за крайно нуждаещи се към всяка църква ,защо не даряват за болни деца, защо чакат на дядо си Добри дето е на 100 гидини подаяния за да правят ремонти.А всъщото време е една от най-богатите институции в България

93

Анонимен

преди 6 години

Конвенция на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие - това името на конвенцията другарЕ къде тука виждате, 3,4,5 и незнам си какъв пол? Айде прибирайте тролейбусите в Петербургското депо и спрете да пишете глупости, че се излагате

92

Иванов

преди 6 години

Това, което Бог е забранил, човек не може да разреши, това е умишлен грях и наказанието е Геена и духовно отсичане от народа. Кой седи зад джендърството? Прочетете Книгата на Енох и ще научите всичко. Месията слезе на земята за да воюва с тези духове и да ги затвори в Ада. Явно някои от тях са избягали от там и целят да развратят човечеството за да заслужи тяхната нерадостна съдба и да бъде унищожено. Никой няма да оцелее, даже и богаташите радеещи за намаляване на населението!

91

Лилит

преди 6 години

Ура!Винаги съм знаела, че на ерудицията на нашият Свети Синод, и на трезвата оценка на отците, по отношение на светските залитания на част от обществото, може да се разчита.Естествено, приятно съм изненадана от иновацията, която въвеждат, а именно- молитва против идиотщини. Смятам, че за в бъдеще точно тази духовна утеха ще става все по-търсена. Защото идиотщини и ***-колкото щеш. :)

90

Анонимен

преди 6 години

Я колко трансджендъри са се събрали тука да *** против позицията на синода. Сорос пак е развързал кесията.

89

Анонимен

преди 6 години

Църквата да си гледа своите неща и да не се бърка във светската власт. Хем не ги разбират, хем дрънкат глупости.