51

Анонимен

преди 6 години

Случилото се има и хубава страна. Няма да ни занимават от сутрин до вечер с Гришо.

50

путю

преди 6 години

щом гришо е най великият българин в момента, смятай къде сме сред нищото

49

Крумов от Крумовград

преди 6 години

По-злобно от хеитър Гришов е разобличителят на Гришовите хейтъри. Във всеки форум е така, злобните хейтват, а най-злобните изобличават хейтърите, врелите и кипелите по форуми разбират за какво говоря.

48

гербисто-патриот

преди 6 години

Мачкай Гришо, мачкай.Мачкай Бойко, с теб сме.ГЕРБ за всеки.

47

popa ot razgrad

преди 6 години

Един от бисерите на Митко Чуков: "англичаните играят, нашите гледат...нека гледат, нека се учат"...нищо не се е променило за 40 години...

46

Циник

преди 6 години

Приятно е , когато българин постига успехи в спорта.... Няма да забравя световното в САЩ когато българите се почувстваха НАРОД!!! Спонтанно излязоха на улицата и празнуваха!Но Димитров е тенесист , който наистина няма място в топ 10...поне засега. Когато Надал, Джокович , Федерар се оттеглят - може и да стигне по-далеч! Ще се радвам да го видя с турнир от Големия шлем - затова обаче трябва чувствително да подобри играта си.

45

Иванишевич

преди 6 години

Няма как с поведение на амеба да побеждаваш...

44

Хейтър Тролев

преди 6 години

За Григор трябва да има запазено едно място във ВСИЧКИ големи надпревари - на последния ред в публиката.

43

Анонимен

преди 6 години

Нито един голям турнир не е спечелил 3-тия в света - нито Австралия, нито Роланд Гарос, нито Уимбълдън, нито US Open. Трагичен, смешен, жалък аскьойски айлляк!

42

Треньор

преди 6 години

На Григор му трябва половин година да бие само сервиси, и ....може да стане нещо повече от това, което е в момента!

41

Анонимен

преди 6 години

при първият пробив в 4етвъртия сет си помислих, че гришо е заложил на гейм за англичанина и понеже оня немаше никъв шанс нашият направо му го подари!!! безобразие, да, пълно безобразие! няма друго обяснение - кой каквото иска да ми разправя!!!

40

Чичо

преди 6 години

Гришо е като Робин Худ. Взима мачове от силните и дава на слабите ! Бие ,пада -дреме му на ракетата. Изкарва си сносни парици, Николчето го утешава. В Бг разнищихме футбола , сега е ред на тениса. И всичко е много точно..

39

РАФА

преди 6 години

КъФ Григор , бе ?!?! Тоя пич от Аскьово , с една ръка да играя , пак ще го бия , като маче у дирек ! Ако аз и Роджето сме в форма - финала е ясен още преди да е започнал турнира !!! Останалите да разпределят местата след нас ! :) :) :)

38

ФЕН

преди 6 години

Жалко! Много грешки! Слаба психика! Разсеяност! Но с тази игра досега това се очакваше. С малки изключения до четвъртфинала стигна с голяма доза късмет. Вече си мисля, че ако беше продължил Кириос /страхотен/ щяхме да се любуваме на истински тенис между него и Едмънд! Работа, много работа те чака Гришо, ако искаш да си фактор в световния тенис! Действай....!

37

Трол Горянин до 28

преди 6 години

До Фен ХейтъровНе петни името хейтърово, веднага кажи нещо злобно по адрес на живущите в телевизора. Прав е колегата като казва че ни облъчват с незаконни скенери и психотропни оръжия във формата на стикери на винетки. Изпили са ти силата

36

Жоро

преди 6 години

сервизът му сега е трагичен, а преди имаше един от най-добрите...

35

Радио Ереван

преди 6 години

Не играе много тенис ,но размахва балкански ***.Затова и коментарите са повече за креватните му похождения , а не за спортните му успехи.Но какво да очакваме от спорт , който няма почти никакво развитие у нас.Така , че и това е добре.

34

popa ot razgrad

преди 6 години

този турнир беше абсолютно ходене по мъките за Гришо...гледах му всичките мачове...мъка, мъка...голям късмет е че стигна дотук...очевидно No3 не му се отразява добре...не се е подготвил добре за новия сезон...късметлия е че No4 и No5 отпаднаха и той си бетонира третото място в ранклистата...

33

Кръстьо Перушки

преди 6 години

До До Кръстьо ПерушкиНищо не е постигнал, всичко е благодарение на мама и тате които са теглили заеми за да може Дришко да си гледа кефа по цял ден на корта, а аз блъскам за 1000 лева цял месец ама за мен няма кой да плаща за да кибича всекидневно на корта, компренде?

32

ТЕНИС ФЕН - РЕАЛИСТ

преди 6 години

... Жалко , защото съм сигурен че щеше да се опъне на Рафата ! :) ... А сега Надал , съм повече от сигурен , че ще скъса от бой Едмънд ! ... Почти безпроблемно 3:0 за Рафа в полуфинала ... Дори днес в четвъртфинала ще има значително повече проблеми с бомбите от сервис на Чилич !!! ...... Григор просто НЯМА ШАМПИОНСКО МИСЛЕНЕ И МАНТАЛИТЕТ ... Иначе си е много добър - няма две мнения ! ... Затова и аз съм убеден , че няма как да стигне до титла от "ГОЛЕМИЯ ШЛЕМ" ... Ще има титли от АТП 250 И 500!