159

Анонимен

преди 6 години

на САЩ що им викате кравари

158

само отговор

преди 6 години

До Само да питамЩото по принцип дребните лицемерни душици обичат богатите на всяка цена като прости*тутките!

157

Само да питам

преди 6 години

Само питаме защо е кофти България във федерация със Югославия по времето на ДимитровА е готино България (и ЕС) във федерация със Югославия (Сърбия и Македония) под вещото ръководство на Юнкер и Борисов (цел на европредседателството)И...мълчанието на форума. Разтягат локуми за тронове и т.н. А по въпроса ми пълно мълчание

156

Анонимен

преди 6 години

До ТръмпЗабравяш Дракона гигант който бързо и неусетно става по силен от пасището за крави!

155

Ян Хус

преди 6 години

Георги Марков не им цепеше басма на ЦК-то.Беше смел,ако че го отровиха.Обвиниха го в шпионаж за САЩ.А той просто им го казваше в очите че са поклуци,продажни поклуци.Затуй го боднаха с чадъра,защото не го беше страх от ,,Тях''.

154

Анонимен

преди 6 години

България+Хърватия+Сърбия+Гърция+Румънияето това вече звучи хардкор - русофилите гледат със сълзи на очи !

153

Анонимен

преди 6 години

България е единствената страна в света, която граничи... със себе си!! От нашата кръв и плът са се изградили съседните държави - Сърбия, Гърция, Румъния, Турция... Ние сме били благодатното, жизне и работоспособно племе, от чиято кръв и етнос са смукали всички гади... и, за да формират свои държавни образования. Ами, да прощават, че не можем да се оречем от завета на дедите ни..., особено сърбите - народ, производен на българския културен и исторически ареал.

152

Анонимен

преди 6 години

До Ян ХусГеорги Марков затуй го боднаха с чадъра в Лондон, щото много "разбираше" от вождове.Пръв приятел беше на лов с Живков. И от Г.Димитров толкова е разбирал, и от комунизъм.

151

Анонимен

преди 6 години

България+Хърватия+Сърбия+Гърция+Румъния става една държава Полша+Чехия+Словакия става една държавадве 50 милионни държави които могат да командват света !

150

Анонимен

преди 6 години

До 178Само не с Гърция съюз, иначе ОК с Румъния и Сърбия да направим съюз.Гърчолятта най-много територия от Македония взеха, междусъюзническата война е по тяхна идея. Много са подли.

149

Анонимен

преди 6 години

Не става заради Тито който се е отказал. Тогава излиза, че Димитров е бил прав, че е било добре за България щом е лошо за Сърбия и Тито бяга.

148

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да се напише, каквото и да се каже русофила си остава русофил, болен до мозъка на костите, с объркано самосъзнание.

147

Ян Хус

преди 6 години

Той Георги Марков добре го е издокарал ,,Великият Вожд'' в неговите ,,Репортажи''. Та се наложи чак Ванчо Михайлов да му изпрати и ,,Честитка'' подписана лично от Ванче. След последните събития на Балканите в последните дни,се очакват още такива подобни ,,Повдигащи Духът'' статии.Изглежда че е само началото.

146

Анонимен

преди 6 години

До Балканска федерацияНякъде четох ,че това ще възможно някъде през 2022 под името БАБС!Румъния,България,Сърбия и Гърция -нещо като БеНеЛюкс,БРИКС или АСЕАН

145

Анонимен

преди 6 години

Сталин се е опитвал да направи славянска Бинга-бунга на Балканите с помощта на верните си сутеньори - русофилските вождове !

144

Анонимен

преди 6 години

твия. Но, истината е една. Тези неща сърбите ни-ко-га ня-*** да ни ги простят, Ние бихме им ги простили, но те - НЕ!!! Защото те са ВЕЛИКОСЪРБИ БЕЗ покритие, а ние .. просто народ, български с история. И не е наша вината, че сме били по-велики от тях от ..., ами винаги. Но те това не са го приели и никога няма да го приемат....

143

Анонимен

преди 6 години

Димитров е искал само митнически съюз на Балканите и нищо повече,всичко друго е лъжа!

142

Балканска федерация

преди 6 години

Разберете го най-накрая че за да имаме шанс да сме силна държава със собствено мнение, трябва Балканите да станат една държава. Нещо като Америка, друг начин няма.

141

Юго Носталгия

преди 6 години

Aбе какво лошо има да живеехме в една обща Югославия - от Алпите до Черно Море - говорим сходни езици, близки сме като манталитет и култура, щяхме да сме 30 милиона държава, мощен фактор на Балканите и Европа. Тито ги пускаше да ходят да работят на Запад, Москва нищо не смееше да им каже. Руснаци, турци, американци - никой нямаше да смее да ни пипне с пръст. Сега си правят с нас каквото си искат.

140

до 160

преди 6 години

Абсолютно вярно. Значи Испания може да обедини 6-7 народа в една държава, Италия също може, Германия също може, но Югославия не може! Тва е принципа на западняците съюзяват се, стават големи федерации и почват да се усещат силни а тук на Балканите надробиха сума ти хилави държави.