13

Категоричен

преди 6 години

При толкова *** какво се чудите!Търтеи, гледат само как да откраднат и да измамят държавата.

12

Анонимен

преди 6 години

Билетчето и ТЕЦ-а вместо начин за подобряване се ползват за обогатяване! И двете услуги трябва да са субсидирани, за да са достъпни за всички. Всичко останало е наливане от пусто в празно или крадене.

11

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 6 години

На фотоколажа е пропуснат един ОСНОВЕН замърсител,евроромски кюнец излизащ директно от прозореца на бараката.

10

До 7

преди 6 години

А да не би сегашните кооперации да ги правят с гаражи. Правят ги с офиси и магазини. И всички служители в тези офиси и магазини идват с коли както и клиентите им. И къде паркират - паркират на тротоара след като обиколят 4-5 пъти квартала допринасяйки за чистотата на въздуха

9

Анонимен

преди 6 години

Едва ли има друг европейски град в който настилките зимата се обработва със сол и пясък, затова е такава *** и прахоляк по улиците. Като добавим на банкянския еднокнижник избирателите. А лобисткото му законче за фаровете, то с колко тона увеличи емисиите, при то абсолютно ненужно.

8

Az

преди 6 години

Решението е така наречения данък селянин. Ако не си родом от София и искаш да си държиш колата на улицата и да я караш в града по 500 лева на месец. Пък ако щеш.

7

Анонимен

преди 6 години

Стройте, стройте изсечете и малкото останали паркове и пак стройте. Които позволиха да се застроят междублоковите пространства на гилотината! Каквито и мерки да се вземат все тая. София е проектирана през 70-те години на миналия век за 800 хиляди човека и 60 частни коли, затова и повечето кооперации са без гаражи. Един кмет не съм чул да каже ще огранича строителството, напротив въртоглавите направиха пачки и почнаха небостъргачи да строят.

6

Имитация на дейност

преди 6 години

Докато взимат мерки срещу малкия замърсител - колите, въздухът в София ще става все по-мръсен и това е факт. При замърсяване с ФПЧ от примерно 250 мкг/м3, каквото беше нялолко дни след Нова година, около 220 мкг/м3 беше заради горенето на гуми, дърва, въглища и т.н., а делът на колите беше около 2 мкг/м3. Останалите около 28 мкг/м3 бяха заради мръсните улици и тротоари, от които вятъра и всичко движещо се вдига прахоляка във въздуха. Всичко движещо се - пешеходци, велосипедисти, тролеи, трамваи,

5

..

преди 6 години

Билетчетата по принцип трябва да са по 1лв, а сега измислиха това зелено билетче .. измамници

4

от Плевен

преди 6 години

Стига вече с тая софия . Отврати ни се тоя пропаднал град. Само за него пишете. Пишете за нещо друго .

3

Щьркел

преди 6 години

Аз сьм с бронхит, едвали ще мога да си изживея старините на такова мрьсно место.

2

БИТАК

преди 6 години

През есенно-зимния сезон най-големия замърсител на въздуха в София и битовото отопление.

1

..

преди 6 години

Е, поне сме първенци... не сме на опашката.