56

dдфсф

преди 6 години

Тази новина е от изключителна важност, а стои толкова долу. В същото време въображаемата криза с таксиджиите е най-отгоре. Да ви имам и новинарския сайт!

55

Анонимен

преди 6 години

До ХораКато не искаш в ЕС и НАТО си свободна да си биеш камшика към Сибир, червена бабо. Никога не е имало протести, даже дори обществено недоволство от това, че България е член на НАТО и ЕС, само кремълските леки жени като теб са недоволни.

54

Анонимен

преди 6 години

До ГКое те държи ли? Ти си меркантилно човече, това е.

53

Анонимен

преди 6 години

Ако курса не е 1:1 оти ги ручаме жабетата десет години при герберастките лъжци и крадци.

52

Анонимен

преди 6 години

До ГНе не съм заядлив, но ме дразнят хора които толкова са си повярвали и си мислят, че системата ще се срине без тях. Да те светна света не се върти около теб и няма незаменими хора. Тъй, че събирай багажа не само да ни плашиш, че ще ни изоставиш.

51

Г

преди 6 години

Айде и други злобари ми наскачака. Българиоооо, Българиооо, пълна си с жестоки и злобни хора. Добре, че не сме очи в очи. Сигурно щяхте на ми скочите и да ме пребиете. Аз ви обяснявам кое ме държи все още тук мен и доста други хора, а вие започвате квалификации и обиди да ми раздавате, че и да ме гоните. Кое не ви харесва от информацията, която поднасям? Това е реалността - горе-долу ниските данъци и изгодният курс евро-лев ни държат тук. Сметка тръгнали да ми държат, че и да обиждат, и гонят.

50

Анонимен

преди 6 години

Не е ли курс 1/1 няма смисъл да се гърбим.

49

Г

преди 6 години

До АнонименАз мога да ходя, където си искам, хейтърче. Ти последно си се усмихвал, когато си се родил. С такива злобни и заядливи същества е пълна държавата и това я държи на дъното. Тук се обсъжда евентуалното уточняване на курса евро-лев, а подобни злобари излизате от темата, залепяте се за някой от коментиращите и започвате да го нападате. Не борите идеята, а човека. Такива сте и в живота. Жалкото е, че сте навсякъде тук. Токсични хора. Щото си много умен и затова си заядлив с хората?!

48

Анонимен

преди 6 години

Време е да си обърна парите в долари. Тия мошеници пак ще направят измамата като 1997 година.

47

Хора

преди 6 години

Интересно колко от източноевропейските страни са правили референдум за влизане в ЕС. В България не е правен референдум. Крайно време е да се проведе такъв.Никой от гражданите нее питан искаме ли в ЕС или НАТО. Просто правителствата решиха! Това не е демокрация, а си е чиста диктатура на 5% от населението върху останалата чст

46

Анонимен

преди 6 години

При всички положения няма да е същия курс. Отдавна се говори, че левът е надценен и зад него не стоят активи, освен валутния резерв, но там парите са от кредити, така че не са наши.Вероятният курс ще е 1 : 3

45

Анонимен

преди 6 години

Е какво имаме да му уточняваме? 1 евро = 1 лев. Иначе няма смисъл от тази еврозона.

44

Анонимен

преди 6 години

До квалифицирания Дрогатю, ти ако беше толкова квалифициран и тарикат, първо нямаше да работиш на чуждо, а щеше да си работодател и второ, досега щеше да си направил пари и да си се омел оттука.

43

Анонимен

преди 6 години

До G 42 Да допълня. Ако беше толкова способен, отдавна да си заминал, а не да драскаш по форумите.

42

икономист

преди 6 години

Малиии, тук всички са далеко от материята.За да се мине към евро процедурата е да се остави свободен валутния курс на държавата за определен период в който да се намери развновесното положение. После се приема този курс на обмяна про евроизирането на държавата.И при нас ще е същото, смъква се фиксацията за 3 месеца да речем, и след 3 месеца се гледа какъв е разновесния курс, било то 5лв. за евро или 10 лв. за евро и толкова.

41

Анонимен

преди 6 години

До GТи тук ли си още, аз си помислих че тръгна за ЗАПАДА. Типичното българско мрънкало със самочувствие без покритие. Такива като тебе колко съм ги слушал. Ясен си ми.

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33"приемането на еврото означава на *** език - окончателно предаване на частица "независимост" на българия!"Щом желаеш независимост заминавай в Русия там нищо няма да зависи от тебе.

39

G

преди 6 години

До АнонименДа вземеш да млъкнеш най-накрая, а?! *** вчерашен, тръгнал да ми обяснява за голи води и фантазиите си. Не ме знаеш кой съм, с какво се занимава, колко се котира на пазара, къде-какво-колко, но тръгнал да ми многознайства. Аз ти казвам каква е ралността и какво държи в БГ все още останалите добре платени хора, които бързо се пласират на световния пазар на труда. Това, че някои не са толкова пласируеми, не значи, че всички сме така. Никой не е навит да обеднее наполовина.

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 39за да няма сътресения, справедливо би било сегашният курс да бъде същият при влизането. Иначе проснто ще стане грабеж на хората и масови ексцесии

37

Анонимен

преди 6 години

До ГРаботата е изтървана отдавна с тебе и без тебе е все тая вече! Ти какво си мислиш и аз имам квалификация, но какво от това? Да не мислиш, че на запад чакат Г да иде и да взима големите пари. Навън има много хора от цял свят и конкуренцията е голяма и като идеш и установиш, че спрямо другите си гола вода, пак КЕ СИ ДОЙДЕШ.