28

Анонимен

преди 6 години

Все още не разбирам, защо ни е необходима и то спешно тази конвенция, след като за същата материя в България има приети достатъчно закони. А относно самоопределянето на половете, като бръкна в скъсаните си джобове и веднага разбирам, че вече съм самоопределен.

27

Анонимен

преди 6 години

До православен талибанами, допреди 25 години се смяташе, че такива хора не съществуват. е, явно всяко правило си има изключения. Чудят се как да развращават и объркват малките деца за които да си "различен" (особено за пуберите) е нещо важно и модерно. Тези с по-лабилна психика, поддават и увреждат.

26

аре

преди 6 години

Алоу пол на английски е SEX. *** си е точно дума за да включва третия пол!

25

????

преди 6 години

Интересното е че в тази *новина* има НПО които са тотално Компрометирани пред Обществото .И да ви кажа , ПОЛ на английски език е *sex* . Не се хващайте на Измамата като Банскалии на втори лифт .

24

до 11 православен та

преди 6 години

Има хемафродизъм в природата.Има също и уран в природата.Значи ли, че трябва да се гласуват закони за ураново облъчване или консумация на уранова вода по желание.Има случаи в природата, в които хора започват да се мислят за Наполеон, Маркс, Инзвънземни, Триполови, Интергалактици и т.н.Значи ли, че трябва да се приемат конвенции и закони за определяне като Наполеон, Маркс, Инзвънземен и т.н.

23

Берлин

преди 6 години

В БГ има повече омраза отколкото в целия останал свят заедно.

22

сссссссссссс

преди 6 години

някой от защитниците на Истанбулската конвенция може ли да ми каже какви права на жените са нарушени в България ???или на гейовете ???или на каквито и да е представители на сексуалните малцинства Имаме си законодателство в случай на престъпления , защо ни е тази конвенция ????

21

Анонимен

преди 6 години

Имаме си дума за "***" - ПОЛ. Аман от идейоти...

20

Анонимен

преди 6 години

"Фондация "Български център за *** изследвания"Значи е вярно, че се опитват да пробутат под масата 3-тия пол и гей бракове, под прикритието на закон за защита на жените от насилие.

19

Василев

преди 6 години

Най-големи мъже в държавата са българските патриоти русофили!!!Готови са да умрат за България на площада с бира в ръка и с руски знамена!!!Агент Кевин Смит!ЦРУ!!!

18

Анонимен

преди 6 години

Стане ли вечер и се почва с медийните промивки- бежанци, трети пол, европейски ценности...

17

Анонимен

преди 6 години

"Истанбулската конвенция трябва да се ратифицира от парламента колкото се може по-бързо. За това настояха неправителствени организации на пресконференция днес."Значи трябва да се направи обратното на исканията им.

16

Анонимен

преди 6 години

До православен талибанМутации има при всеки биологичен вид. Но мутантите не са отделен, самостоятелен биологичен вид.

15

страннно

преди 6 години

До Бау 6защо да чета *** статии???защо да си пилея времето ???

14

Резил и отврат

преди 6 години

Социалните роли на двата пола са различни през различните исторически епохи и у различните народи. С това се занимава така наречената *** проблематика.Не виждам защо на тази основа трябва да се признава съществуването на някакъв измислен трети пол?!И защо се натискат да го обосноват научно не други, а най-големите ле/ке/та, които по времето на социализма се изпотрепваха да се правят на активни комсомолци и усърдно пишеха в автобиографиите си на кой стар комунист или член на ЦК са роднини?!

13

тцтцтцтцтцт

преди 6 години

До православен талибан 11тук не става дума за хермафродитите и мнооооооооооооооого добре го знаеш , ама много добре

12

к0нсерва

преди 6 години

ако имаш XY хромозома си от мъжки пол, ако имаш XX хромозома си от женски пол, други положения няма, ако не се чувстваш мъж или жена това си е твой проблем и не е работа на обществото да ти дава привилегии на тази база! освен това, защо не се приеме закон за насилие над мъжете - примерно 80% от изнасилванията на деца са на момченца. защо в законите за защина срещу насилието не пише "хора" (т.е. всеки човек, независимо от пол и т.н.)?! ясно е защо - прокарване на 3-ти пол под прикритие!!

11

Анонимен

преди 6 години

До православен талибанТова е заболяване, аномалия която трябва да се лекува мното от тия разнасят СПИН ебола и подобни, ако искаш си направи прют и ги настявай там твой си е проблема като си толкова загрижен.

10

Анонимен

преди 6 години

"Статия по " налагане на наивистичен- демократски реализъм 1989" от НПО-та и медии-едните за третополовост, други що имало национализъм в Източна Европа:"Защо не се кефят източногерманските и източноевропейските овци на нашто демокраси, триполови и други ценности в страните си, докато ги стрижим и доим.Та ние им осигуряваме НПО-активисти,реформи за паша по 7.5 паунда/евро начас като гастарбайтери, дето наште "цивилизовани граждани" цифката си няма да хвърлят на такава почасова надница."

9

Стига вече!

преди 6 години

Половете са два! Така ги е създала природата.Какви характеристики има всеки пола в различните общества и през различните исторически епохи, е съвсем друга тема. С нея се занимават онези, които работят в областта на обществените науки.След 1990 г.,най-продажните и ду/***/дай/ни наши социолози и етнографи се нарекоха антрополози се скъсаха да имитират някои западни учени,та новите ни "Големи братя" да ги забележат и да им кажат "Браво!" Тези същите преди 1990 г. пък се подлагаха на комунистите!