104

Анонимен

преди 6 години

Единствената религия, наложена с меч и клади нявсякъде из Европа е християнството. Половината население на българия е заклано по времето на насилственото християнизиране на българите, които не искат да се откажат от бога си Танръ, както е на съвременен турски език и Тангра, както се казваше на турски език по времето на турчина Аспарух.

103

Анонимен

преди 6 години

Банкянският буркан в прав текст каза" Прецедателството ни в ЕС е до шест месеца ,дружбата с Турция е за ВЕКОВЕ",тази църква я оправиха турците гербаджиите големите християни само двеста хиляди лв дали .Затова го е казал Бойко защото са миж!итур/ки .Аз съм невярващ и чак на мен ми стана грозно че държавниците дето се кълнат в Бог не се грижат за църквите ни ! Мижи!/турки като дeдите си ,продажници за да имат власт.

102

Анонимен

преди 6 години

Артьомка, руснаците никога не са ни обичали, винаги са ни смятали само за "смугли зарзавадчии". Освободиха ни, защото си преследваха стратегическите интереси.И се запри малко, че досаждаш. Достатъчно копейки изкара вече днес, за парче пица стигат.

101

Завинаги заедно

преди 6 години

Малкия Османлия влезе в свинарника със селянчето Василев и запита баща си:Баба,може ли да си играя с туй момче?Свинарят погледна лукаво двете момчета,извади смачкана банкнота от мръсния си джоб и рече на гламавия си син:*** до хоремага да купиш боза и локум да се почерпите!Момчето ще те чака тук.Османлията отпраши към селото,а свинарят тикна момчето Василев в одаята и го озлочести безвъзмездно.Когато Османлията се върна,баща му каза със задоволство:Вече може да играете!Той е един от нас.

100

До 103

преди 6 години

Не си напъвай малкия мозък да пишеш отново история. Тя е вече отдавна написана.

99

Анонимен

преди 6 години

Ела да ти покажа колко съм националист и колко ме е страх, чалмарче. По-скоро руско знаме бих вял, отколкото турско. Поне с Русия имаме културна и духовна връзка, обща писменост... какво общо имаме с вас, освен че сте ни клали 5 века и от коментарите си личи колко ни мразите? То е ясно, че България отива към гражданска война и тогава ще видим кой крив и кой прав!

98

Анонимен

преди 6 години

За какво ти е жал за турците?. Всички тези антибългарски писания тука са все от турци. След втората св. война немците си признаха какво е вършено в Аушвиц, и светът ги разбра и им прости. Турците днес никога не желаят да се покаят. Само с покаяние могат да се изчистят. Ама това е християнска дума и те не я разбират.

97

Бай Оня

преди 6 години

До АртьомБолгария и Сребия....ой, ой, дурак! Это невозможно, Сербия враг Болгарии, или вы с Болгарии или с Сербии, но такое положение нет, не было и никогда не будет! Понял!

96

Анонимен

преди 6 години

Днешните българи са наполовина македонци, наполовина турци, докато помаците са си 100% македонци. Затова физически изглеждат различно от средноститистическия българин - те са с по-светла кожа, повече русокоси и със цветни очи. Докато българите имат и македонски, и турски белези.

95

Серафимовски

преди 6 години

Боко Тиквата дали знае че столицата на Турция е Анкара, а не Истанбул ? Съмнявам се.

94

Анонимен

преди 6 години

Докато историята за насилственото помохамеданчване на българите си е пълна лъжа, която разбира се не може да бъде документирана по никакъв начин до ден днешен, но и в разрез с шериатските закони на Османската Империя, по време на насилственото християнизиране на българите, половината болярски родове и население си оставя главата на дръвника

93

Анонимен

преди 6 години

Национализъм по български???Няма по-жалко нещо. За българинът да си националист значи да се подложиш на чужда държава(и), защото мразиш или те е страх от друга държава(и).Защо пишман националистите ни веят руски знамена, но няма да ги видите никога да веят български?Защото ги е страх. Защото са мъже колкото аз съм подводница.

92

Анонимен

преди 6 години

И как сме се съхранили след пет века? През 14-ти век сме били по 1 милион, като англичаните.През 18-ти век Англия е 50 милиона, ние 3 милиона.Големо опазване от прекрасен живот.Жилави сме -това ни е било спасението.

91

Бай Оня

преди 6 години

До Анонимен, Ей голяма *** си, че и пробутваш някакви помашки неверни истории! Помаците са българи, като всички останали българи, приели са исляма, защото преди това са били павликяни и богомили, и останалото българско православно население се е отнасяло с тях пренебрежително! Всичко е заради отвратителните религии - най-големия бич на човечеството!

90

Анонимен

преди 6 години

Нещо ми стана жал за турците които са в България и сега четат тези коментари

89

ХИБРИДНА ВОЙНА

преди 6 години

Тук пишат някакви турски и американски *** и сини другарки - един от вождовете им Надежда Нейнски е посланник в анадола! Не се заблуждавайте защото това е част от хибридната война. Тези б...ци ще ни предадат за жълти стотинки. Единствено помощ и подкрепа можем да получим от Русия заради историята (те са ни освободили и трудно биха се навили да ни анексира отново Аналдолия).

88

Анонимен

преди 6 години

До Бай ЧленФашисткий карлик Пупу - тоже.

87

Бай Член

преди 6 години

Отношенията между София и Анкара са като в манафска игра! Бойко е заел "Г"-образната стойка пред сикито на *** Ердоган, със събути ***!

86

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 89Помаците нямат нищо общо с българите. Те са местно македонско племе, приело исляма преди българите - смесица между турци и македонци! да бъдат насила християнизирани!В историята на българия няма дори един-единствен документиран случай някой да е бил насилствено помохаменданчван. Многото преповтаряне на лъжите на историята великобългарска не я прави истина, само я прави много разпространена лъжа.

85

Анонимен

преди 6 години

За 5 века турско робство се съхранихте като народ, но след 74 г. комунизъм тръгвате да изчезвате.