40

предположение

преди 6 години

Според мен, куршумите са руски. Много професионално е извършено и без капка милост. Явно, са имали някакви взаимоотношения с руски фирми. От доста време си мисля, че руски куршум са заслужили Борисов и компания. С тези спрени енергийни проекти нанесоха огромни вреди на Русия под давлението на САЩ. А, това руснаците няма да преглътнат. Така че, въпрос на време е Бойковата компания да си получи руски куршум. Има и други купени от американците, които руснаците също ще поздравят подобаващо.

39

Н Л О

преди 6 години

От мафия по български привет.

38

Анонимен

преди 6 години

Това ни донесе САЩ. Банани, наркотици, дънки, тоалетна хартия, Трети пол и масови, зверски убийства. ДА живее САЩ! Да живее демокрацията!

37

Цветан Цветанов

преди 6 години

Гръбнакът на престъпността е прекършен!

36

Анонимен

преди 6 години

Скоро по американски модел е възможно да имаме и масови убийства в училища, църкви и стадиони.

35

Анонимен

преди 6 години

Този който е извършил това или е психо или много наранен от някой от семейството. Има хора които немогат да преглътнат някоя кръвна обида и са готови да убиват. В същото време трябва да се помисли и за някоя от фирмите с които са работели мъжът и жената. Ако са завлякли някой с мангизи защото за да си купиш къща и БМВ те не са без пари. А й при нашите заплати след 100 години може и да събереш мангизи ако не станеш длъжник на някоя мутренска банка. Дано го разкрият убиеца това е трагедия!

34

Анонимен

преди 6 години

ЗЛОВЕЩО УБИЙСТВО В АМЕРИКАНСКИ СТИЛ.ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА ТРЕТОПОЛОВА БЪЛГАРИЯ.

33

Lan

преди 6 години

31Точно тук е разликата - нашите мафиоти НИКОГА не са избивали цяло семейство...Може да са мафиоти, но имаха някаква чест.

32

Н Л О

преди 6 години

Бонджорно балкано маФиозо...

31

Анонимен

преди 6 години

До до 27Японска , руска, италианска ? В Нови Искър ? И твоята не е лесна :))) Гаси мафиотския сериал и легай

30

до 27

преди 6 години

С какво са заслужили невинните да умрат? С нищо. Просто ценностна система на мафията. Японска, руска, италиянска- така действат от почти век. Колко подобни убийства има в Япония и Италия? Десетки. Колко са разкрити? Николко- само предположения. Професионалните убийци на мафията не грешат. Преди години живеех в NY- до нас стана подобна случка. Никой не се впечетли- казват хора на мафията. Деца 4 бяха убити. Нормални случки. Разбира се, нашенската случка може и да е друга, но надали.

29

До 26

преди 6 години

Баце не става въпрос само за това убийство. Колко са неразкритите в последните 30 години? А битовата престъпност с която Бибитко и патриотаджиите щяха да се справят?

28

Анонимен

преди 6 години

Ако полицията е полиция като полиция,(искам превод на чужд език на израза,но не просто буквално :))тогава тя ще дава такава информация на медиите,каквато й е изгодно за по-бързото и успешно разрешаване на случая т.е. в повечето случаи подвеждаща.Друг е въпросът,че нашите полицаи изглеждат меко казано странни с разнопосочните си изявления.При всички положения имаме лице/лица раздаващи смъртоносни присъди.Ако всички започнем да раздаваме такива присъди на враговете си, колко ще струва един живот??

27

Анонимен

преди 6 години

Журнал дьо Диманш: България е една малка Русия !

26

Хах

преди 6 години

До Анонимен 23С какво са заслужили децата или момчето - санитарче да ги екзекутират брутално на 18-20 години ? Сигурно са откраднали всички пари на мафията ? Айде, стига глупави предположения

25

до 20

преди 6 години

Ти се научи да пишеш правилно полицаИ (множествено число), пък тогава коментирай! Не знае разликата между "и" и "й", но дава акъл за заплетено престъпление. Би го разгадал за минути, нали всезнайко? Не можем да пишем, ама много знаем.

24

Бойко

преди 6 години

виждате че още не можем да се справим с наследството на орешарски

23

Анонимен

преди 6 години

Работи голям екип от прокурори, разследващи полицаи и оперативни работнициЕ трудно е да се разкрие убиеца сред такъв голям екип !

22

Анонимен

преди 6 години

Не нападайте полицията- прави, каквото е възможно. Никой няма да ви даде ей така на тепсия информация, която касае разследването. Не се правете на много умни, смисъл няма. Не сте такива- по заплатите ви се познава! Знаем, че вие бихте разкрили престъплението за максимум ден, но не ви е даден шанс. Знаем, че сте топ полицаи, топ учени и топ изследователи. Моето мнение- шесторно убийство на случайни хора няма. Заслужили са си го по един или друг начин. Жестоко е, но така действа мафията.

21

Анонимен

преди 6 години

Na voyna nqma tolkova jertvi za edin den.