38

Айде холан...

преди 6 години

Полша и Унгария 'земали парите с кеф, ама хулели общността! А ний - вечно надупени !И как на тиквите не им омръзва да се *** с тях и държавата?!

37

Анонимен

преди 6 години

Чел съм доста лоши неща тук за Германия от написани от платените червени ***, но доста колеги заминаха за Германия и никой не се е върнал и никой не се оплаква от безпаричие.

36

Василев

преди 6 години

Селяни прости, да ви кажа нещо под секрет!!!САЩ и Великобритания разтуриха соца и СИВ!А сега Русия ще разтури ЕС!!! Най-важната причина поради която Великобритания излезе от ЕС , е че нейната икономика в ЕС става все по неконкурентноспособна срещу великите сили Русия и Китай!!!Живота е жесток селяни прости, реалностите са такива каквито са!!!Агент Чали Бийн!ЦРУ!!!

35

Анонимен

преди 6 години

А бе за какво робство говорите? Ние не можем да сме сами на този свят.

34

Анонимен

преди 6 години

Компа на който пиша Acer е произведен в Унгария, пералнята ми LG е произведена в Полша. Честно радвам се, че не са произведени в Китай.То и в Русия има завод на Samsung, но съм гледал в тубата клипове на руснаци, които обясняват по никакъв начин да не се купува техника произведена в Русия, а винаги по възможност произведена в ЕС.Има си обяснение1. Руското е некачествено.2. Руското е по-скъпо, заради налозите в Русия.Така че за руснаците има само един избор интернет търговията от Запада.

33

Анонимен

преди 6 години

Хаха, тук някакви палячовци хвалят Германия все едно е дядо Боже и ние проЗЗтите източноевропейци нямаме друга алтернатива, освен да бършем з...ците им. Да ама не! Има Русия, има Китай, има САЩ, има Индия. Орбан вече извика китайски инвеститори, които имат планове да наливат МИЛИАРДИ в Източна Европа. Ако Германия продължи да заплашва и да изисква, скоро ще им кажем чао! Бъдещето е в Азия, така или иначе. А гей дружинката да си строи триполовия мултикултупализъм. И без това БГ нищо добро не видя

32

забравй

преди 6 години

До БългаринКогато през 91-ва решихте да правите мирен преход и да се прегръщате с комунистите,вие се самоосъдихте!Вече е мноого късно!Сега-терминала на летището!

31

Жоро павето

преди 6 години

Индекс за човешко развитие HDI:България 1990 г. - 27 място, 2013 г. - 58 място=========================================Хахаха,а ми това означава само и единственно,че човеците в БГ се развиват все по бавно в течение на времето...И това си е абсолютно вярно,защото напоследък срещам все повече маймуни по наще ширини :)))))

30

Румен до 22

преди 6 години

В Брюксел смятат Унгария и Чехия за проводници на руско влияние, т.е. русофили. Май ти издишат аргументите. Както и на онзи с целогодишното купуване на банани. Ако нямаш сериозни аргументи не се включвай и не става за смях. Това че се правят планове за събития след 2021 г още не значи че събитията ще се случат. След брекзита финансовата дупка в бюджета на ЕС ще е 16%. Спирането на субсидиите няма да затвори дупката. Меркел има да оправя милиарден дефицит,който и остави Шойбле. Няма пари,няма ЕС

29

Анонимен

преди 6 години

Правилата се определят от всички общо а не от 2 държави. Следователно тези правила могат да си ги нaбият в поамериканчените гъзoве

28

АНТИ

преди 6 години

Европа загуби икономическата война с Азия.По-лесно се приспособяват азиатците в новите условия.Точка.

27

Интересно

преди 6 години

Пример са седалките за автомобили БМВ . Всяка една седалка е изцяло произведена извън Германия и то не само седалки а почети целия автомобил а се сглобяват единствено в Германия. При едно излизане от Европейския съюз на Чехия Германия ще си изтегли веднага производство от там. Един подобен завод за месец може да бъде прехвърлен на друго място. Просто се ползват индустриални халета в тази държава и евтината работна ръка. Защото в Чехия се плаща 1000 а в Германия ще е 3000 евро за подобна работа.

26

Анонимен

преди 6 години

Полша, Унгария, Чехия, Словакия + Австрия няма да се дадът на брюкселско изнудване. Надявам се напролет евроскептичната пет звезди да спечели в Италия и също да подкрепи Изтока по някои въпроси. Ако си мислите, че Великобритания спи и гледа безучастно - Тереза Мей каза, че съдебната система е работа на Полша, не на ЕК. Доналд Тръмп отиде в Полша на крака, тоест зад Вишеград са САЩ и Англия. Щом англосаксонците са решили да разтурят гей дружинката, наречена ЕС така ще стане! Русия няма против.

25

Анонимен

преди 6 години

Опорната точка на БКП още със смяната на системата беше "Да им направим такава "демокрация", че свят да им се завие. Да вият на умряло от глад, да си спомнят соца с носталгия. Да унищожим и малкото което все още не сме унищожили за да видят, че капитализмът е по-зле."И те това си го говореха тогава открито "Искахте демокрация, ето ви". Те и сега си го говорят.Разликата е, че тук няма реална демокрация.Всичко е парлама.Уж.А реалността си е, че член 1 от конституцията на БКП си действа.

24

Василев

преди 6 години

Селяни прости, само не мога да разбера как така по време на соца имахме пари за образование,здравеопазване,пенсии,силна армия,всеки имаше имот и работа!Не че са били кой знае какви доходите, но сега имаме човешки права и свободи, но икономическата зависимост е по-голяма!А селяни прости, да знаете едно нещо от мен, който не разполага с времето,лично и професионално, той не е свободен!Вие не сте свободни!Точка!Въпроса е затворен!А вашите деца ще ни работят и през нощта!Агент Грег Лаврицки!ЦРУ

23

Анонимен

преди 6 години

Ами в посочените държави няма ***, които да надуват главите на всички по цял ден колко добре било през соца. То няма и как да има защото хората ще се разбунтуват. Тук лъжите са 24 ч. нон стоп.На това комунистите му викат "идеологическа диверсия", т.е. да си проповядват лъжата нон стоп. Държавата "България" не иска да се справи с това. Не забранява троленето.Уж има закон против комунизма. В същото време на БКП и се позволява да се честват конгреси.Младите ще бягат не ами...Кой ще остане?

22

Анонимен

преди 6 години

Де-мо-кра-ци-я. Де-мо-кра-ци-я. Народът да се научи кого да избира. Пари нема, действайте и свалете русофилски и национално отговорни правителства, казват от Бруксел.

21

Интересно

преди 6 години

Целите икономики на тези страни Чехия Полша Унгария Словакия Румъния са собственост на Германия САЩ . Всички заводи изградени там са единствено да обслужват с евтината си работна ръка големите икономики. В Чехия има огромен недостиг на работна ръка а тя масово е от Полша Румъния България Словакия Украйна Сърбия и това е в Чехия. Огромна част от това което се произвежда в Чехия Полша Словакия е собственост на Германия и САЩ и те печелят от това.

20

Grom

преди 6 години

Само врътването на кранчето с кинтите ще ги оправи. При нас действа поне частично. Не виждам причина при тях да не стане. Икономически не могат да се справят сами, а и няма къде да ходят - за тях Русия е страна-поробител, участвала в трите подялба на Полша през 18 век. Те мразят руснаците, както ние - турците.Затова и неевропейското им поведение е меко казано странно.

19

пълна деморализация

преди 6 години

Не измервайте жизнения стандарт и успехите на един народ само с пари, банани и тоалетна хартия! Няма как да сме добре само с тези "ценности"!