115

Виждащ

преди 6 години

Щом материала е на Дойче веле е лъжлив и тенденциозен. Като видя Дойче веле прелиствам нататък.

114

Анонимен

преди 6 години

***. Размахва пръст на Меркел а го возят в ML.

113

Анонимен

преди 6 години

Германия поддържа шайката на банкянския мафиот, който разсипва България повече от 10 години, правейки държавни борчове. Тиквата не е нищо повече от диктатора на Хаити Дювалие наречен Папа Док, който също взе милиарди долари заеми от САЩ за строителство на пътища, училища и болници, окраде половината от тези борчове в неговите лични задгранични сметки и остави пътищата и училищата построени наполовина.Германия ни доведе до национални катастрофи след I, II световни войни, води ни и сега.

112

Анонимен

преди 6 години

Простотията е най-голямата опасност за всяка нация. Всички прости хора харесват путин.

111

Ха,ха,

преди 6 години

Че,кое му е лошото? Най- големият политик на нашето съвремие.Да е жив и здрав. Успех!

110

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 133а ся ми кажи тръбите за турския поток/бившите за "южен"/ чие производсво са и чии кораби ще ги полагат????:)) *** лъжлив изтръцкан!! Абе алоооооооооо, те собствения си "Курск" дето се самоуби не можаха да извадят, че извикаха западна компания!! Да не говорим, че когато американците извадиха К-129 и предложиха на руснаците да им предадат телата на моряците ..........руснаците отказаха!!!! Има го документирано!

109

Ruskii

преди 6 години

То и Японците вече мислят че СССР са метнали атомната бомба, та кво да говорим за БГ разбирачите, които не са мръднали от 30 години..

108

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До Анонимен 132Стига бе! Насълзих се!

107

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 124Хаха-ха-ха-ха.......ето какво става, когато се слуша западенска пропаганда!!!! "Тръбите и технологиите" били западенски!!!! Ха-ха-ха-ха.....чак стомаха ме заболя от смях!!! НИТО ТРЪБИТЕ, НИТО ТЕХНОЛОГИИТЕ ОТДАВНА НЕ СА на они чу.чела от еуропката, които си въобразяват че все още означават нещо!!!!Тръбите са руски още след 1974г, когато Германия (не без натиска на краварите) обявяват ембарго и СССР почва да си ги прави сам! А за технологиите-погледни от вчера завода им сгъстен газ

106

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТЖал ми е за Освободителката.

105

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Добре де,нали Путин е съсипал Русия и продължава да я съсипва. Що ръмжите против него ? Ми радвайте се че ще го изберат отново!Ами ако дойде някой който възроди Русия и я направи сила ? Ко шъ прайм тогава ? А ?

104

Анонимен

преди 6 години

до 126124, Путин не е селски тарикат... Путин е роден в Санкт Петербург, столицата на Руската Империя! Путин възстанови държавността, той е наследник на Петър I!===========роден съм в Сливен значи съм наследник на Х. Димитър!!! Ехаааааааааааа!!:) Ама тихо!! Тихо, че ако ме чуят 26 000-дите роми в маалата и теще се наредят до мен!:))))))

103

Глей си паничката

преди 6 години

Какво сте закоментирали един всепризнат държавник, какъвто е Путин? Защо не погледнете българските си марионетни правителства, които и география на България не знаят, тук там някой им напише нещо за историята на България и се снимат на фона на Скалистите планини, когато изнасят "прецедентското си новогодищно приветствие" към народ, за който изобщо не им пука? Кой от т.н. български политици изобщо брои българите за живи? Това, което правят е кражби от беднотията и наколенки пред крейзитата в ЕС.

102

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 122Слушай ся. Запада си се развиваше чудесно и по време на студената война. И без руски петрол и газ си вървеше напред. СССР фалира. На запада не му пука за Русия -с нея и без нея все тази стига селския тарикат да не прави зулуми . За русия обаче проблема е голям -без западни технологии никога не може да издържи на икономическо съревнование. Пропастта ще се отваря все повече. Включително и технологиите за добив на петрол са западни!! И тръбите за газта също!!

101

анонимен

преди 6 години

До Анонимен 121Да уточним само-великите сили са Англия, Франция и САЩ, както и Русия и Китай.Германия и Япония са само икономически сили, без никаква тежест в световната геополитика, те са победени страни от ВСВ.

100

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До Анонимен 117То и за това сте *** до шия !

99

Анонимен

преди 6 години

Много специалисти тук ве.Разбират ,не си играят.Знаят ги нещата и в минало,и в бъдеще.Сталин,Ленин,Хитлер.....Аман !!!Не разбрахте ли,че Русия е била велика преди комунистическата окупация,ако не съм прав,то нямаше Германия,Франция,САЩ,Япония,Англия да са водещи икономически сили !

98

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 118Абе дугарю, като е тооооооолкова много убуу в русия що никой не бега там бре???:))))))))))))) Не съм чул някой германец да се е преселил в в ***:))

97

беднотия

преди 6 години

Русия има 160 милиона жители . 5 милиона в големите градове са горе долу добре . Има 200 000 богати и олигарси и свързани с тях фирми и лица .140 милиона живеят в бедност , алкохолизъм и никаква перспектива . По -голяма част от тях зомбират и имат психически отклонения от скотския живот ......

96

Анонимен

преди 6 години

Русия няма да фалира дори само за това,че има много природни ресурси.Дори любимия ви запад ползва руски газ,а отоплението в Русия е почти безплатно.А вие си крякайте колкото искате и се радвайте,че по 2-3 пъти в годината ви вдигат тока,парното,водата с по 2-3%,а не с 20-30 и монополистите ви дерат кожите колкото могат.Ама нали сме "европейци"с "европейски ценности" ще си мълчим и ще плюем другите.