39

Анонимен

преди 6 години

Много добро предложение!!!Иначе пътищата се напълниха с КАМИКАДЗЕТА.Не пие хапчета за кръвното, получава инфаркт в движение и те блъскаДори директно трябва да се отнемат книжките на тези хипертоници.Няма какво да ги проверяват пият ли си хапчетата или не.

38

Анонимен

преди 6 години

Начи тея дето нямат здравни осигуровки няма да могат да са прегледат .И ще им отнемат книжките !Урааа !!!!

37

БАС

преди 6 години

Бас ловя че предложението е писано от екип на *патриотите* .

36

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Аз съм си богат и никой не ме спира когато си карам G класата. Всички ми козируват и дори пешеходците любезно ми правят път.Тези глупости в статията не важат за мен

35

Анонимен

преди 6 години

Тия са луди ила нас луди правят. От всичко могат да те лишат и за всичко ще намерят оправдание - като началото на всяка война. Ами тогава сложетна и такса въздух на сторпистите които имат по големи бели дробове и повече употребяват въздух, че ще вземе да свърши да няма за величията. Простотия и интереси на всякъде. И двамата професори и Христов и Веждито май излезоха прави.

34

Анонимен

преди 6 години

Кълнете ги до 9-то коляно по няколко пъти на ден.

33

ПРАВИ

преди 6 години

Така написано - няма да има коли по пътя .

32

Борис

преди 6 години

Когато катаджиите си покрият нормативите по ФП, тогава да приемат каквото искат!!

31

Келеш

преди 6 години

Абе кога ще има тестове за наркотици за тия, които управляват държавата? За шофьорите милион теста - за депутатите 0.

30

123

преди 6 години

В патрулките и по един апарат за кръвно да има, само не е ясно как ще установят колко е било при настъпване на ПТП, тъй като органите пристигат по-късно! Ние сме нация за която смърт от сърдечни заболявания е на първо място, затова водачите на МПС ще намалеят с 80-90% ако тази мярка се приложи. А пък лекарите колко ценни ще станат, за да удостоверяват нормално кръвно!?Толкова е невероятно, като фалшива новина.

29

Гневен

преди 6 години

"На хипертониците ще се правят контролни лекарски прегледи"Не разбрах кой инициира тази наредба и какви наркотици ползва за да му роди главата подобна глупост? Колко от катастрофите във България са резултат от инфаркти или инсулти? (Не съм запознат със статистиката но съм готов да се обзаложа че са под 1%). Защо вместо да отчитат дейност не се засили контрола по пътищата. За какво са всички тези камери? Защо няма осъдени? И до кога ще търим такива простотии?

28

Анонимен

преди 6 години

Върви по дяволите, пркажена държаво.

27

математик

преди 6 години

По силата на логиката, който вдига кръвно не може да е премиер, защото премиерстването е по-сериозно занимание от шофирането. Премиерът може да катастрофира цялата държава, ако вдига кръвно. Затова Баце не може да е премиер.

26

Анонимен

преди 6 години

А на жагалите дето карат без книжки какво ще им вземете?

25

Анонимен

преди 6 години

Да се отнемат книжките на депутатите от 80-те %, които гласуват за тази идиоtия! Това са абслютно негодни да мислят хора. Нека да заменим думата хипертоници с произволна болест. Например хипотониците могат да изпаднат в криза, която да ги направи опасна за движението. Ами диабетиците? Изпада в хипоглекемична кома и к'во пра'им? На идиоtите мястото им е в психиатрично заведение!

24

Дядо

преди 6 години

Ами Бойко как ще кара големите джипки с високото си кръвно?

23

user

преди 6 години

Ако ме спрат ще си карам коня с каруцата по Цариградско :)

22

Анонимен

преди 6 години

Тия са и...ти! Значи ще вземат книжката на някой, който вдига кръвно, но ще оставят книжките на... с купените дипломи за основно образование! Браво, поздравления! Ей, сега намалихте катастрофите!

21

Анонимен

преди 6 години

Проклнат народ, свам ме е, че съм един от теб.

20

Българин 1

преди 6 години

Само простотии,просто човек да се чуди и мае ,как им идват на акъла.И точно го е казал колегата,колата не може да караш,а на работа може да ходиш!И това ако стане значи оня професор дето ни раздели 80/20 % ще се окаже прав и трябва да му се извиним!!!