26

До 19

преди 6 години

Ей така най-обичам когато някой говори за непознати хора.Какъв баща бе наясно ли си на колко са години.Аман от кухи хпубери .Плямпате си без да знаете или да се замислите.Само ,,шведите стават бащи на 15 години.А колкото до мъжкото ти проверявал ли си го.Защото по речника ти виждам че няма нищо мъжко у теб.Един истински мъж не коментира с езика на фризьорка.Като теб.

25

Анонимен

преди 6 години

Да са живи и здрави младите :-)Таз година булка догодина люлка :-)

24

Гошето

преди 6 години

Плевнелиев бил начело на България 5 години? Глупости. Попътува и изръси доста глупости за 5 години.

23

Баджо

преди 6 години

В тая държава всички сме баджанаци.Ето аз например вече съм баджанак и с президента. Бившия де.

22

Bg

преди 6 години

Щом се обичат младите да се вземат!

21

Циник

преди 6 години

На тази Деси ( изглежда яко парче ) работата е :" Ем сърби...ем боли!" Слава...парички...гъдел на косъма на сърцето....па сега мрънка

20

Аз

преди 6 години

Малеее колко трябва да си изпаднал, че да се с "мъж" като този. Тия са отвратителни!!!

19

До-9-Чолаков

преди 6 години

Чолаков,ти обичаш ли някой? Пълнолетен ли си? Или блъскаш,,ръчен труд"в нужника.Оставете хората на мира бе .Повръща ни се не от тях ,а от такива като теб.

18

до 10

преди 6 години

Не плевела е барнал хубавата мома, а момата е барнала многото му кинти.Все пак той е на възрастта на баща й.Да не говорим че няма и нищо мъжко в него.

17

АТАКИСТ

преди 6 години

Няма такова падение, Плевел! Няма. И нямам предвид Банова- тя е хубава жена, а идиoтското ти намерение да се показвате пред хората в ефир с цел оправдания. Нека си говорят хората за връзката ви. Вие се обичайте. На кого какво имате да доказвате? А, да...забравих- доказа, че си пълен малoумник! Няма да забравя, че Тиквата те шляпкаше зад врата на пресконференцията, когато стана Президент и ти се смееше като(защо ли като?) инфантил.Всичко си има причинно- следствена връзка на този свят!

16

Анонимен

преди 6 години

До там я докараха тия двамата, че покрай тЕх вече плъзнаха и шеги , че е време стрина Цецка да се залюби с Емо Чолаков

15

Анонимен

преди 6 години

Десито е ПТИЧКА синоПТИЧКА,обаче се не особено тясна .... ИЧКА.Ще се сетите от какво.Не от Роско де - той няма това отпред.

14

Сержант

преди 6 години

Това недоразумение едно семейство не може да държи, а го турнаха главнокомандващ на армията за 5 години. А момата е руса.

13

Анонимен

преди 6 години

Добре си е направила сметката Десито. Това май е поне 12-та й любовна авантюра в не толкова дългият й живот - и все бизнесмени, продуценти, политици, сега пък и цял президент, макар и бивш и макар и немъж като Плевнелиев.Той все пак е несметно богат и има доста контакти, които ще са й от полза.А не е и първа младост - на почти 55 е и скоро може да гушне букета.

12

АНТИ

преди 6 години

Бури с имената нежни,носят потоп и супервалежи.Какво е да вярваш на синоПТИЧКА,питайте PLVELA лично.

11

топексперт

преди 6 години

Всеки ден ли ще има водеща статия за тия?

10

Анонимен

преди 6 години

Всички са доволни Деска кешира яко от тази връзка, даже и чисто нова кола за над 100 бона има вече подарък. А Росето лъска имиджа, че е голям мъж. Понеже на всички е ясно вече, че е редовен член на прайд обществото! Това е!

9

:):)

преди 6 години

абе то Плевнелиев не ми е любимеца, но журна ля та се поуляха. Ще им се да са в стил ЮС медии ама са като жабата и коня. Всеки си избира пътя в живота. Или кво завиждат му на Пл че е барнал хубава мома.

8

Стефан д-р Чолаков

преди 6 години

А, сетиха се :) Понеже са много умни и ориентирани герои (нали такива бяха хвалбите) - не им стигна акъла да предвидят нещо елементарно: какви ще са последиците от интервютата. А това е лесно за предвиждане. И сега след като "героинята" прочете по сайтовете какво мислят хората за бившия държавен (не че е било трудно и преди това да прочете) -- най-после -- се сетиха, че правят глупости. Толкова по въпроса за умните и геройте. Да се обичат в къщи ! Повръща ни се от тях ! Къш, къш, къш !

7

Снайпериста

преди 6 години

Да е мислила като се е хванала с тоя