49

Анонимен

преди 6 години

До трафалгарТи сигурно си някаква врачка, та "всичко ми позна")))От къде знаеш че "нося тухли" и нямам "умствен капацитет? Колко ти е тарифата, че имам да те питам едни неща?

48

шматка

преди 6 години

ТрафалгарТи ли си умния.Хехе

47

Анонимен

преди 6 години

Хони си на Трафалгар и не давай акъл. И никакво връщане. Стой при "образованите"

46

Анонимен

преди 6 години

СЗО обявила любовта за заболяване, но явно това не касае гейската такава.Някой да обяви Апокалипсиса за официално открит. Фронтът е очертан, сблъсъкът е близо.D, мен не ме е страх, напротив радвам се "да живея в интересни времена".D

45

Анонимен

преди 6 години

В странни работи се меси Европа. Преди дни с почести се чества годишнина от смъртта на Ф. ФРАНКО (един от най кръвожадните диктатори) Испанското правителство на М. РАХОЙ ПОДКРЕПЯ ОРГАНИЗАЦИЯТА "Ф. ФРАНКО"дори отпуска държавни пари за подкрепата й. По улиците се развяват франкиски знамена, огньове и фаши.сти поздрави. ЕВРОПА МЪЛЧИ ОБЯСНЯВА ЧЕ ТОВА Е ВЪТРЕШЕН ВЪПРОС. ПОДКРЕПАТА НА" ОРГАНИЗАЦИЯТА Ф. ФРАНКО "НЕ Е ВЪТРЕШЕН ВЪПРОС НА ИСПАНИЯ А Е ЗАПЛАХА ЗА МИРА И ДЕМОКРАЦИЯТА В ЕВРОПА. ЕВРОПА МЪЛЧИ

44

Верно

преди 6 години

До шматкаНаистина трябва да се помисли по въпроса!Може би обръщенията към третополовите трябва да са от вида "Госпожин" и "Господожо",според първоначалния произход(от мъж или жена).Специалистите да се произнесат.

43

Анонимен

преди 6 години

Време е и в България да освободи лишението от наи елементарните човешки права да имаме законно семеиство и деца

42

Анонимен

преди 6 години

Ужас. Да излизаме от Ес, че скоро може да узаконят и педофилиятя. Нищо чудно гейовете затова толкоз да се натискат и деца да осиновяват.

41

трафалгар

преди 6 години

Тука изказват мнения хора, които не са стигали по-далече от кварталния супермаркет, с видимо ограничено мислене с оглед на ниското образование от техникума и елементарната работа която работят. Има образовани хора, учили в престижни университети по света- оставете на на нас мисленето и юридическите въпроси !

40

Румен

преди 6 години

скоро,скоро и това ще станеи,защо не?изчакайте някой пак суджук гейт и пуснете новината тогава ,за отклоняване на вниманието...абе,едни 20 милиона ги нямаше покрай ремонта на ендекату...някой да чу повече нещо?

39

Миро

преди 6 години

Хахаха, цъфнала Мара, та и вързала! На голия ни *** само това ни остава- да почнем да венчаване ....!!! Ще стане точно, като в еротичната поема на Пеню Пенев - Кънчо Путкoдepoв: "Двойка *** накръст, а в средата - изящен ***"!!!!! Да се смее човек, ако не беше толкова патетично трагично!

38

Осман

преди 6 години

Ето заради такива изцепки на ЕС , доста хора заобичаха дори Ким Чен Ун.

37

трафалгар

преди 6 години

До Анонимен 40- от теб умнико никой нищо не иска, гледаи си там стрежа на който носиш тухли и не се напъвай с международно право, просто не е затеб, защото нямаш умстения капацитет да четеш и обработваш информация, още повече юридическа и то на английски и френски !

36

шматка

преди 6 години

Искам да знам.Сега обръщенията са Г-н и Г-жо.На тея как ще им казваме.

35

А бе

преди 6 години

Явно някои в Брюксел се нуждаят от тричане....Жална и майка на Европа,ако тея безумия продължат!И това по време на ислямско нашествие!Представете си какво щеше да стане,ако при обсадата на Виена защитниците не отблъскваха османските атаки,а практикуваха едноп*олов с*екс!А сега се случва точно това-Европа е нападната,а се занимава с глупости....

34

Анонимен

преди 6 години

Чисто логически може да искате да ви приpная нещо ако аз съм ви го забранил преди това.Аз ли съм ви забравинил да раждате, ами не, раждайте бе гейове, нямам нищо против, но проблема е у вас. Как ние да ви решим?

33

Жоро

преди 6 години

До Ами,Содом и Гомор са били построени над залежи от метан и след силно земетресение се е получило взаимодействието му с въздуха, което е довело изпепеляването на градовете

32

Анонимен

преди 6 години

Какъв СЪД, на ли знаете, че само Господ може да съди, а какво е отредил, то си пише в библията, а ако не можете да четете, след това идва Содом и Гомор!

31

Анонимен

преди 6 години

Това е дискриминация към хетеросексуалните. какво искат от мен да им призная? Как ние, хетеросексуалините, признавайки ви?! можем да ви компенсираме нещо, което искае,например деца? Как ние сме виновни за това което сте или не сте? Ама живейте си заедно , правете там каквото си правите и НО НЕ НИ ГО НАВИРАЙТЕ В ЛИЦЕТО. А за това, че не можете да имате деца, оплаквания към еволюционния дизайнер(, не към нас.Мерси за вниманието.

30

ами

преди 6 години

Гнус...............