10

феминист

преди 6 години

Разбира се основна вина, за което носи еманципираната българка де взе хляба на трудовия българин и започна да си вдига краката само избирателно и задължително с гумичка, та да не и се получат стрии на ***.

9

Кратун

преди 6 години

Що ми се струва, че у нас бъркат средната възраст на населението с продължителност на живота? Иначе каква връзка биха имали намалената раждаемост с продължителността на живота? И т.нар. "продължителност" я спрягат за основание за повишаване на пенсионната възраст.

8

Анонимен

преди 6 години

Трябва да внасят млади от Африка или роботи, защото разходите за пенсии ще скочат на 15-20 милиарда лева. Продължителност на живота расте защото останаха само политици и пенсионери без деца.

7

Анонимен

преди 6 години

Не ЗЗД, а ЗЗ исках да напиша, но няма коректори тук - Закона за здравето.

6

Анонимен

преди 6 години

"Демографският срив у нас продължава! Петков гледа положително"?А кой е този Петков? Някой отклонил се от задължително лечение по ЗЗД?Сигурно е такъв, щом гледа по този начин на един голям национален проблем.

5

осеменител

преди 6 години

Не срив, а направо катастрофа. Само 41 от всички 100 новородени са с майка българка по етнически произход (бащата не се съобщава). Демографската структура при биричедите е следната 85% под 18 годишна възраст с тенденция за бързо навлизане във фертилна възраст. Само след 2 поколения ще сме малцинство в собствената си анклавизирана родина. Браво българяни, това не можаха дори и конгоанци да си го сторят след гражданската война и 6млн накъсени за броени години.

4

Анонимен

преди 6 години

Докато тази статистика не се даде по трите основни етноса, всичко е лъжа и измама.

3

Анонимен

преди 6 години

Важното е да се гледа положително!

2

Положително

преди 6 години

А ми да, положително е, българите изчезваме, а "вашите" хора се множат.Ха сега се сетете кои са тези хора :)

1

бази, факти

преди 6 години

България ще я има, българите ще бъдат екзотично малцинство... някои вярват, че ще се оправи... и с тях съм съгласен - България ще се оправи, българите не.И българите щели да се оправят... ама друг път