87

u4en

преди 6 години

БРАВО на Б.Б. ! ВСИЧКО се знае но се изчаква момента ! Чака се Нов Десен Блок във властта . подкрепен от ГЕРБ ! Тогава Б.Б.се оттегля . Мандата на Цаца свършва и почва ВЕРТ. НОЩ за вс крадци на БГ. НЯМА ДА ИМА ПРОШКА....НЯМА ДАВНОСТ ! ПОЧВА се с това - КОЙ постави подслушвателни у-ва в дома на мин. пр. -а това е ОПИТ ЗА ДЪРЖ. ПРЕВРАТ......КАК орган. кражбата на КТБ - световен рекорд....близо 5 % от БВП !

86

аз

преди 6 години

Ако има наркотрафиканти в НС защо не сте ги осъдили! Всъщност досега няма осъден нар.представител! Всички сте в кюпа!Трябва да ви осъдят затова че дискриминирате пенсионерите с дългогодишен стаж!Ще ви дойде времето!

85

Анонимен

преди 6 години

Я виж как родените на село знаят какво става по Коледа. И недей много да благодариш, че Господ да не си прибере вересиите.

84

Анонимен

преди 6 години

ще съди журналиста, че му е задал неудобен въпрос......... басиии

83

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - ...но какъвто народа такива и управниците му......ПРОСТИ.К'во да се прави! Такива СЛОЖНИ от твоя вид днес си смучат палците, заедно с неуспелите си "управници"

82

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРИТЕ СА РАЗУМНИ ХОРА. ДАНО НАЙ-СЕТНЕ ВКЛЮЧАТ, ОСОБЕНО МЛАДИТЕ. БСП Е ПАРТИЯ НА ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ И ЛЪЖИ....НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ БАНКИТЕ.....1997, 2013.....

81

GLAVEN BOS BOKO

преди 6 години

ZA NARKOTRAFIK VSEKAKYV TRAFIK I AKCIZ PRI MENE

80

Анонимен

преди 6 години

ГЛЕДАМ СНИМКА 2 И СЕ ЧУДЯ КОЛКО СА УГОЕНИ ТЕЗИ ПО ВЪРХОВЕТЕ НА ГЕРБ.ЗА КОЛЕДА ЩЕ СТИГНАТ 150 КГ.

79

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

На село, кога почнат да колят свинките по Коледа, щом заквичи първото прасе в някой двор, то скоро заквичават и останалите в селото, дори преди да дойде при тях коляча. Благодаря Ти Господи, че ме запази жив да чуя комунистическото квичене. Този път Бойко ще им види сметката именно чрез строежа на магистрали, обществени сгради, водопроводи и т.н. След 10.11.1989г. за да не може народът да потърси сметка от комунистическите дерибеи, държавата бе съвсем организирано и по план на ДС, тотално разсипана. Със стопиране и нищоправене от страна на властта, народът бе докаран на границата на оцеляван

78

Анонимен

преди 6 години

Какво е материал вещество от което се произвежда нещо .Вещество а не същество разликата е в липсата на мозък и на душевност .Какво се прави с материала -преработва се и се унищожава.Единият преработеният е този дето избяга ,другият който е тук явно подлежи още на преработване и унищожение на който да където му е гаранционния срок .Така че дали ще каже лош мухлясъл или т.н е все едно достатъчно е определението материал.Какво правят тези от заглавието в парламента да отговори Б?б и другите мозъци

77

Анонимен

преди 6 години

СЕГА КОМУНИСТИТЕ МИНАХА В ГЕРБ. В БСП ОСТАНАХА МНОГО МАЛКО, ДОРИ НИНОВА НЕ Е БИЛА КОМУНИСТКА, ЗА РАЗЛИКА ОТ БОРИСОВ.

76

Анонимен

преди 6 години

Крадлата Корнелия не е "госпожа Лъжа", а "госпожа Наглост на квадрат"!

75

Анонимен

преди 6 години

Думата д`ебил се цензурира? То така лека полека няма да ни останат думи да се изразяваме като хората.

74

Burzum

преди 6 години

И Хитлер така се е снимал с дечица,с пишман спортисчета и откровени д.ебили.....

73

Анонимен

преди 6 години

ДЕМОНТИРАЙ!!!

72

Анонимен

преди 6 години

А БЕ, ТОЙ ОНЯ ОТ САРАИТЕ ИМА ОПИТ, ВЕЧЕ Е ДЕМОНТИРАЛ ПРАВИТЕЛСТВА.И НЕ ГОВОРИ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ КАТО БАНКЯНСКИЯ ВИНЕТУ.ЩЕ ГЛЕДАМЕ СЕИР ПАК, СЪЛЗИ И СОПОЛИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ПОДАВАНЕ НА ОСТАВКИ.

71

Анонимен

преди 6 години

НИНОВА - УВОЛНЕНА ЗА КОРУПЦИЯ, А БСПИДИРАСТИИИ И ***, КВО ЩЕ КАЖЕТЕ

70

Анонимен

преди 6 години

С този премиер и подгласника му след време няма да ни стигнат затворите! Много кандидат-обитатели и затова не искат да борят корупцията!

69

Шебек

преди 6 години

Кой го казва, бащицата на групировката ГЕРБ !Да живеят тиквите, филиите с мас и дълбоко спящите българи !!!

68

Анонимен

преди 6 години

БСП я 4ака страшен разгром на следващите избори я земат 10% я не