121

wre

преди 6 години

Продължавам да си мисля че неговите хора го държат в неведение и пълно затъмнение.Щом на *** се върза по този начин макар че тя не каза кои знае какво.Ми доц. Винету ако види какви ги пишат реално за него в интернет не знам колко Изпълкома (Изпълнителен Комитет мн. *** кефи туй) ще направи. Какво толкоз е станало?Боже боже слез си прибери верисиите. Деца на чистачи и шофьори от БКП правят ИК. Колко перверзно. Толкова от мен за "психо-физическата подготовка на пожарникаря".

120

Един сериозен въпрос

преди 6 години

Кажете, гербаджии, наистина ли си вярвате, до 2030-та един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, в момента половината общини и бизнеси са пред фалит, ама говоря за тия бизнеси на хората, които пълнят бюджета, а не на тези, които са приближени до хора във властта и усвояват еврофондове и обществени поръчки, където над 50% от парите ги крадете, какво ще правите след 10 години, когато е останал един град икономика, останалото декрадиращо ромско гето и боклукчарник?

119

СТАР КОМУНИСТ

преди 6 години

Ще остискаме още 2-3 мандата на ГРОБ за да премахнем капиталитите от БСП от парламента мястото им е при СДС.

118

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Най големият ход на Борисов е, че привлече Патриотите, а те, чр се обединиха...

117

До Hafen die Wahrhei

преди 6 години

Кога ще научиш немски език? Твоята неграмотност направо е жалка!

116

Анонимен

преди 6 години

Едните комунисти пребоядисани защото има келепир обвиняват другите социалисти и те пребоядисани бивши комунисти.Доста долнопробен театър.

115

Анонимен

преди 6 години

Гербаджии, наистина ли си вярвате, в момента половината общини са пред фалит, както и по-голямата част от малкия и средния бизнес в провинцията :D Напълно буквално до 2030-та ще остане един град икономика, останалото деградиращо ромско гето и боклукчарник, от безкрайните кражби и злоупотреби сте станали напълно неадекватни, след 10 години ще си живеете вие с новите си къщи построени с октраднати пари от бюджета и баш *** :D Висша Бай Ганьовска простотия :D

114

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Ако има избори, то те изобщо няма да са в полза на БСП... - обединените десни ще влязат в коалицията и ще отнемат доста депутатски места от столетницата...

113

Анонимен

преди 6 години

Парлевуфрансе? Не френския президент говори на патагонски.Не може такъв аграр да бъде министър.

112

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Червени комунистически издухани жалка римски, може да си рИветИ по форумите колкото си искате. Българинът е лъган толкова пъти, но вече неможте го излъга. До тук бяхте ГЕРБ е гроб, но за БСП!!

111

още колко дни остава

преди 6 години

Не бройте колко лакърдии е пуснал пожарникаря! Бройте още колко дни остават на режима на пожарникаря!

110

Анонимен

преди 6 години

Когато едно правителство настой срещу себе си полицаите и военните, дните са му преброени.Защо ГЕРБ сложи пра9се за военнен министър и военен за министър на МВР? Смяташе, че така може да ги контролира по-добре ли?

109

Бай Хей

преди 6 години

Само ГЕРБ. Другите не стават.

108

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Лъжа е, че Нинова се бори за власт... - тя ламти за нея...

107

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 117Точно така,Герб трябва да благодарят на другарите си от БСП дето прокараха такива антинародни закони,защитаващи интересите само на управниците,дето нямат насита на огромни заплати,безброй превилегии и въпреки всичко пак не им е достатъчно:крадат като за последно.Всичките ни депутати са "бизнесмени",точат държавата като дойна крава и за работещите българи все пари няма нито за заплати,нито за пенсии,защото лакомията на всички български управници е огромна...Та Герб са доволни от д

106

АЛО

преди 6 години

Гледайте по БТВ как Министрите на Борисов КРАДАТ ПУБЛИЧНИ СРЕДСТВА от НАШИТЕ ПАРИ .НИНОВА ,МОЛЯ да вкарате в Парламента СУРОВИ ЗАКОНИ срещу КОРУПЦИЯТА .Ако ГЕРБ откажат да ги приемат ще излезем на ПРОТЕСТИ .

105

Анонимен

преди 6 години

Общините са пред фалит, малкият и среден бизнес и той, до 2025-та балона надуван от лъжите, че има растеж, ще се пръсне и положението от супер розово ще се окаже мн черно и мрачно, болници се закриват, пожарни, провинцията е на път да остане деградирало ромско гето, по селата има основно баби и дядовци и разбита инфраструктура, тотална неугледност, въобще народа не е избрал ГЕРБ, ГЕРБ ги избраха хрантутниците на държавна работа и разни безмозъчни милиционерчета, и другото купени роми.

104

ognyanz

преди 6 години

Поредната гербаджийска п'ростотия. Какво да се прави, нали все трябва да кажат нещо. А може и някой да им се върже на приказките - защо да не опитат.

103

С ГЕРБ Е СВЪРШЕНО

преди 6 години

В момента, в който разберат, че няма да са на власт я чака съдбата на СДС и НДСВ

102

чекист

преди 6 години

До АнонименНе е по темата, но прочетох афоризъм на Сталин, който ме разсмя.Та Хрушчов, топи Микоян пред Сталин, че последният имал Любовница-известна актриса и много красива. Сталин , мълчи и си пали лулата.Хрушчов пак-Какво ще правим с другаря Микоян?Сталин:-Какво ще правим, какво ще правим...ами ще завиждаме:))))