24

Анонимен

преди 6 години

То само с приказки не става. Дела трябват. Кучетата си лаят кервана си върви.

23

българин

преди 6 години

СЪД ЗА КАРУМПИРАНИЯ БЪЛГАРСКИ СЪД!КОЕ НЕ Е ВЯРНО ОТ КАЗАНОТО ОТ В.СИМЕОНОВ?ОЩЕ МАЛКО,И ЦЯЛОТО СБЪРКАНО ПСЕВДОЕЛИТНО БЪЛГАРСКО ОБЩЕСТВО ЩЕ ВИДИ ЦИГАТИГЕ В ПЪЛНИЯ ИМ"БЛЯСЪК".И ТОГАВА ВКУПОМ ЩЕ РЕВЕМ ЗА ТАНКОВЕ И КАРТЕЧНИЦИ.

22

zeus

преди 6 години

Думите му са съвсем точни, яд ме е само, че като захапа кокала с Баце и забрави какви ги е говорил...Между другото имам някакъв спомен, че депутатите не носят никаква отговорност за казаното в НС, ако е така присъдата скоро ще падне.

21

Анонимен

преди 6 години

Айде стига,бе.Всички им плащате да ви гласуват, И ти ли, Бруте, патриотино....

20

Анонимен

преди 6 години

Човекът е на 100% прав!Но интересен е факта, че са го осъдили за изказване на собственно мнение. Това е пълно нарушение на принципите на демокрацията и правото на собстен глас. Държавата ни направи роби на малцинствата - ние им плащаме всичко и трябва да им се покланяме. Омразата расте и един ден ще стане страшно!Ние сме си виновни - Ние ги избираме!

19

Сократис

преди 6 години

Първата инстанция не е втора и е излишно да и се обръща внимание.Изразът "жени с инстинкти на улични ***" е сравнителен и акцента е на инстинктите, но така наречените "Ромски" журналисти, се припознават във "кучките".Ако изразът беше, че са инстинкти на горски зайци (които са още по-плодовити), в какво щяха да го обвинят?! Впрочем, кучето е приятел на човека, нали? По нито една дума казана от Симеонов не може да има обвинение и нека, адвокатите му да се стегнат и наврат БХК където му е мястото

18

Анонимен

преди 6 години

Кое създаде убеждението у нашите *** сънародници, че всичко им е позволено, че всичко им е разрешено и че всички са им длъжни да ги хранят, обличат и лекуват безплатно?..............Ще отговоря, вие политиците го създадохте.Не ми дреме, че са ви осъдили БХК, но ме боли, че народът не ви е осъдил, а щом не вие осъдил, значи си ви харесва и да си ви търпи.Аз И затова не гласувам, и това не е апития, а най-активна позиция.

17

Анонимен

преди 6 години

Не го харесвам Симеонов, но в това което е рекъл няма нищо невярно.

16

Анонимен

преди 6 години

В речтта се говори за ***, а в решението на съда за роми. Сега идва въпросъв ромите защо се обиждат, нали не са ***.

15

Анонимен

преди 6 години

не, че не казва верни неща, но не може по този признак да слагаш всички под общ знаменател и ако е истински политик ще намери думите как да го каже без да се категоризира като насаждане на етноси един срещу друг. Мисля, че британския парламент един от депутатите беше казал, че половината народни представитлеи са ***, и след поканите "извини се бе", то се извинил и казал, че половината народни представители Не са ***.

14

Анонимен

преди 6 години

До ivailoЗАЩОТО Е КАЗАЛ ИСТИНАТА ЗА СЪДА В БЪЛГАРИЯ

13

БХК и Г-да

преди 6 години

Прокурори, кога ще бъде ВМЕНЕНО задължението на РОМИТЕ да се държат като цивилизовани хора , а не като ДИВАЦИ и да посягат с колове, брадви на всички КОНТРОЛИРАЩИ Органи(горски) и по-образованите(учители, лекари) от тях?Да не говорим за кражби, изнасилвания по селата, разрушаване на ИНФРАСТРУКТУРА( релси, кабели, енергийни трасета?ЗАТВОРЪТ е райско убежище за тях.Трябва да бъдат ОСЪДЕНИ на принудителен ТЕЖЪК труд( кариери, мини, изкопни работи).Иначе ги ПООЩРЯВАТЕ.И ЗАкон за ограничаване на

12

а бе,човек

преди 6 години

До BlackradioТия от бхк са назначени от ДС,за да показват демократическата фасада на червеното управление!При една истинска демокрация тия са изчезнали на секундата!А между другото,тоя образ вместо да се пъчи и приказва,да действа,ква му е работата!?

11

ivailo

преди 6 години

И защо е осъден ? Затова че е казал истината. Скапано "правосъдие".

10

рускиня

преди 6 години

Не разбрах къде каза нещо различно от истина? Описано е много точно.

9

Истината ....

преди 6 години

...е казал човекът. Всичко е истина. Пай за него ще гласувам

8

Анонимен

преди 6 години

КОМУНИСТИЧЕСКИЯ СЪД ПАЗИ ЕЛЕКТОРАТА СИ

7

Анонимен

преди 6 години

Декомунизация на съд, прокуратура, армия, полиция и образование.

6

Анонимен

преди 6 години

Не ми пука за тоя пишманпатриот, но е крайно време такива антибългарски язви да бъдат оперирани.

5

Анонимен

преди 6 години

До BlackradioКОГАТО БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ БСП И БХК