118

Турчина

преди 6 години

До 153В библията го пише бе шебек! Сякаш си бил там и си го слушал христос какво говори

117

citizen

преди 6 години

До до 134 от славянинА бе аз не знам дали българите сме ***, ама като гледам тук как изглеждат турците от Тюркието, да ти кажа не знам кои са *** и кои не. Ниски, плоски глави, матова кожа.Турците и албанците най-лесно се разпознават.

116

Анонимен

преди 6 години

Аз започвам да съжалявам, че не знам турски, иначе веднага си сменям името и казвам че съм турчин за да замина да живея в турция! Нещо взе да ми писва от нашата държава!...Сам ще се учудиш колко много турски думи знаеш без да знаеш, че са турски.

115

хехе

преди 6 години

абе и аз съм със светли очи ама в рода за турчин не съм чувал .....швед ще да съм май !

114

До Анонимен 112

преди 6 години

Значи с тези светли очи в цялата ви рода ти си толкова турчин, колкото Тръмп - японец.

113

майорски

преди 6 години

На природата са и трябвали 100 000 години да направи от *** човек ....исляма прави от човека(жената) *** за няколко години !

112

Анонимен

преди 6 години

Ние кадъни нямаме, вие имате, и явно ги смятате или за престъпници, или за ***, щом ги задължавате да си крият главите!..Добре, нямате кадърни, имате блудници.Ти кажи защо в църквата трябва да се крият, а извън нея-не. Какво са извършили, че трябва да се крият в църквата? Това беше въпросът.

111

Турчина

преди 6 години

До 147Ние не ги задължаваме, в нашата книга така пише, така както пише и във вашата библия, но това че сте се атеизирали и не се спазвате религиозните ценности, си е ваш проблем

110

Анонимен

преди 6 години

До 145Попа е загорял

109

майорски

преди 6 години

абе незнам за какво спорите .... ама там където вирее ислям ...прогрес и нормално общество няма ....за съжаление това е факт ....само поради това бих казал че има нещо грешно в тази религия ...

108

Анонимен

преди 6 години

Аз не съм юдеин, питай някой юдеин защо! На вас отношенията с кози и камили не са ви забранени така че действайте без страх!...Ами на вас защо са ги забранили?Защо не са ви забранили примерно да ядете камъни и пясък? Защо са ви забранили да пожелавате волове и осели?Да не би защото няма нужда да се забранява нещкоето така или иначе не се прави? Хм, а?!?!

107

ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 6 години

ИМА И СНИКИ НА УЧЕНИЧКИ В ТУРЦИЯ С АВТОМАТИ МПТ-76,ТРЯБВАШЕ И ТЯХ ДА ГИ ПОКАЖЕТЕ ,ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААААААААААААААААААААДА ВИДИТЕ ДЖИХАДИСТКИ

106

Анонимен

преди 6 години

Ама само в църква, извън църква няма от какво да се крие, а вашите кадъни навсякъде трябва да се крият! Какво им е престъплението, че трябва да се крият навсякъде!...А какво им е престъплението на вашите кадъни, че трябва да се крият в църквата?Извън църквата няма ли Бог? Там той не ги ли вижда?

105

Анонимен

преди 6 години

Аз започвам да съжалявам, че не знам турски, иначе веднага си сменям името и казвам че съм турчин за да замина да живея в турция! Нещо взе да ми писва от нашата държава!

104

Анонимен

преди 6 години

Юдейски, не християнски, Христос е казал други неща!...Християнството, както и исляма са юдейски секти.Не си познаваш религията славянке!

103

Анонимен

преди 6 години

До до 124 от славянинТова оправдание е от сорта, ама то само ***, затова не се брои за е...ами не си прав! и извън църквата!

102

хехе

преди 6 години

генетично погледнато ....по мешан народ от турците няма ...дефакто само е езика им е тюркски....това:гърциаренцикюрдиарабиперсийциславяниафриканциа сега и сирийци всички са си оставяли семето там ....от всичките Майки на султанинте им, им за 700 години държавност само пет са тюркоезични ...останалите са от друга националност,последният им султан е бил само на 10% тюрктова не е народ а мешаница от народи и в него има по малко от 20% тюркски генниТурция има Грешно име !

101

ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 6 години

ТУРЦИЯ ВЕЧЕ Е 80 000 000 ДЖИХАДИСТИ ,ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААКО ВИ СТИСКА - ЗАПОВЯДАЙТЕ - ЩЕ ВИ РАЗКЪСАТ С ГОЛИ РЪЦЕ ,ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААТУРЦИЯ Е СУПЕРСИЛА, НАДМИНА ГЕРМАНИЯ,СКОРО ЩЕ НАДМИНЕ И РУСИЯ

100

Анонимен

преди 6 години

Султана Ердоган си подготвя армия. Това е. Тия турци не разбраха ли, че с тоя ислям ги ЗОМБИРАТ. Ердоган си живее живота, Вие се избивайте там ДА ЗАЩИТАВАТЕ КАУЗАТА.

99

Анонимен

преди 6 години

"Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си, нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, (нито никакъв негов ***) нищо, което е на ближния ти."Славянке би ли разяснила защо изрично ви се забранява да пожелавате вола и осела на ближния? Да не би да е било масова практика та се е наложило чак бог да го забранява?