38

Анонимен

преди 6 години

Този случай е много показателен...експертите подготвили кандидатурата ни разчитат на единственото ни конкурентно предимство - това че сме евтини,да ама няма как само с това да спечелим...

37

PD

преди 6 години

Точно колкото министерствата се децентрализираха и излязоха от София, толкоз и брюкселските номенклатури ще. А причини, винаги ще се намерят. В точки, подточки и запетайки.

36

Анонимен

преди 6 години

До 34Ти май нямаш много връзка с реалния свят а?

35

бай ганю

преди 6 години

приемаме това като отражение на ситуацият в родината как не сме подходящи за нищо според елементарни европейски стандартидали управляващите ще си направят изводи и дали изобщо им пука?

34

Анонимен

преди 6 години

Сравнете скучната и сива българска оферта, и гръцката. Гръцката е шапена, цветна, интересна и тн. Има какво София да предложи, но офертата е направена непривлекателно, скучно, набързо.

33

Край

преди 6 години

Бе те за говедари ни мислят че не ставаме - карат ни да ядам масло с краварка в ъгъла или от тучните поля на Ирландия камо ли да ни дадат седалище на някакава ес- организация.

32

Анонимен

преди 6 години

На този адрес са оферлтите на градовете, представянето, и оценката consilium.europa.eu/en/policies/relocation-uk-based-agencies/ema/Отворете, разглейдайте, сравнете

31

Анонимен

преди 6 години

Това е добре няма да ни пращат евро-толераст-либерасти-*********.

30

ФАКТ!

преди 6 години

До истина еНека бягат мигрантите да са им честити на Запада!Скоро обаче *** ще е на Запад!Ние поне сме свикнали ама изнежените вфропейци и ефреи май не.

29

Анонимен

преди 6 години

ох успокоих се !стотина еврогейци по-малко !

28

Анонимен

преди 6 години

Нали трябва лаладжията Ненков да обикаля и да харчи пари за своето его на комплексиран тари-кат

27

ФАКТ!

преди 6 години

До истина еНаеш ли що бягат заради заплатите ако в Бг бяха като на запад никой нямаше да бяга а заплатите се държат умишлено такива точно за да бягат щото на Запад нямат работна ръка а новите "западняци" тарамбуките не стават за нищо!

26

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега. Трансопорт до летището-перфектен. Автобуси 84 и 184, едва ли има столица, където от летище до центъра да се пътува за 15 минути,, и то за под 1 евро билета. Честота на полети до брюксел-перфектна честота-ежедневни полети. възможност съпругите да работят-перфектно-в Северната индустиална зона има достатъчно шивашки цехове.

25

Анонимен

преди 6 години

И какво щяхме да им предложим, ако дойдат? Разбити тротоари, некачествени улични настилки, кучешки глутници, каруци, клошари, психари на свобода, джебчии в градския транспорт, липса на обществени тоалетни, таксита-ментета и т.н. плюс мръсен въздух.

24

анон

преди 6 години

типично. сега си представете щом нещо толкова заучено като кандидатура по точки нашите не са успели да сглобят, какво остава за тънкото майсторство на дипломацията, културата и останалите качества които трябват на външните ни политици да прославят родината... мъка, мъка...

23

Анонимен

преди 6 години

След тази оценка на София трябва оставка на правителството и кмета. Повече да не ни излагат с глупави предложения, че София и България са евтини. Те не искат евтини, а скъпи градове, за да оправдават милионите и милиарди разходи на агенцията. Един глупакк посрами отново България, както с двете кандидатури за ООН.

22

Анонимен

преди 6 години

дайте му агенция на дедето чудо и на боко, че им свършват вече поръчките ...

21

риторично

преди 6 години

До въхНякои от участниците споделят такива възгледи, явно. И няма да се чувстват добре в Бг, имайки предвид нагласите в обществото.

20

Реалист

преди 6 години

Спокойно. Не ни трябва беля на главата. Нашата кандидатура е като тази на Цачева за президент.Мисия невъзможна.

19

Анонимен

преди 6 години

...Стокхолм, Барселона, Амстердам, Братислава, Букурещ, Дъблин и Виена......Симитли, Брацигово, Аксаково, Берковица, Бяла, Димитровград и Враца... ами да, София е аутсайдер много ясно.