158

Анонимен

преди 6 години

Умен, я по-добре обясни на нас непросветените как става така, че Владиславчо Горанов, който е малко по-голям от теб, с министерска запалата 2 870 лв средно, построи палат в Бистрица на стойност 4.6 млн лв.Нещо математиката не ми излиза. Ако ми кажеш, че палатът е измислица, ще ти кажа, че съм стар бистричанин, макар и да живея от доста години в София, но го виждам всяка събота с очите си. И винаги се питам с какви пари е построен.

157

Анонимен

преди 6 години

Това сигурно е в някоя паралелна вселена.

156

Гербер

преди 6 години

Емел Етем, която при наводненията, като паднаха къщите на хората не можеше да я издирят на кой остров е на почивка? А Станишката, който обясняваше на пенсионерите, че могат да си купят повече кофички кисело мляко благодарение на труда му и как ще ги води на море? Само за Бойко обаче знаят да плюят. Костов направи приватизацията и раздаде всичко, Царя го довърши, с помощ от ДПС и БСП, пак ли ББ беше виновен? Нека говорим честно?

155

Анонимен

преди 6 години

На герберските иди0ти им давам срок на годност до 2025-та, след това ще се разбере, че ръстът на икономиката е мн по-малък от натрупаните дългове и ще стане еднаа, то и нова световна криза се подготвя като цяло, така че...тепърва предстои интересното, особено когато в следващите 5 години климатичните промени започнат да създават реални проблеми за нормалното функциониране на сегашната масонска смехономика, която реално води само до самоунищожение, капитализмът е изключително глупава идеология.

154

абсурдно

преди 6 години

Явно се провежда някакъв социален експеримент. Новините започват да звучат все по-абсурдно. Някак се подменя вече напълно представата на хората за това какво е реалността и фантазията. Лудницата е пълна.

153

до 185

преди 6 години

Пич, чантите на Лилето ви Свинюрова са факт - 18 чанти на стойност между 11 000 и 17 000 лв. Калкулацията оставям на теб. И това са само едни чанти.

152

Гербер

преди 6 години

Е кой е този, който е бил рекетиран от Борисов? Всичките повтарят някакви мантри от пик.бг и брадва.бг. Къде са му тия 2 милиарда, кога намира време да ги харчи и къде, щото като гледам постоянно е наляво надясно из страната и журналята ходят по него? Живее си в Банкя все още. Я да се върнем назад и да видим на Станишката министрите? Масларова с обувките за 3000 лева, докато обясняваше, че няма пари за пенсии на бабите помните ли я? Аз съм на 26, ама я помня. А Емел Етем?

151

анонимен

преди 6 години

Четете новата статия на Кеворк.Четете в Афера,слугинските медии не са я публикували.

150

АМАН

преди 6 години

АМАН ОТ ПРОСТОТИИ в тая държава !!!!

149

Анонимен

преди 6 години

Нормално е греберастите да са доволни. Все пак властта е тяхна и ножът е в тях. Те режат баницата и раздават парчетата.Проблемът е че остналите може би 90% от българите са недоволни.И това го знае всеки - дори тези от доволните 10 %.

148

Боко

преди 6 години

е Слънце! Един приятел и съученик не остана в слънчева Боколандия, но аз ще съм доволен и щастлив, щом така иска богът-слънце. Бла, душевната мизерия е много по-тежка от физическата, съжалявам ви, гнусни гербери.

147

от 176

преди 6 години

Имах предвид естествено, не 1200-1600 евро, а 1.2-1.6 млн евроТехническа грешка

146

Анонимен

преди 6 години

Като гледам коментарите от 20 постващи един е доволен.И сега на "Алфа рисърч" ли да вярвам или на очите си?!

145

Ivo patriot

преди 6 години

Krasotata na mediite. Dobre che mi suobshtiha 4e jiveq dobre za da razbera.

144

До 170

преди 6 години

Ми за да седиш и да ревеш тука и да чакаш политиците да те оправят, явно не си чел достатъчно ;) Видимо си нещастен човек, но проблема не в околните, а само в теб и твоите постижения

143

Анонимен

преди 6 години

Прекалено много се акцентира на магистралите. Необходими са няколко пояснения.Първо магистралите ги се строят основно от турски фирми и с пари от ЕС. Ролята на Бойко Борисов е да реже лентата накрая и да се надува.Второ - от магистралите се краде старшно много чрез така наречените Обществени поръчки. Не може в Европа 1 построен километър да струва средно 1200-1600 евро, а в България същият да струва 3 до 4 пъти по-скъпо.Трето - качеството на построените магистрали е доста лошо.

142

Алфа рисърч

преди 6 години

Избраха ни с обществена поръчка и направихме независима анкета

141

Анонимен

преди 6 години

До 162 До 149Как да не може да си неграмотен и да имаш всичко? Може, може! И премиер може да станеш! Стига преди това да си тренирал рекет ...

140

До 149

преди 6 години

Ето затова съм по остър. Как па на един не му дойде отвътре да се образова малко повече. Вижда, че като е учил за шлосер и няма работа за него не става, но вместо да търси друго и да се образова, седи и пие у кръчмата на село. И това е масово извън големите градове.Повечето не могат да говорят и да пишат, но мрънкат, че взимат малко пари и Бойко им е виновен.А като беше време да учат, кой беше виновен? Проблема е изцяло в средностатистическия мързеливец и съвсем малко в които и да било политици

139

ДА

преди 6 години

До ЧиновникПрав си!Бедните не пишат тук,защото нямат пари за лаптопи!Защото плащаме всички твоите осигуровки,чиновнико!Твоите и на ц..и..г..а.н.и .те!!