20

Сп??нс

преди 6 години

Лично познавам двама, които бяха освидетелствани и получаваха пенсии. Един слънчев ден отидоха в Испания и от водата ли, от въздуха ли излекуваха се и взеха да работят единия в едни вторични суровини, а другия(жена) във фирма за почасово почистване на офиси и домове.Мъжът след време си прибра и семейството, а жената купи 2 апартамента и сега живее в Бг

19

Настрадин Ходжа

преди 6 години

И да не забравите, закона е на DJ Валери Симеонов.

18

.

преди 6 години

Но ! При така наречените от журналугите "роми" изискванията са три, да е черно , безскруполно и да смърди и есички врати са му отворени, на такова изроденоо място живеем днес.

17

Торен бръмбар

преди 6 години

Такъв уникален закон, може да се роди в главата на " велик патреот". При тех е нормално да се върне наборната служба и да напълнят фабриките с работещи инвалиди.

16

Анонимен

преди 6 години

Проблема засяга над 1 милион души, на другарят туку виж ми се свил електората до двама души. Негово величество и физкултурника.

15

Анонимен

преди 6 години

То пък едни пенсии - по 140лв. За тези безкрайни реформи ще изпукат повече пари.

14

Нико

преди 6 години

Добре измислено как държавата да се откачи оот проблема с инввалидите сигурно са взаимствали опита на хитлер за висши и нисши раси . А може и направо инвалидите да ги пращът към газовите камери няма инвалид няма проблем да живей демокрацията

13

Анонимен

преди 6 години

Докторатя от ТЕЛК-овете са същите сарафи, като ония 6-тяхто "експерти", дето се подписаха, че Йоско не можел да ходи, а сега същото и за Маргина....После ще се гаврят с болните и тях ще изкарват здравиБоклук до *** в това родно здравеопазване, мила моя майнольо.....

12

Анонимен

преди 6 години

Дерзай Бойко, след като крадеш от закуските на децата, почва се и от пенсиите на инвалидите. Иначе правим акции за спасяване кожата на автоджамбазите, плащащи милиони недоказани пари.

11

22457

преди 6 години

Много ламтеж за рушвет, много чудо! Така ще отпаднат хората с действителни увреждания, а ще потвърдят диагнозите на симулантите. Най-добре да ги пращат в Германия или Франция да ги преосвидетелстват, а на тукашните лекари и специалисти, които преди това са им дали пенсията, да ги заставят да възсатовят зиплатените вече незаконно разрешени от тях пенсии. Отделно всеки симулант да връща парите, които е получил. така ще се запълнят доста пробойни във фондовете за здравно и социално подпомагане.

10

Анонимен

преди 6 години

Да ходиш на три години, да види бай ТЕЛК-аджията дали ти е израстнало ново око, или ти е поникнал крак....Срамота.

9

Анонимен

преди 6 години

С това не се ли нарушава Конституцията, правото на труд дори и на инвалидите.

8

Анонимен

преди 6 години

Инвалидните пенсии са 900 000 и са съвсем реални, даже странно малко. Ето защо: раковоболни-5-600 000! Всеки раковоболен е с право на пенсия. Лица с психиатрични болести-неизвестен брой поне 100 000(а в медиите ни облъчват,че всеки 10-ти е психо болен-ако това е така-те имат право на пенсия). Диабет тип 1-200 000. Диабет тип 2-над милион. Хипертоници-една трета от хората(не всеки хипертоник е с право на пенсията). Асматици-милион. Лица без крайници-десетки хиляди. Лица с редки болести-наприме

7

Анонимен

преди 6 години

Едно време и слепите работиха. Социализъма и комунизъма се завръщат.

6

Анонимен

преди 6 години

Предлагам на политиците със същия хъс да съдят престъпниците, с шест независими съда да ги съдят. И тях също?

5

Булгарише сиренйе

преди 6 години

Отива ветеран от войната/втората св./с едно око заради шрапнел,води се инвалид,но през определено време пак ходи на ТЕЛК да не би да му поникне ново око!С една дума Булгарише сиренйе.

4

Анонимен

преди 6 години

Най- гнусната и презряна "професия" - да получаваш заплата за това, че си изкарал един инвалид здрав и, че си го лишил от помощта, която му се полага по закон.За панделата са всичките до един, човешки ***.

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Нормално, Суджук Паша не е ***, знае, че идва тежка зима и от сега мотивира финансово заптиетата от Ме Ве Ре да му пазят пърдялника от народната любоФфФф.....

2

Анонимен

преди 6 години

Тоест-за да се намерят пари за увеличените заплати на милицията ще спират пенсиите на инвалидите. И ако раковоболните протестират милицията, добре мотивирана със заплати и привилегии ще бие с още по-голям устрем. Все пак парите за милиционерските привилегии, привилегии на военни, несеосовци, чиновници, магистрати трябва отнякъде да дойдат-и решението е от парите на болните хора, като им спрат пенсиите или ги пратят в административен ад-6 комисии.

1

Анонимен

преди 6 години

Очакват хората инвалиди да крачат като атлети през 6 различни комисии и няколко институции. Държавата тотално се гаври с народа, това на нищо не прилича.