115

доктор Менгеле

преди 6 години

до 128При разговор с евреи, попитах "Защо Труман(евреин), хвърли атомна бомба над японските градове?"Отговора бе "За да им отмъсти за (един вид) зверското нападение над Пърл Харбър!"-------------------------------------------------------------------------------------------------------

114

д-р Ай Балит

преди 6 години

До имаме 100 милиардаПий си хапчетата, любителю на Ориента...

113

Анонимен

преди 6 години

Колко беше дълга на САЩ , 20 трилиона долара ли ? Една война, ще ги направи още по слаби, в всяко едно отношение .

112

имаме 100 милиарда

преди 6 години

Закриване на здравната каса , връщане на фондове , въвеждане на военно обучение от 7 клас , премахване на чуждите фондове като : свидетелите на йехова и прочие , забраняване на гмо и възраждане на българското производство , изгонването на всички чужди агенти и излизане от нато и европа и дружба с китай , русия и индия , , само техните пазари ще ни осигурят пазарати от които европа ни дистанцира :) и на първо място закриване на данс и връщане на военно разузнаване и контраразузнаване с нови лица

111

Куку

преди 6 години

До Анонимен - "Е, някой ден може да се обедини и Корея"То може и налъмите да цъфнат... и как, аджеба, ще стане, като на нормалните корейци не им трябват за че'п за зеле 25 милиона тотално побъркани промити мозъци, които само за роби стават?!??

110

Анонимен

преди 6 години

Е, някой ден може да се обедини и Корея

109

бай Х

преди 6 години

До брат Иван"нали именно КИТАЙ и РУСИЯ , са създали СЕВЕРНА КОРЕЯ , като буфер между капитализма и социализма :) "Ами то и Китай и Русия са капиталистически държави, къде в целия тюрлю-гювеч е цоциализЪма??

108

Ким III

преди 6 години

Робовладелската народнодемократична некрокрация ще срине цяла Северна Америка със земята!

107

ЧунгЧанг Чунг

преди 6 години

Брей, много севернокорейци откривам тука. Ами идете си там бе, ***! Вие не съзнавате ли, че този *** и онези край него, които подскачат като марионетки, е обрекъл живота на 20 милиона ЧОВЕЦИ, които дори не могат да си представят какво е свободен живот. Един ***, който залага на карта народа си.

106

Анонимен

преди 6 години

МИРИШЕ НА ПЕЧЕНО СВИНСКО ОТ СЕВ.КОРЕЯ...!КИМЧО СИ ПРИЗНА:....ТЪРСИ, СИ САМО ..."МАЙСТОР ГРИЛ".......

105

SS

преди 6 години

Може да "прехвърлят проблема" и на арменския поп .... :)

104

Анонимен

преди 6 години

Защо Пакистан и Израел имат право на ядрено оръжие, а Северна Корея да няма ? Откъде накъде ? Това справедливо ли е ? Да не би Пакистан и Израел да са по-малко агресивни от Северна Корея ? САЩ що не се занимаят с Израел и Пакистан ? А САЩ защо имат право на ядрено оръжие, та те са единствените хвърлили атомна бомба над мирни граждани ? Все въпроси, на които няма да получа разумен и логичен отговор... Имам и други въпроси, но нямам време сега да се занимавам да питам. Всички знаем истината.

103

Анонимен

преди 6 години

Ядреното оръжие е избор, защото всяка държава притежаваща такова оръжие, може да е сигурна, че срещу нея в случай на война, ще се използва именно такова оръжие, за да не представлява опасност за враговете си. На нямащите яо има шанс и да им се размине. Такава е световната ядрена доктрина.

102

брат Иван

преди 6 години

и как ще я унищожи след като като производството на САЩ е зависимо от КИТАЙ :) , нали именно КИТАЙ и РУСИЯ , са създали СЕВЕРНА КОРЕЯ , като буфер между капитализма и социализма :) това са глупости от 1001 нощ като прехода на България :) и Бойко Борисов :) за каква визия и национален интерес говорим :) скоро ще му кажем чао :) и на останалите :) смешни капиталисти какво давате :) тук ще се изсипят 100 милиарда :)

101

Анонимен

преди 6 години

Щатите що не скачат така на Пакистан, примерно, щото и Пакистан имат ядрени фишеци? Що за едни може, а за други не? Ядреното оръжие е суверенен избор!

100

Анонимен

преди 6 години

САЩ си играят с огъня безумно, което показва много отрицателни неща за самите тях.

99

Хм

преди 6 години

"С.Корея ще бъде разрушена ако продължи.."То по тая логика и САЩ трябва да бъдат разрушени заради безкрайните безобразия които вършат....

98

Анонимен

преди 6 години

До ТруманХахахаха, по-голяма лъжа не бях чувал , САЩ от години биват издържана от Европа , ако не разпалва войни с който да захранва ВПК досега да е банкрутирата при тоя бюджетен дифицит.

97

Анонимен

преди 6 години

Ким е рекъл същото за щатите.

96

Анонимен

преди 6 години

САЩ вече са бита карта.