245

Членска карта №7

преди 6 години

До RUSSIAN PIDORASИ къде ви пречат!??? То е ясно, че никой не ви пречи, на ли не можете да живеете в дадената ви от Бога самота, дигате пушилка по всеки повод!

244

АНТИ

преди 6 години

до 281"....а, а недей да се делиш ! И турците са с Русия, като вас....питай тов. Ердоган !"......................................................................................................................................Ердоги нали много скачаше, говореше високо силни думи, а накрая не ръката, а кайсиите му целуна на Путин.

243

Членска карта №7

преди 6 години

Ще дойде ден, пак ще изправим цвета на нацията пред НС!

242

Е хайде..

преди 6 години

Некомпетентен извод на този доклад. Нашите власти нямат достатъчно акъл и достойнство, повтарят несъществуващи страхове на Балтийските страни и Полша. Русия не е враг, а приятел на България. Българския народ го знае, само властта е на ниво "йес сър".

241

Шегаджия

преди 6 години

До американофилите и националните предатели: А знаете ли защо България бе приета в НАТО??! Защо първо там ни присъединиха??!

240

Интервю

преди 6 години

Към "русофил":- днес е Националният празник на България, а Вие развявате руското знаме !?Отговор: Путин е велик !- в Украйна Путин убива славяни !?Отговор: Фашисти !... А Крим се присъедини към Русия без нито един изстрел.- България е в ЕС !?Отговор: Меки китки, третополови !- Заплаха ли е Русия за България ?- Смърт на краварите !Прочети още на: dnes.bg/politika/2017/09/13/plenarni-strasti-zaplaha-li-e-rusiia-za-sigurnostta-ni.353157#comment-newest

239

от морето

преди 6 години

Не знам на политическо ниво как е, но като гледам как се държат руснаците с нас и какво говорят за нас, не се съмнявам, че са заплаха. Като че ли те наистина си мислят , че могат да ни управляват, влияят и упражняват агресия върху нас българите. Потресена съм руснаците, които идват днес тук.

238

Анонимен

преди 6 години

до 282: "Бъдещето на България е с Русия!"-----Е, ти направо погреба България !

237

Анонимен

преди 6 години

До ИнтервюНе Путин, а фашистката хунта от Киев избива совбстения си славянски народ. А Крим се присъедини към Русия без нито един изстрел.

236

Факт

преди 6 години

10 години в ЕС - демографска криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.

235

Българин

преди 6 години

Бъдещето на България е с Русия!

234

Анонимен

преди 6 години

до 277: "Българите сме с Русия, турците са с ФАЩ."............, а, а недей да се делиш ! И турците са с Русия, като вас....питай тов. Ердоган !

233

Анонимен

преди 6 години

И с какво точно ни заплашва нас Русия,че не мога да се сетя?Други държави имат търкания с Русия,ама ние къде се бутаме?Защо трябва да сме на всяко гърне похлупак?

232

Анонимен

преди 6 години

Впрочем знае ли някой дали вече паднаха визите за САЩ, какво стана, нали сме евроатлантически партньори?

231

Анонимен

преди 6 години

Българите сме с Русия, турците са с ФАЩ.

230

Дует "Комунисти

преди 6 години

България е създадена от Русия и винаги е била част от Русия.

229

Анонимен

преди 6 години

Ако не се руснаците, включително и руските туристи, БГ *** отдавна да е фалирала.Те поддържат икономиката ни, доколкото я имаме въобще.

228

Анонимен

преди 6 години

"Слава" на Русия, наша двойна поробителка !

227

Анонимен

преди 6 години

до 265" не мога да ги разбера ... хем Русия е заплаха за нас , хем се борят за увеличение на руските туристи $$$$$ в България ...."...руските "туристи" са бежанци от путиновия "Гулаг" !

226

Fuck of usa

преди 6 години

Най голямата заплаха за България са продажниците от НПО и останалите подкрепящи помийната яма сащ.Нормалните хора искат да имаме добри взаимоотношения с Русия.