114

на 9-ти септември

преди 6 години

На 9-ти Септември 1944, Танковата бригада и други армейски части завземат Министерството на войната, МВР, пощата, гарата и радиото. Партизаните слизат от планините. Провеждат се стачки и бунтове. Разбити са много затвори и са освободени хиляди политически затворници. Народът на България завзема властта. Страната е освободена от монархо-фашистката власт.

113

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевИмаше и 7 бр. свалени Миг-29 от Ф-15. За съжаление само трима сръбски пилоти успяха да катапултират. Има страхотно филмче в тубата в което разказват кое как е било и колко са били безпомощни с руските тенекии.

112

руснаците идват

преди 6 години

Свирете тревога! Купете си хапчета, свещички, памперси, храна и вода за две седмици! Русия се е скрила под кревата ви. Руснаците идват! Руснаците ще нападнат България! Филип Киркоров ще изнесе концерти в България! Подло и коварно! През септември!

111

Анонимен

преди 6 години

До ВЕЛИКАЯ РОССИЯРано сте започнали с Боярищник-а.

110

ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

преди 6 години

Помоооощщщ руснаците правят ученияяя. НАТО напълни гащитеее от страааххх. Свършиха памперситеее. Ко шъ праим сегааа. Ха ха ха ха ха. НАТО "следели много отблизо", какво правят руснаците смяяяххх. Ами така ще е могат само да следят и ако руснаците решат да нахлуят където си пожелаят тези само ще следят, защото друго не могат да направят. Безпомощни са като птиче на гюме могат да ги отстрелят, когато си пожелаят.

109

до лапацалото

преди 6 години

До Анонимен 126И да честитиш,и не,9.9 отдавна го няма,и на никой не му пука!Папкай си пенсийката с тлъстите добавки на "активен",и си мечтай за "светлото" минало!

108

Гунчо

преди 6 години

До ВасилевВасилев пак нещо не си разбрал...сърбите свалиха Стелта с зенитна ракетна установка земя-въздух "КУБ" произведена 60те години...Капиши!

107

Анонимен

преди 6 години

Русия не може да си ползва ядрените ракети, защото децата, имотите, инвестициите на руските управляващи са в САЩ.САЩ също няма да ползват ракети защото не им пука за тези азиатски бедняци.Така че стига сте плашили с тия ядрени ракети, жаллки руссофили :)))

106

Хайде холан

преди 6 години

До Хайде холанА,забравих да кажа,че американците изтеглиха хората си в ръководството на ИД(в Деир ез Зор).Това щеше да мине незабелязано,но руснаците помислиха,че ще има десант на южния бряг на Ефрат за спиране на настъплението на САА и затова проследиха мероприятието.

105

дуро

преди 6 години

От клипчетат ше научите още:Как "Буран" в единствения си безславен полет "извел в космоса тайно руско оръжие"Как С-400 свалят и врабче -нищо, че израелците и вчера разбомбиха СирияКак Су -35 "се справя с 10 бр. ф-22 - нищо, че има само 6 ракети и Ф-22 може да го свали още предди Су-то да го види на радара. Как "унищожават" авионосна група на САЩ -нищо, че руските генерали заявяват, че това е невъзможно.Дивотии, дивотии........

104

Хайде холан

преди 6 години

Голяма дандания с тези учения!Какво толкова-и едните, и другите ги правят!Обаче за реалната война в Сирия-пълно мълчание!Да не би да е защото американците губят позиции там?Сирийската армия вече контролира над 50% от страната(при 20% преди руската намеса) и продължава да настъпва!Деблокиран е Деир ез Зор,след близо 3 годишна обсада.Проамериканските бойци се изтеглят от Южна Сирия,границата с Ливан е прочистена.Дните на ИД са преброени,ама не благодарение на САЩ!

103

дуро

преди 6 години

Абе русия е "велика " бре!! Я влезте в тубата и ще намерите НЯКОЛКО ХИЛЯДИ клипчета със "страхотно" руско оръжие. Ама какво ли няма!!!:Как МиГ-29 сваля Ф-15 на НАТО -нищо, че това НИКОГА не се е случвалоКак ф-22 и ф-35 са "шок" от СУ-57 -нищо че още е само на макет а американските отдвана са на въоръжение -около 400 брКак Кузя е "най-страхотния " самолетоносачКак руските танкове са по-добри -нищо, че ги надупчиха като консерви в Ирак без загуба за А1М1Дивотии, дивотии........

102

Анонимен

преди 6 години

Няма място за притеснения.Руснаците ще изкарат стари самолети от времето на СССР и друга стара техника.Не случайно изостават от света с 100 години.Накрая за финал ще мине един овцевоз и ще им бутне цялата морска флота съставена от 5 кораба.

101

ЧЕТИ !!!!!!!!!

преди 6 години

До Василев..........С КОМЕНТАРА СИ ГРОЗИШ ХУБАВОТО ИМЕ , А ТОВА ЧЕ СИ АГЕНТ..........ПОЛУИНТЕЛИГЕНТ ГО ДОКАЗВА ПИСАНЕТО ТИ !!!!!!!!!

100

до 125

преди 6 години

" русофилче" . Ах какъв нежен звук за ухото ...

99

Анонимен

преди 6 години

Честит 9 септември . СМЪРТ НА ФАШИЗМА ,СВОБОДА НА НАРОДА

98

Анонимен

преди 6 години

Брей как са се активизирали сороските протестарски *** ! Драскайте сега яко до нова година имате време, че после по план ще ви помогнеме да се преселите на едно друго място от което няма да се върнете....

97

АМан от наркомани

преди 6 години

След окупацията на цяла Украйна от извънзeмни нашественици подпомогнати от наркоманите от NATO на МОСква с е подиграха НАГЛО.Путин вместо да защити СССР се забавляваше с фигуристки в СОчи където терористи ограбиха стотици милиарди живи долари от Москва и руския народ.

96

Анонимен

преди 6 години

при 18% мюсюлманско население в русия,30% от състава на руската армия са мюсюлмани.това произтича от многобройното младо мюсюлманско население. на рускиня се падат 1.4 раждания,на мюсюлманка в русия 4.7

95

Анонимен

преди 6 години

руската империя е в процес на разпад от 1903 с начало руско-японската война.разпада ще завърши с връщането им в границите на московията от 16-ти век.